- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.741
Hayirlisi olur inşallahYarın 15:00 te transferim var ikinci tedavim. İki embriyo konacak bakalım hayırlısı...
Güzel haberlerini bekliyorum canım
Yaşınİz kaç
Nerde tedavi görüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olur inşallahYarın 15:00 te transferim var ikinci tedavim. İki embriyo konacak bakalım hayırlısı...
Ahh canim yaa üzme kendini inşallah bidahakine olur..Selam kızlar dr testi bugün de yaptırabilirsin dedi diye yaptırdım ama sonuç negatif çıktı Allah sizlerin yüzünü güldürsün
Hiç bir şey denmiyor. Hepimize nasip etsin inşallah. 1-0 başladımCok uzuldum, ne denir ki.
Allah sana saglik versin, insallah zamani gelince o da olacak nasilsa. Rabbim tez vakitte saglikla kucagina almayi nasip etsin
Acibadem de doktorum bana en onemlisi dogal icerikli bir multivitamin kullanimi demisti. Besinlerle butunsel bir destek saglamak gucmus, bir gunde hangi birinden ne kadar yiyeceksin ki tum eksikler giderilsin. O yuzden kapsamli bir vitamin komplex i kullanmami onermisti, folio asitte iceren. Yumurta kalitesinin tamamen iyilestirilmesi 3 regli gerektiriyormus. Bu arada yumurta hucreleeinde genetik kalite de cok onemli tabi. Bir ay olmamasi sonraki ay da olmayacagi anlamina gelmez. Saglikli bir kadinin bile cesitli faktorler dolayisiyla bir ay yumurtlamadigi oluyor, hatta bazen aylarca oyle dusun. Regli gecikiyor vs.
O yizden bu defa olmadi ama bidaki ay ne olacak belli olur mu? Umut et, vazgecme, es gecme
Böyle bir zorunluluk mu varmış?Yumurta toplamadan önce sabah duş alınması zorunlu mu akşamdan alsak olmaZmı
Çarşamba oluşan tek yumurtam için toplama işlemi yapılacaktı , bu gece catlatmayı vuracağız. Ama hafif bir kanamam başladı. Bence kendiliğinden çatladı. Benim yumurtalar ilaçlara tepki vermemişti zaten, kafalarına göre takılıyorlar bence. Sanırım o kadar iğnenin vücuduma tek etkisi psikolojimi yerden yere vurmaları oldu. Yarın yeniden kontrolüm var, gece yine de çatlatmayı vuracağız, öğlen doktor gel bir bakalım dedi. Olumlu olma ihtimali olmayan dış gebeliklerimde bile belki mucize olur diyordum, bu sefer o kadar bir umut kırıntısı bile yok içimde.
Hamile misin yoksa :)Sorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilim
Değiştir doktorunu canım. Bnde değiştirdim. Deney olarak görüyolar heralde bizleri..bence tamamen para tuzağı , dr’umu değiştiriyorum bi umut başkalarıyla çalışmakta fayda var dyorum. Şifayı veren Allahtır sebepler bahanedir ama yine de aklıma takılan şeylerin açığa çıkması için bu şart.
benim de net rahim kanalları tıkalı rapor çıkıyo ama tıkanıklık oluşturabilecek geçmişte yaşadığım hiçbişey olmadığı için sebepsiz kaldı adısebepsiz deniyor ama neyi araştırıp da diyorlar bilmiyorum artık dr’lara da güvenim kalmadı
belki yeni bulduğun daha iyi gelicek değiştirmeyi bi kere aklına getirdiyse ztn direk bırakmalı insan bu süreçteDeğiştir doktorunu canım. Bnde değiştirdim. Deney olarak görüyolar heralde bizleri..
Cnm ben 5 dr gezdim hepside ayni seyi soylediler herseyim normal bosuna doktor doktor gezme herseyin zamani var falan filan oyle diye diye 4 yilim gecti sumdi her 10 kadindan 8 sebebi bilinemeyen kısır yut disindaki doktorlar nerdeyse insanin kafasini sokup tekrar takiyorlar bizimkiler tup bebek bile yapmaktan acizler isteseler araştırıp bulurlar ama kafalari baska seylere calisiyorlar o yuzden bende inanmiyorum artik bu dr zengine doktorluk yapiyorbence tamamen para tuzağı , dr’umu değiştiriyorum bi umut başkalarıyla çalışmakta fayda var dyorum. Şifayı veren Allahtır sebepler bahanedir ama yine de aklıma takılan şeylerin açığa çıkması için bu şart.
GunaydinnnnnnnnGünaydın kızlar
Yok canım ne hamilesi ilaç magduruyum :)Hamile misin yoksa :)
Aynen hastaneler ticarethane olmuş . Biraz psikolojik ve fiziken dinlenip sakin kafayla başlamak istiyorum kısmetse.Cnm ben 5 dr gezdim hepside ayni seyi soylediler herseyim normal bosuna doktor doktor gezme herseyin zamani var falan filan oyle diye diye 4 yilim gecti sumdi her 10 kadindan 8 sebebi bilinemeyen kısır yut disindaki doktorlar nerdeyse insanin kafasini sokup tekrar takiyorlar bizimkiler tup bebek bile yapmaktan acizler isteseler araştırıp bulurlar ama kafalari baska seylere calisiyorlar o yuzden bende inanmiyorum artik bu dr zengine doktorluk yapiyor
Çok üzüldüm canım.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Allah sabir versin canım.Bol bol dua et sabret inşallah olucakSelam kızlar dr testi bugün de yaptırabilirsin dedi diye yaptırdım ama sonuç negatif çıktı Allah sizlerin yüzünü güldürsün
hangi sehirdesin bahceciye gttin mi hic birde orayi dene ?Cnm ben 5 dr gezdim hepside ayni seyi soylediler herseyim normal bosuna doktor doktor gezme herseyin zamani var falan filan oyle diye diye 4 yilim gecti sumdi her 10 kadindan 8 sebebi bilinemeyen kısır yut disindaki doktorlar nerdeyse insanin kafasini sokup tekrar takiyorlar bizimkiler tup bebek bile yapmaktan acizler isteseler araştırıp bulurlar ama kafalari baska seylere calisiyorlar o yuzden bende inanmiyorum artik bu dr zengine doktorluk yapiyor
Gebzedeyim yarin umuttepeye gitcemH
hangi sehirdesin bahceciye gttin mi hic birde orayi dene ?