• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cok fazla artis cidden.insanlar maasina zam bile alamiyorken bu kadar artisa sasirdim.Allah yardimcimiz olsun
Çok zor gerçekten... Eşimin bi sözüne çok güldüm ''Allah'ın bize bedavadan verdiği şeyi bile biz parasıyla yaptırıyoruz ya ben şansıma tüküreyim' demişti.. Çok doğru.. Neyse buda bizim sınavımız olsun en kısa zamanda yüzümüz gülsün inşallah..

Çok zor gerçekten... Eşimin bi sözüne çok güldüm ''Allah'ın bize bedavadan verdiği şeyi bile biz parasıyla yaptırıyoruz ya ben şansıma tüküreyim' demişti.. Çok doğru.. Neyse buda bizim sınavımız olsun en kısa zamanda yüzümüz gülsün inşallah..
Kaderimiz buymus elden birsey gelmiyor :) İnsallah bunca zahmetimiz son bulur da bizlerde birer evlat sahibi oluruz.o zaman bu paralara acimayiz bile unutulur hersey:) hakkimizda hayirlisi

Kızlar transferden sonra
1 gece hastanede kalmayi düşünüyorum

İlk tedVimde 4.5 saat dinlenip çikmistim

Negatif olunca çok üzüldüm

Şimdi

2.tedavimde daha çok yatıp dinlenmek istiyorum

Sizce çok mu abartıyorum?:işsiz:

(Biliyorum yapılan araştirmalara göre yatmanın olumlu bi etkisi yok ama yinede dikkat etmek istiyorum bu sefer)

Kızlar transferden sonra

Şimdi

(Biliyorum yapılan araştirmalara göre yatmanın olumlu bi etkisi yok ama yinede dikkat etmek istiyorum bu sefer)
Bende yatacam cnm...

Kızlar transferden sonra

Şimdi

Beni 10dk yatirdilar sonra yolladilar. Daha cok yatim bari dedim izin vermediler. Ve pozitifi gorduk. Bisey olsa bana olurdu bence

Beni 10dk yatirdilar sonra yolladilar. Daha cok yatim bari dedim izin vermediler. Ve pozitifi gorduk. Bisey olsa bana olurdu bence
Maşallah ne güzel allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin İNŞALLAH

Siz nerde yaptirdiniz
devlette mi ? özel demi

Kızlar transferden sonra

Şimdi

Bence kendininasıl iyi hissedeceksen öyle yap arkadaşım. İlk transferimde Beni de neredeyse hemen göndermişlerdi memorial da. Sonra soru işareti oluyor sanki insanda belki çok anlamsız ama oluyor. O yüzden sen içinden geldiği gibi yap :KK49:

Back