• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

mmssll mmssll bende pıhtılaşma yok ama 2tüp tedavimde de 2.dondurulmuş oldu iki sefer transfer oldum tedavi başlarken Corasprin başlattı doktorum, ikinci denemede transfer olunca Corasprin yerine oksapar kan sulandırıcı verildi,şimdi şubatta tekrar tedavi başlayacak şimdiden Corasprin başlattı doktorum.Sizin doktorunuz kimdi aslında doktorlar tedbir amaçlı başlatıyor Corasprine,

Transferim yapıldı çok şükür evde dinleniyorum 2 adet 3.gün 1.kalite yerleştirildi 3 şubat test tarihim hemde doğum günüm umarım bebislerim tutunur
Hiçbir şey hissetmiyorum tecrübeli anneler nelere diķat edelim belirtiler neler cvplarinizi bklyrm
Hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsiniz. Benim size tavsiyem bol bol dua okuyun. Mesela hergun 336 kere ya musavvir. 100 kere Ya evvelü, 60 kere ya mucib, 100 kere ya semiu okuyun. Ozel dilek dualari var onlari okuyun. Mesela virdi settar duasi, devri ala duasi, ugru abbas duasi gibi. Meryem suresini okuyun. Yasin suresi (HER MUBIN OLAN YERDE MUBIN SURESINI OKUYUP KALDIGINIZ YERDEN DEVAM EDEREK OKUMAK DILEKLER ICINDIR). Yine dilek tutup 11 kez istigfar, 71 kez kelime-i tevhid, 11 kez tekbir, 11 kez salavati serife, 55 kez ya mucip okuyun. Bide sabah namazini kildiktan sonra kibleye karsi oturup 100 kere hacet duasi okuyun. Ben Size verebilecegim en buyuk tavsiye budur. Ilk cocugumda bunlari yapmistim tuttu. Simdi 2. Cocuk icin okuyorum. Benimde transferim oldu beklemedeyim.bu transferden oncede 1 hafta icerisinde 4444 kere salat-i tefriciye okudum

Anladığım kadarıyla dondurulmuş transferde her gün kan sulandırıvı iğne kullanmadın. Gece gündüz kan verince kanda neye bakacaklar bilinç edinmek amaçlı soruyorum yanlış anlama cnm
taze transferdi bu tutmayan .. bu ikinci dondurulmuş olacak ama
durumumun bununla ilgisi yok..
benim vücudumla embriyo arasında etki-tepki olmamış tutunmadan itibaren veya hemen sonra..
kan sulandırıcı iğne transferden önce ya da transfer itibariyle uygulanıp embriyo-yumurtalık iletişimi için kan damarlarına etki edecek ve arada pıhtılaşma (kesinti) olaması için .. çünkü hormon üretim dengesini kuran yumurtalıklar..
transferden itibaren muayene artı gün gün tahlile göre vücuttaki hormon gözetimde tutulacak ..
Bu arada Genetik testlerin Zeynep kamilde ve bazı eğitim araşt hastanelerinde yapıldığını öğrendim.
Tıbbi Genetik bölümü olan yerlerde yapılabiliyormuş onlar da çok faydalı oluyor teşhiste

mmssll mmssll bende pıhtılaşma yok ama 2tüp tedavimde de 2.dondurulmuş oldu iki sefer transfer oldum tedavi başlarken Corasprin başlattı doktorum, ikinci denemede transfer olunca Corasprin yerine oksapar kan sulandırıcı verildi,şimdi şubatta tekrar tedavi başlayacak şimdiden Corasprin başlattı doktorum.Sizin doktorunuz kimdi aslında doktorlar tedbir amaçlı başlatıyor Corasprine,
Ben de coraspirin kullandım erken dönemde başladım .. iğne de kullandım iki gün

Bu arada yaşadığımı detaylı yazıyorum bu forumlar okunup takip ediliyor diye Yani benim gibi ekstrem durumla karşılaşan birine belki açıklama gibi olur belki bi ışık yakar
Ama şunu unutmayın olumsuz sonuç alınan her durumu ya da kullanılan ilaç ve dozları kendinizle kıyaslayıp içinize korku düşürmeyin lütfen ..
bu benim başıma gelen bir durum
Bi etki-tepki problemi var ve bunun üzerinde teşhis için yoğunlaşıyoruz ve süreçte buna göre yeni tedavim şekillenecek
Ama kimisi coraspirin kullanır kimisi iğne kiminin tek doz yeterli olur kimine üç doz .. bunlar cidden kişiden kişiye değişen ve sadece kan sulandırıcı ve tek bir hormon dozunun yetersiz olmasından başka bi noktada yanı benim gidişatım şekilleniyor
Çünkü ne yapılırsa yapılsın hiçbir doktor ilk tedavide vücudunuzun ne tepki vereceğini bilmez kimse bilmez bunu
bu süreçte 300 hormon iğnesi olan da hamileliğini sağlıklı geçirebiliyor 30 iğne olan da
Acabalar oluşturup takılmaya hiç gerek yok çünkü her birimiz farklıyız
Sorulara cevap verme açısından ben sıkıntı yapmam asla ama cidden dozlarınızı hiç kimseyle kıyaslamayın derim ben

