• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok kararsızım. Bunu neden baştan yapmıyoruz ki. Ne olacak benim psikolojik durumum. :KK43: ne denirse yapıyorum yanlış bir şey yapmamK için her gün 3 iğnemi hastanede yaptırdım. Çok zor değil ki bunları yazmak . Zaten yumurta dolayı ben tüp bebek yaptırıyorum herkes de dollenmeme ihtimali 1 ise bende 10 . Buna göre tedavi ortasin da değişiklik yapılabilir neden iki günde bir kan verip muayene oluyoruz ki başladığımız gibi gidecekse . Ben nasıl bir daha başlayacağım :KK42::KK42::KK42:

hiç merak etme bunlar geçecek, başlayacaksın ve çoook da güzel sonuçlar alacaksın. Sonunda bebeğini kucağına alanlar da bu yollardan geçmiyor mu sonuçta. Artık bitti dedikleri bir noktada bir bakıyorlar hamişler:) Senin de öyle olacak gör bak...

hiç merak etme bunlar geçecek, başlayacaksın ve çoook da güzel sonuçlar alacaksın. Sonunda bebeğini kucağına alanlar da bu yollardan geçmiyor mu sonuçta. Artık bitti dedikleri bir noktada bir bakıyorlar hamişler:) Senin de öyle olacak gör bak...
İnancına sağlık ne güzel söylüyorsunuz ;) inşaallah bende onlardan olurum inşallah hepimiz bir gun hamile uyaniriz .

İlk gol kimin attığı ne farkeder, önemli olan maç sonucu değil mi:)
Sen gönlünü ferah tut! Bu günleri hatırlamayacaksın bile, hele o gün gelsin çatsın güzel haberi al.

İnşallah dediğin gibi olur inşallah . Ne yapsa. Bilmiyorum nereye saldirsam ama şu an dinlenme sürecindeyim bir şey yapmamam lazım

Merhaba kızlar, beni de ekleyin topiğinize :halay:
Yaş 33 1 olumsuz aşılama ilk tüp bebek tedavime Fulya Bahçecide başlandı.. yumurta büyütme iğnelerimin dozunu azalttık onlarla birlikte çatlatma iğnelerime bu akşam başlıyorum.. Rabbim herkesin istediklerini tez zamanda versin

Masallah canim benimde 42 toplanmıştı rahim dinlendirmeden sonra 4 ocak da transfer oldum sanırım pko var sendede oyuzden çok yum olabiliyomus
Merhaba kızlar, beni de ekleyin topiğinize :halay:
Yaş 33 1 olumsuz aşılama ilk tüp bebek tedavime Fulya Bahçecide başlandı.. yumurta büyütme iğnelerimle birlikte çatlatma iğnelerime bu akşam başlıyorum.. Rabbim herkesin istediklerini tez zamanda versin
Hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyoruzz opu ne zaman?

2017 yili i jn 6750 idi sadece klinik ucreti ilavlclar fln haric. Ama zam gekicek dediler bize 2018 yilinda fiyati bida konusmamis lazm
O kadar zam geldi ki sastim kaldim ben.adetim gecikince 2 ocak da gittim ve 7750 lira arti ilaclar.diger yapilan islemlerde de zam var mesela rahim dinlendirme 900 fln sanirim.o da gecen sene 400 du diyenler var

Back