- 20 Mart 2013
- 161
- 137
- 303
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.521
Canım çok teşekkür ederim allahım sizlerede nasib etsin inşallahArkadasim sen baya baya hamis sin ... gozun aydin olsun ... saglikla.al bebisini kucagina insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim allahım sizlerede nasib etsin inşallahArkadasim sen baya baya hamis sin ... gozun aydin olsun ... saglikla.al bebisini kucagina insallah
Amin cnm benim.. sen dikmat et bebisine artik .. ve simsiki saril gobisine hisset onu... ayy ne gzuel..rabbim tamaminj erdirsinCanım çok teşekkür ederim allahım sizlerede nasib etsin inşallah
Allah razı olsun dualarım sizlerle rabbim nasib etsin inşallah canımAmin cnm benim.. sen dikmat et bebisine artik .. ve simsiki saril gobisine hisset onu... ayy ne gzuel..rabbim tamaminj erdirsin
Cnm ne kadar kullandı eşin bu kür sayesinde mı değerleri o kadar yukseldi4 günluk hazirliyodum ben
1 çay bardağı nohutla
4 çay bardağı suyu düdüklü
Nohutlar patlayincaya kadar haşlayıp
Soğumaya birakiyodum
1 bardak iciriyodum
4 günde bir bunu tekrarliyodum
Hergün uğraşmana gerek yok
İki Sperm yapmisti eşimCnm ne kadar kullandı eşin bu kür sayesinde mı değerleri o kadar yukseldi
Ben hala estrofem kulkanıorum 30 ocak kontrol sanım 4 şubat transfer ama estrofem bende bas agrısı ve yumurtalık agrısı yaptıSen ne durumdasin cnm
Canim bendede yumurtalık ağrısı yaptıBen hala estrofem kulkanıorum 30 ocak kontrol sanım 4 şubat transfer ama estrofem bende bas agrısı ve yumurtalık agrısı yaptı
Valla bilmiorum ki ilk 5 gün sırf başagrım vardı ağrıyla yatıp ağrıyla kalkıodum şimdi yumurtalıkta eklendi bayagı adet sancısı gibi benimdeCanim bendede yumurtalık ağrısı yaptı
Bende diyorumki
Sadece Adetin ilk iki günü ağrım olurdu neden bukadar uzadı hala ağrım var
demekki ilaçtan dolayi böyle oldu
Normal bi durum mu acaba
Gözün aydın canım TebriklerKızlar transfer sonrası 9. gün 72,48 yükselme nasıl sizce bi önceki 7. Gün 13.51 di
Kontrole gidince doktora bi soralım canımValla bilmiorum ki ilk 5 gün sırf başagrım vardı ağrıyla yatıp ağrıyla kalkıodum şimdi yumurtalıkta eklendi bayagı adet sancısı gibi benimde
Allah razı olsun canım rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın inşallahGözün aydın canım Tebrikler
darısı bizim başımıza inşllah.
Ben hala estrofem kulkanıorum 30 ocak kontrol sanım 4 şubat transfer ama estrofem bende bas agrısı ve yumurtalık agrısı yaptı
Etki etmedi derken canım
Ben yarın 2 tane içmeye başlıcam
Etki etmedi derken canım
Ağrımi yapmadı
Ben yarın 2 tane içmeye başlıcam
Anladım canımHiçbir belirti yok
Benimde cuma belli olur ozaman inşallahÇarşamba günü kontrole gideceğim
Transfer günüm belli olacak
Heyecanlıyım
Anladım canım
Kişiden kişiye farklılık olabilir
Canim ya bu arada sen nekadar çok hızlı yazıyorsun onu fark ettim :)