Ben de coraspirin kullandım erken dönemde başladım .. iğne de kullandım iki gün
Tabiki de her bünye farklı kullanılan ilaçlar dozlarda farklı.Ben doktor kontrolünden sonra yazdığınız mesajda pıhtılaşmadan kaynaklanabilir bunun için bi sonrasinda iğne kullanmam gerekecek sözünüzden hiç kan sulandırıcı kullanmadığınızı anlayarak cevap yazdım yanlış anlamışım ozmn kusura bakmayın. Bi sonraki Tedaviniz gönlünüze göre olsun

Yumurta toplamadan önce sabah duş alınması zorunlu mu akşamdan alsak olmaZmı

Tabiki de her bünye farklı kullanılan ilaçlar dozlarda farklı.Ben doktor kontrolünden sonra yazdığınız mesajda pıhtılaşmadan kaynaklanabilir bunun için bi sonrasinda iğne kullanmam gerekecek sözünüzden hiç kan sulandırıcı kullanmadığınızı anlayarak cevap yazdım yanlış anlamışım ozmn kusura bakmayın. Bi sonraki Tedaviniz gönlünüze göre olsun
Yok kuzum ne kusuru ztn bi genel yazdım çünkü ister istemez benim dozum az mı gibi düşünceler akla geliyor her aşamada böyle şeylerle gereksiz korkuya düşenler olabilir diye canım

Çarşamba oluşan tek yumurtam için toplama işlemi yapılacaktı , bu gece catlatmayı vuracağız. Ama hafif bir kanamam başladı. Bence kendiliğinden çatladı. Benim yumurtalar ilaçlara tepki vermemişti zaten, kafalarına göre takılıyorlar bence. Sanırım o kadar iğnenin vücuduma tek etkisi psikolojimi yerden yere vurmaları oldu. Yarın yeniden kontrolüm var, gece yine de çatlatmayı vuracağız, öğlen doktor gel bir bakalım dedi. Olumlu olma ihtimali olmayan dış gebeliklerimde bile belki mucize olur diyordum, bu sefer o kadar bir umut kırıntısı bile yok içimde.

Selam kızlar dr testi bugün de yaptırabilirsin dedi diye yaptırdım ama sonuç negatif çıktı :KK43: Allah sizlerin yüzünü güldürsün

Selam kızlar dr testi bugün de yaptırabilirsin dedi diye yaptırdım ama sonuç negatif çıktı :KK43: Allah sizlerin yüzünü güldürsün
senin de güldürsün cnm inşallah bu sefer vakti gelmemiş diyelim
üzülmemek elde olmuyo malesef ama geldiği zaman unutucaz bunları inşallah

sebepsiz deniyor ama neyi araştırıp da diyorlar bilmiyorum artık dr’lara da güvenim kalmadı :KK43:
Ahh canım banada sebepsiz dıyolar tüp bebek yaptırmadan herşeye bakılsa ince detayına kadar. İlk denememızde ona göre yol alsak. Uğraştırmaya yer arıyolar 2. Tüp bebekte baska seylere bakıyolar 3. De başka şeye bakıyolar. Bızı düşünen yok maddi manevi çöküyoruz kimin umrunda

Ahh canım banada sebepsiz dıyolar tüp bebek yaptırmadan herşeye bakılsa ince detayına kadar. İlk denememızde ona göre yol alsak. Uğraştırmaya yer arıyolar 2. Tüp bebekte baska seylere bakıyolar 3. De başka şeye bakıyolar. Bızı düşünen yok maddi manevi çöküyoruz kimin umrunda
bence tamamen para tuzağı , dr’umu değiştiriyorum bi umut başkalarıyla çalışmakta fayda var dyorum. Şifayı veren Allahtır sebepler bahanedir ama yine de aklıma takılan şeylerin açığa çıkması için bu şart.

Ben aptallık ettim olumsuzu cekmeyeyim diye hiç aklımdan geçirmesine bile izin vermedim.
O içinde ki olumsuzlukları hep üstünü örttüm . Doğuma girer gibi yumurta toplama işlemine girdim. :KK43:
Benim bebeğimin herşeyi hazır biliyor musun anne annesine giderken alacağımı seyyar beşik , arabası , puseti , ayakkabıları, nevresim takımları, oyuncakları her yer küçük küçük oyuncak dolu .
Şans bize geldiğinde inşallah yine bu kadar hazırlıklı oluruz. Rabbim her isteyene nasip etsin
❤️

Back