- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.781
Evet konusmustuk ya canim onceki sayfalarda doktor sormustun haniBahceciyemi gidiyorsun sende yuh ya cok artmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet konusmustuk ya canim onceki sayfalarda doktor sormustun haniBahceciyemi gidiyorsun sende yuh ya cok artmis
2018 7750 olmuş tam 1000 lira artmış oldu birde 2000 lirayı bulan ilaçlarTedavi ücreti ne kadar canım. Bahçeciyi ben de düşünüyorum
Cok fazla artis cidden.insanlar maasina zam bile alamiyorken bu kadar artisa sasirdim.Allah yardimcimiz olsun2018 7750 olmuş tam 1000 lira artmış oldu birde 2000 lirayı bulan ilaçlar
Çok zor gerçekten... Eşimin bi sözüne çok güldüm ''Allah'ın bize bedavadan verdiği şeyi bile biz parasıyla yaptırıyoruz ya ben şansıma tüküreyim' demişti.. Çok doğru.. Neyse buda bizim sınavımız olsun en kısa zamanda yüzümüz gülsün inşallah..Cok fazla artis cidden.insanlar maasina zam bile alamiyorken bu kadar artisa sasirdim.Allah yardimcimiz olsun
Kaderimiz buymus elden birsey gelmiyor :) İnsallah bunca zahmetimiz son bulur da bizlerde birer evlat sahibi oluruz.o zaman bu paralara acimayiz bile unutulur hersey:) hakkimizda hayirlisiÇok zor gerçekten... Eşimin bi sözüne çok güldüm ''Allah'ın bize bedavadan verdiği şeyi bile biz parasıyla yaptırıyoruz ya ben şansıma tüküreyim' demişti.. Çok doğru.. Neyse buda bizim sınavımız olsun en kısa zamanda yüzümüz gülsün inşallah..
Kizlar yumurtam toplandi
Oncekine gore cok sukur daha iyiyim
Bakalim simdi beklemece
Dualarinizi eksik etmeyin
Hepimiz birbirimize dua edelim
Saglikli bebeklerimizin olmasi icin insallah
Bnmde yumurtalarım toplandı öncekine göre iyiyim baya çok şükür
Bende yatacam cnm...Kızlar transferden sonra
1 gece hastanede kalmayi düşünüyorum
İlk tedVimde 4.5 saat dinlenip çikmistim
Negatif olunca çok üzüldüm
Şimdi
2.tedavimde daha çok yatıp dinlenmek istiyorum
Sizce çok mu abartıyorum?
(Biliyorum yapılan araştirmalara göre yatmanın olumlu bi etkisi yok ama yinede dikkat etmek istiyorum bu sefer)
Beni 10dk yatirdilar sonra yolladilar. Daha cok yatim bari dedim izin vermediler. Ve pozitifi gorduk. Bisey olsa bana olurdu benceKızlar transferden sonra
Şimdi
(Biliyorum yapılan araştirmalara göre yatmanın olumlu bi etkisi yok ama yinede dikkat etmek istiyorum bu sefer)
Aaaa iyi canım yaBende yatacam cnm...
Maşallah ne güzel allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin İNŞALLAHBeni 10dk yatirdilar sonra yolladilar. Daha cok yatim bari dedim izin vermediler. Ve pozitifi gorduk. Bisey olsa bana olurdu bence
Ankara genart tup bebek merkezi. Ozel olduMaşallah ne güzel allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin İNŞALLAH
Siz nerde yaptirdiniz
devlette mi ? özel demi
Geçmiş olsun...Bnmde yumurtalarım toplandı öncekine göre iyiyim baya çok şükür
Bence kendininasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım. İlk transferimde Beni de neredeyse hemen göndermişlerdi memorial da. Sonra soru işareti oluyor sanki insanda belki çok anlamsız ama oluyor. O yüzden sen içinden geldiği gibi yapKızlar transferden sonra
Şimdi