• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bence kendininasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım. İlk transferimde Beni de neredeyse hemen göndermişlerdi memorial da. Sonra soru işareti oluyor sanki insanda belki çok anlamsız ama oluyor. O yüzden sen içinden geldiği gibi yap :KK49:
Evet istediğin gibi yap tabiki ama bnce hastanede o gece yatmanın bir anlamı pek yoktur ilk 40 dk yatışı önemli diyorlar.. içinden ne geliyorsa yap :)

Bence kendininasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım. İlk transferimde Beni de neredeyse hemen göndermişlerdi memorial da. Sonra soru işareti oluyor sanki insanda belki çok anlamsız ama oluyor. O yüzden sen içinden geldiği gibi yap :KK49:
mandus mandus Memorial Şişli hastanesinde mi tedavi görüyorsun?

Hayır canım ilk 3 denememi ataşehir memorialda yapmıştım. Şuan Acıbadem maslak tayım
Anladım canım, bu kez sonucu güzel olur inşallah...
Ben de daha önceki iki transferi Şişli memorial da yaptırmıştım.
Kalan son embriyomu Ataşehir de Cem bey'e yaptırmak istedim.
O nedenle sordum.
Vesile olur inşallah...

Bülent tıraşın hastasıyım arkadaşım. Acıbademi çok profesyonel buluyorum ayrıca bülent hoca iletişimi harika olan bir insan. Benim için bu çok önemli.
Evet yorumlar hep olumlu yönde, inşallah Mart ayında kendisiyle başlıycaz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Anladım canım, bu kez sonucu güzel olur inşallah...
Ben de daha önceki iki transferi Şişli memorial da yaptırmıştım.
Kalan son embriyomu Ataşehir de Cem bey'e yaptırmak istedim.
O nedenle sordum.
Vesile olur inşallah...
İnşallah:dua: en yakın arkadaşımın doktoruydu cem bey. İki deneme yaptılar birlikte Şimdi tatlı mı tatlı bir kızı var :nazar:

Evet yorumlar hep olumlu yönde, inşallah Mart ayında kendisiyle başlıycaz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Memnun kalacağından eminim hem lab imkanları en iyi olan hastane hem de bülent hocanın başarısı tartışma götürmez. Hayırlısı olsun şimdiden belki karşılaşırız oralarda:KK52:

Memnun kalacağından eminim hem lab imkanları en iyi olan hastane hem de bülent hocanın başarısı tartışma götürmez. Hayırlısı olsun şimdiden belki karşılaşırız oralarda:KK52:
Amin hepimiz için hayırlısı. Benim dün negatif sonuçlanan 2.denemem oldu. Bu nedenle biraz ara verip Mart ayında başlayacağım.Sen hangi aşamadasın ?

Aaaa iyi canım ya
bunu düşünen bi ben degilmişim

Bazı Klinikler 1 saat dinlendirip gonderiyormuş onları Okuyunca
benim abarttigimi düşünmüştüm.
Aslinda herkez oyle diyor ama hani icimde ukte kalmasin herseyi yapkis olmak istiyorum ben hatta test gunume kadar istirahat da olucam 2 hafta esim evi idare edecek sadece tuvalete ve en gerekli seylere kalkacam vallaha.. asil abartan benim cnm.. ama ne yapayim sonra olmadigi zaman kendimi yiyip bitirmekdense bu sekil yapacam.. tabi ki allahim yazdiysa her turlu olucak tabi yaradan yazdiysa 5 ton da kaldirsam düşmez bebegim ama ben hicbirseyin vesile olmasini istemiyorum .. ben her onlemi mi alayim da yaradan yazmadiysa yine olmicak yani...

Kızlar transferden sonra
1 gece hastanede kalmayi düşünüyorum

İlk tedVimde 4.5 saat dinlenip çikmistim

Negatif olunca çok üzüldüm

Şimdi

2.tedavimde daha çok yatıp dinlenmek istiyorum

Sizce çok mu abartıyorum?:işsiz:

(Biliyorum yapılan araştirmalara göre yatmanın olumlu bi etkisi yok ama yinede dikkat etmek istiyorum bu sefer)

Bende yatacam cnm...

Beni 10dk yatirdilar sonra yolladilar. Daha cok yatim bari dedim izin vermediler. Ve pozitifi gorduk. Bisey olsa bana olurdu bence

Bu yatma olayı benim de kafama çok takılıyo kimi arkadaşlar 10 dakika yatıp çıkıyo kimisi saatlerce yatıp çıksa tutunmamış oluyo ben yarım saat yatıp çıkmıştım negatifi gördüm ama bu sefer bir saat yatıcam çünkü sonrasında üzülüyorum benim yüzümden mi oldu diye bu yüzden hepimiz içimizden geldiği gibi olalım
Sonunda inşallah bebeklerimizi alalım ben hepinize dua ediyorum birbirimize dua edelim arkadaşlar

Aslinda herkez oyle diyor ama hani icimde ukte kalmasin herseyi yapkis olmak istiyorum ben hatta test gunume kadar istirahat da olucam 2 hafta esim evi idare edecek sadece tuvalete ve en gerekli seylere kalkacam vallaha.. asil abartan benim cnm.. ama ne yapayim sonra olmadigi zaman kendimi yiyip bitirmekdense bu sekil yapacam.. tabi ki allahim yazdiysa her turlu olucak tabi yaradan yazdiysa 5 ton da kaldirsam düşmez bebegim ama ben hicbirseyin vesile olmasini istemiyorum .. ben her onlemi mi alayim da yaradan yazmadiysa yine olmicak yani...
En iyisi canım bol bol yat dinlen

Bende kV mi çağırdim yanıma yardimci olmasi için Sağolsun o gelicek transfer zamanı
çok iyi ilgilenicektir benimle eminim

Back