• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu yatma olayı benim de kafama çok takılıyo kimi arkadaşlar 10 dakika yatıp çıkıyo kimisi saatlerce yatıp çıksa tutunmamış oluyo ben yarım saat yatıp çıkmıştım negatifi gördüm ama bu sefer bir saat yatıcam çünkü sonrasında üzülüyorum benim yüzümden mi oldu diye bu yüzden hepimiz içimizden geldiği gibi olalım
Sonunda inşallah bebeklerimizi alalım ben hepinize dua ediyorum birbirimize dua edelim arkadaşlar
Bende aynn bu yuzden yatacam cnm eger hastane de yatis verirlerse bi gun kalacam sonra donecem .. antalya da olucam transfer ve alanya da yasiyorum nerden baksan 2 saat yolum var o yuzden o gun hastaneden bile cikmak istemiyorum ben

Transferim dün oldu ve evde yatıyorum bugün yapılması gereken iğne var ve hemşire hastaneye gidip yapabilirsin dedi korkulacak bisey yok sadece ani hareketler yapma kendini yorma dedi ikilemdeyim ??
Bebegim bence icinden nasil geliyorsa oyle yap .rabbim insallah kucagina verir kuzu yu... siki siki tutunur sana insallah annesi

Transferim dün oldu ve evde yatıyorum bugün yapılması gereken iğne var ve hemşire hastaneye gidip yapabilirsin dedi korkulacak bisey yok sadece ani hareketler yapma kendini yorma dedi ikilemdeyim ??

Transferin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız normal davranın günlük rutin yaşantınıza dönün çok da hareketsiz kalmayın kan dolaşımı gerekli bebeğin tutunması için diyolar ani hareketlerden kaçın sadece diye uyarıyolar
Dikkatli olduğunuz müddetçe içinizi ferah tutun inşallah bebeğiniz tutunur

Bebegim bence icinden nasil geliyorsa oyle yap .rabbim insallah kucagina verir kuzu yu... siki siki tutunur sana insallah annesi
Sağol canım ya en zoru transfer sonrasiymis dundendir kendimi dinliyorummm bi değişiklik varmı diye hiçbirşey ilk denemem tecrübemde yok umarım sonuç olumlu olur rabbim ben dahil kimsenin kucağını bos birakmasin

Kizlar yumurtam toplandi
Oncekine gore cok sukur daha iyiyim
Bakalim simdi beklemece
Dualarinizi eksik etmeyin
Hepimiz birbirimize dua edelim
Saglikli bebeklerimizin olmasi icin insallah
Maltepe'deyim büyük olasılık Bahçeci Fulya ya da Bülent Tıraş'a gitcem.
Bende maltepedeyim :) çok araştırdım hatta bahçecide başladım sonra florence nightigale a gidecektim sonra tekrar bahçeci Güvenç beyde karar kırıldım

Transferin hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız normal davranın günlük rutin yaşantınıza dönün çok da hareketsiz kalmayın kan dolaşımı gerekli bebeğin tutunması için diyolar ani hareketlerden kaçın sadece diye uyarıyolar
Dikkatli olduğunuz müddetçe içinizi ferah tutun inşallah bebeğiniz tutunur
Iyi dileklerin için sağol canım dün iki saat hastanede yattım eve geldim eşim izne ayrıldı evde benle kaliyo yataktan çıkma diyor bende acaba ne ol ucak diye kendimi yiyormuş

Ebru hanim bende bu ay baslicam rahim filmi cekndim gecen ay. Ama cok kararsiszim ebru mu cem mi karar veremiyorum gorusmeyi ebru hanimla yaptik ama
Benım rahım filmım var tekrar isterlermi acaba. Vallahi canm benım arkadaşım cem beye gtti cok memnun kaldı ilk tüp bebek denemesi şuan 5 aylık hamıle. Ama ordaki embryoluklar aynı sonuçta doktorlar aynı seyi yapıyo bırazda onemli olan embriyoların iyi şekilde bakılması

Kizlar benim rahim filmim var gecen sene cektirmistim bu sene tup bebek icin dr gitcem tekrar rahim filmi istiyorlar mi

Bence kendininasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım. İlk transferimde Beni de neredeyse hemen göndermişlerdi memorial da. Sonra soru işareti oluyor sanki insanda belki çok anlamsız ama oluyor. O yüzden sen içinden geldiği gibi yap :KK49:
Bende ilkini memorılde yptım ataşehirde. 10 dk yatırıyolar ya sinir oldum zar zor yarım saat yattım ama 2 kere wc ye gttim hiç bi anlamı kalmadı ztn yatmamın

Kizlar benim rahim filmim var gecen sene cektirmistim bu sene tup bebek icin dr gitcem tekrar rahim filmi istiyorlar mi
Geçen sene çekildiysen istemezler büyük ihtimal bnm 3 senelık rahım filmim ilkinde istemediler 2. De bakalım tekrarlıcaklarmı cok zorlanmıstım rahım filminde ya tekrar yapmak istemıyorum gebercektim az daha

Kızlar transferden sonra
1 gece hastanede kalmayi düşünüyorum

İlk tedVimde 4.5 saat dinlenip çikmistim

Negatif olunca çok üzüldüm

Şimdi

2.tedavimde daha çok yatıp dinlenmek istiyorum

Sizce çok mu abartıyorum?:işsiz:

(Biliyorum yapılan araştirmalara göre yatmanın olumlu bi etkisi yok ama yinede dikkat etmek istiyorum bu sefer)
Cnm beni yanlis anlama sakin ama sakin olmaya calis Rabbbim hakkinda hayirli olan neyse onu vericek esirgenen goze cop batar derler biraz daha rahat olmaya calis Allah insallah bu sefer ginlune gore verir cnm insallah umutlu ol kendini boyle seylere odaklamamaya calis guzel olucak Allahin izniyle

Back