• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Acibadem de doktorum bana en onemlisi dogal icerikli bir multivitamin kullanimi demisti. Besinlerle butunsel bir destek saglamak gucmus, bir gunde hangi birinden ne kadar yiyeceksin ki tum eksikler giderilsin. O yuzden kapsamli bir vitamin komplex i kullanmami onermisti, folio asitte iceren. Yumurta kalitesinin tamamen iyilestirilmesi 3 regli gerektiriyormus. Bu arada yumurta hucreleeinde genetik kalite de cok onemli tabi. Bir ay olmamasi sonraki ay da olmayacagi anlamina gelmez. Saglikli bir kadinin bile cesitli faktorler dolayisiyla bir ay yumurtlamadigi oluyor, hatta bazen aylarca oyle dusun. Regli gecikiyor vs.

O yizden bu defa olmadi ama bidaki ay ne olacak belli olur mu? Umut et, vazgecme, es gecme❤️

Çok kararsızım. Bunu neden baştan yapmıyoruz ki. Ne olacak benim psikolojik durumum. :KK43: ne denirse yapıyorum yanlış bir şey yapmamK için her gün 3 iğnemi hastanede yaptırdım. Çok zor değil ki bunları yazmak . Zaten yumurta dolayı ben tüp bebek yaptırıyorum herkes de dollenmeme ihtimali 1 ise bende 10 . Buna göre tedavi ortasin da değişiklik yapılabilir neden iki günde bir kan verip muayene oluyoruz ki başladığımız gibi gidecekse . Ben nasıl bir daha başlayacağım :KK42::KK42::KK42:

Son düzenleme:
Çarşamba oluşan tek yumurtam için toplama işlemi yapılacaktı , bu gece catlatmayı vuracağız. Ama hafif bir kanamam başladı. Bence kendiliğinden çatladı. Benim yumurtalar ilaçlara tepki vermemişti zaten, kafalarına göre takılıyorlar bence. Sanırım o kadar iğnenin vücuduma tek etkisi psikolojimi yerden yere vurmaları oldu. Yarın yeniden kontrolüm var, gece yine de çatlatmayı vuracağız, öğlen doktor gel bir bakalım dedi. Olumlu olma ihtimali olmayan dış gebeliklerimde bile belki mucize olur diyordum, bu sefer o kadar bir umut kırıntısı bile yok içimde.

1 yumurta he :( Rabbim sanada bana da sabır ve dayanma gücü versin . Versin ki pes etmeyelim bizde anne olalım :(

Kalibimmm Kalibimmm üzülme destekte boş. Dinç durmaya çalıştı tedavinden olumlu sonuç alasın. Rabbim yardım etsin

bence tamamen para tuzağı , dr’umu değiştiriyorum bi umut başkalarıyla çalışmakta fayda var dyorum. Şifayı veren Allahtır sebepler bahanedir ama yine de aklıma takılan şeylerin açığa çıkması için bu şart.
Değiştir doktorunu canım. Bnde değiştirdim. Deney olarak görüyolar heralde bizleri..

sebepsiz deniyor ama neyi araştırıp da diyorlar bilmiyorum artık dr’lara da güvenim kalmadı :KK43:
benim de net rahim kanalları tıkalı rapor çıkıyo ama tıkanıklık oluşturabilecek geçmişte yaşadığım hiçbişey olmadığı için sebepsiz kaldı adı

bence tamamen para tuzağı , dr’umu değiştiriyorum bi umut başkalarıyla çalışmakta fayda var dyorum. Şifayı veren Allahtır sebepler bahanedir ama yine de aklıma takılan şeylerin açığa çıkması için bu şart.
Cnm ben 5 dr gezdim hepside ayni seyi soylediler herseyim normal bosuna doktor doktor gezme herseyin zamani var falan filan oyle diye diye 4 yilim gecti sumdi her 10 kadindan 8 sebebi bilinemeyen kısır yut disindaki doktorlar nerdeyse insanin kafasini sokup tekrar takiyorlar bizimkiler tup bebek bile yapmaktan acizler isteseler araştırıp bulurlar ama kafalari baska seylere calisiyorlar o yuzden bende inanmiyorum artik bu dr zengine doktorluk yapiyor:kızgın:

Cnm ben 5 dr gezdim hepside ayni seyi soylediler herseyim normal bosuna doktor doktor gezme herseyin zamani var falan filan oyle diye diye 4 yilim gecti sumdi her 10 kadindan 8 sebebi bilinemeyen kısır yut disindaki doktorlar nerdeyse insanin kafasini sokup tekrar takiyorlar bizimkiler tup bebek bile yapmaktan acizler isteseler araştırıp bulurlar ama kafalari baska seylere calisiyorlar o yuzden bende inanmiyorum artik bu dr zengine doktorluk yapiyor:kızgın:
Aynen hastaneler ticarethane olmuş . Biraz psikolojik ve fiziken dinlenip sakin kafayla başlamak istiyorum kısmetse.

Selam kızlar dr testi bugün de yaptırabilirsin dedi diye yaptırdım ama sonuç negatif çıktı :KK43: Allah sizlerin yüzünü güldürsün
Çok üzüldüm canım.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Allah sabir versin canım.Bol bol dua et sabret inşallah olucak :KK200:

H
hangi sehirdesin bahceciye gttin mi hic birde orayi dene ?

Back