- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.481
Yukseldi 2 milyondan bizimde en son 5 milyondu hareketlilik 45 morfolojide 85 di 3 ay once fln belki daha fazla nasil yukseldi oyle sizinkisiBüyük bi ihtimal normal tüp bebek yapılmıştır
Bizimde sayımız aynı
35,40 milyon şuan
2milyondan yükseldi bizimki
Eşinizin hareketliliği nasıl
Morfoloji felan var mı
Eşime düzenli olarak hergün 1 çay bardağı nohut suyu içirdim.Nasil
Yukseldi 2 milyondan bizimde en son 5 milyondu hareketlilik 45 morfolojide 85 di 3 ay once fln belki daha fazla nasil yukseldi oyle sizinkisi
Şaka yapiyorsun daha önce hic duymadim aklımızda bulunsunEşime düzenli olarak hergün 1 çay bardağı nohut suyu içirdim.
Haftada 2.3 kerede taze sıkılmış havuç suyu icirdim gerçekten bu ikisi çok işe yaradı bizde
doktor bile şaşırdı
1 ay da
2milyondan 6milyona sonrada 39 milyona çıktı.
Macun, Çakır suyu, keçiboynuzu özü felanda denedik ama bunlar bi işe yaramadı.
Nohut suyu nasil okuyor cnm biraz anlatsana bnde yapimEşime düzenli olarak hergün 1 çay bardağı nohut suyu içirdim.
Haftada 2.3 kerede taze sıkılmış havuç suyu icirdim gerçekten bu ikisi çok işe yaradı bizde
doktor bile şaşırdı
1 ay da
2milyondan 6milyona sonrada 39 milyona çıktı.
Macun, Çakır suyu, keçiboynuzu özü felanda denedik ama bunlar bi işe yaramadı.
Valla doğru canım allaha şükür yükseldiŞaka yapiyorsun daha önce hic duymadim aklımızda bulunsun
BenNohut suyu nasil okuyor cnm biraz anlatsana bnde yapim
Nohut spermler için çok iyi zaten. Kaan aydos falan da haftada 2-3 kere nohut yemeği öneriyormuş. Suyu da çok mantıklı bence sonuçta vitamini suyuna geçiyor:)) ben de yarından itibaren eşime yapayım. Gerçi bizim sayı problemimiz yok ama olsun illa faydası olurBen
4 günde bir taze yapıp veriyodum canım
1 çay bardak nohutla
4 çay bardağı suyu
düdüklüde nohutlar iyice patlayıcıncaya kadar kaynatiyodum canım
Sonra soğudugu
zaman her gün aç karnına 1 çay bardağı icirdim eşime
Suyunu icicek demi sadece. 1 cay bardagimi icicekBen
4 günde bir taze yapıp veriyodum canım
1 çay bardak nohutla
4 çay bardağı suyu
düdüklüde nohutlar iyice patlayıcıncaya kadar kaynatiyodum canım
Sonra soğudugu
zaman her gün aç karnına 1 çay bardağı icirdim eşime
Evet 1 çay bardağı suyunu icicekSuyunu icicek demi sadece. 1 cay bardagimi icicek
Hergun tazemi yapilcak peki sicak soguk ilik nasil icilecekEvet 1 çay bardağı suyunu icicek
Canım bende 16 ocakta transfer oldum 28 ocakta test. Allah hakkımızda hayırlısını versin . Adet sancısı bende 3.gun oldu aksama kadar dün 2 kere oldu bugün birşey yok .Selam canım hayırlı olsun transferin. Benim de 16 ocakta oldu transferim. Akşam 17:20 gibi transfer oldum. Bugüne kadar gaz sancıları ve kasık ağrıları vardı. Ama bugn akşamüstü ateş başması sinirlilik hali ve adet ağrısı oldu. Sende belirti var mı?
Benim 1 yumurta alındı toplandı diyemiyorum 1 tane 1Yok tatlim toplandiktan sonra esiminkilerle bulusup dollenicekler. Hala kendi himayemiz altinda minnoslarimiz. :)
Masallah canim valla cok iyi cikmis bende de pko var ama 22 toplandi en fazla. İnsallah kaliteli embriyolarin olur
4 günluk hazirliyodum benHergun tazemi yapilcak peki sicak soguk ilik nasil icilecek
Benimde 16 ocak transfer günü ❤3 kisi olduk ins hepimiz o güzel haberi aliriz artikk:)
Yaa ne kadar güzel benimde 16 ocak transfer ilk testi 28 ocağa verdiler zaman hiç geçmiyorEvet 11 ocak toplandı 16 sında transfer oldu. Taze embriyo yani. 1 embriyo yerleştirildi. Yarın 5. Gün. bana 25 ocak yani 9. Güne test günü verdiler hastaneden :)
5. Gün 4 tane var canımAynen canım hayırlısı olur inşallah hakkında
Kaçıncı gün
kaçtane dondurulmuşun var
Yaa kaçırıyorum okurken çok şükür inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın onlarıŞu an içimdeler Canım:)
İnşallah canım cümlemize inşallahYaa kaçırıyorum okurken çok şükür inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın onları
amin canim insallahBen de şaşırdım canım inşallah kaliteli olur 5 güne giderler
Arkadaş iyi pazarlar,
Yumurta toplama işleminden sonraki gün yumurtası döllenmeyen var mı ? İkinci gün döllenen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?