- 21 Ekim 2017
- 61
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.441
Slm kizlar ilaçlarda 5.günüm gonal f kullanıyorum 2 günden beri kan tahlili verdim sonucuna göre arayıp dozları söylediler 3 gün 150 4.çü gün 125 bugünde 100 mg vuruldum neden düşüyo anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hiç biri icin saat vermemişlerdi ama ben hepsini saati saatine alıyordum. Progestani fitil olarak kullanıyorum ayni anda ikisi sorun olmuyor o yüzdenMerhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor
Canim benimde aynıydı sürekli artıp yukseliyodu dozumSlm kizlar ilaçlarda 5.günüm gonal f kullanıyorum 2 günden beri kan tahlili verdim sonucuna göre arayıp dozları söylediler 3 gün 150 4.çü gün 125 bugünde 100 mg vuruldum neden düşüyo anlamadim
İlk transferim tutmamıştı, neden olmadığı konusuna girmemiştik çünkü ilkti. Muhtemelen ikincide tutmasaydı araştırmaya alırdı doktorKızlar negatif alan arkadaşlar Dr a gidince ne yapılıyor neden tutmadigina mı bakılıyor.
Yok tatlim toplandiktan sonra esiminkilerle bulusup dollenicekler. Hala kendi himayemiz altinda minnoslarimiz. :)Döllenmiş senin iste
Masallah canim valla cok iyi cikmis bende de pko var ama 22 toplandi en fazla. İnsallah kaliteli embriyolarin olurOpu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Ben de şaşırdım canım inşallah kaliteli olur 5 güne giderlerYok tatlim toplandiktan sonra esiminkilerle bulusup dollenicekler. Hala kendi himayemiz altinda minnoslarimiz. :)
Masallah canim valla cok iyi cikmis bende de pko var ama 22 toplandi en fazla. İnsallah kaliteli embriyolarin olur
Ben de ilk transferimde tek embriyo transfer ettirdim canim olmayınca cok üzülmüştüm haliyle. İkinci de 2 embriyo transfer edildi henüz kese görmedik ama muhtemelen Teki tuttu. Öyle 2 tane koydurunca ikisi de tutacak diye bir şey yok ama orada amaç şans artırmak. Her şey kısmet işi. Senin ikizin olacaksa naparsan yap olur zaten tek koydursan da olur :)Merhaba hanimlar.benim de 3 tane 5.gun embriyom var.ilk denemem oldugu icin ve yasimda 28 oldugu icin tek embriyo konuluyor degil mi? Arkadasim israr edince 2 tane de konuluyor ben oyle yaptim diyor da ben riske atamiyorum tek olsun benim olsun:)
Ben de ilk transferimde tek embriyo transfer ettirdim canim olmayınca cok üzülmüştüm haliyle. İkinci de 2 embriyo transfer edildi henüz kese görmedik ama muhtemelen Teki tuttu. Öyle 2 tane koydurunca ikisi de tutacak diye bir şey yok ama orada amaç şans artırmak. Her şey kısmet işi. Senin ikizin olacaksa naparsan yap olur zaten tek koydursan da olur :)
35 yaşın altına 2 tane transfer ediliyor bence 2 yaptır şansın artar olsun da ikiz olsun ben 3 e bile razıyımMerhaba hanimlar.benim de 3 tane 5.gun embriyom var.ilk denemem oldugu icin ve yasimda 28 oldugu icin tek embriyo konuluyor degil mi? Arkadasim israr edince 2 tane de konuluyor ben oyle yaptim diyor da ben riske atamiyorum tek olsun benim olsun:)
35 yas alti ilk iki deneme genelde 1 tane oluyor diye biliyorum ama doktor ne derse o olcak muhtemelen.iki tane derse de tabi sansim artsin diye koydurmak isterim.nasibimizde ne varsa o olucak35 yaşın altına 2 tane transfer ediliyor bence 2 yaptır şansın artar olsun da ikiz olsun ben 3 e bile razıyım
Dr a bağlı o zaman benim iki transfer olmuştu35 yas alti ilk iki deneme genelde 1 tane oluyor diye biliyorum ama doktor ne derse o olcak muhtemelen.iki tane derse de tabi sansim artsin diye koydurmak isterim.nasibimizde ne varsa o olucak
İlk defa benimle aynı düşünen birini gördüm ne zmandir35 yaşın altına 2 tane transfer ediliyor bence 2 yaptır şansın artar olsun da ikiz olsun ben 3 e bile razıyım
Aynen öyle olsun da 2 olsun 3 olsun bende çok istiyorum anne olmak Allah'ım inşallah hayırlısı ile nasip ederİlk defa benimle aynı düşünen birini gördüm ne zmandir
bende 3 emriyo olsun istiyorum
Okadar evlat hasretiyle yaniyorum tek emriyo çok anlamsız geliyor bana
İlk doktorum ilk önce 2 emriyoyu kabul etmişti sonra tam transfer günü 2 emriyo koymucam ikiz olursa çok riskli olur dedi
beni öğün hep ağlatti çok üzdü tek emriyo koydu
Şimdi o doktoru değiştirdim
Yeni doktorum sağolsun 3 emriyo transferi yapıcak
Simdiki Doktorum dediki 3ununde tutma şansı sadece %10
Senin Şansın artsın diye 3 tane koyalım dedi
Ama inşallah ta 3tanesi tutar hergün dua ediyrom
Bence ısrar etmeyin doktor nasil uygun görüyorsa öyle yapsin.çoğul gebelikler her zaman daha riskliMerhaba hanimlar.benim de 3 tane 5.gun embriyom var.ilk denemem oldugu icin ve yasimda 28 oldugu icin tek embriyo konuluyor degil mi? Arkadasim israr edince 2 tane de konuluyor ben oyle yaptim diyor da ben riske atamiyorum tek olsun benim olsun:)
Ben vajinadan kullanıyorum benim progestan saatliydi esteofem üç tane sabah öğle akşamdı cnmMerhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor
Hayırlı ugurlu olsunMerhaba kızlar bende katilayim size inş burdan hayırlı Haberlerimiz de paylaşmak nasip olur Tüp bebek tedavisindeyim bugün iğneler de 7. Günum yumurtalarim gelişiyor çok şükür yarın tekrar kontrolum var bana da çarşamba toplarız demişti dün ilk tüp denemem olucak inş ve taze transfer sadece pko var bnde de inş hayırlı sonuçlar aliriz çok heyecanlıyım simdiden
hayırlısıyla inşallah olur cnm :))Aynen öyle olsun da 2 olsun 3 olsun bende çok istiyorum anne olmak Allah'ım inşallah hayırlısı ile nasip eder
Çok sağol cnm allah razı olsun ins rabbim cumlemize hayirlisiyla nasip eder 26 yaşındayım medikalpark florya da banu kumbak aygun de tedavi görüyorum.Hayırlı ugurlu olsun
inşallah ilk ve son tedaviniz olur
Yaşınız kaç nerde tedavi görüyorsunuz