- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.461
Mikroenjeksiyonda her yumurta içine secilmiş sperm konuluyorBende transferin 3. Günündeyim 3. Gün embriyosu 2 tane kondu hiçbir belirtim Yok maalesef bekliyoruz artık 30 Ocak’ı
Normal tüp bebekle mikroeenjeksiyon arasındaki fark nedir bize hangisi yapılıyor
Bize genelde normal tüp bebek yapılıyorBende transferin 3. Günündeyim 3. Gün embriyosu 2 tane kondu hiçbir belirtim Yok maalesef bekliyoruz artık 30 Ocak’ı
Normal tüp bebekle mikroeenjeksiyon arasındaki fark nedir bize hangisi yapılıyor
Tmm canim. SagolBana hiç biri icin saat vermemişlerdi ama ben hepsini saati saatine alıyordum. Progestani fitil olarak kullanıyorum ayni anda ikisi sorun olmuyor o yüzden
Biz mikroenjeksiyon yaptırdık doktor tavsiyesiyle zaten çok yumurta yoktu hepsi döllensin dieBize genelde normal tüp bebek yapılıyor
Normal tüp bebekte yumurtanın yanına Sperm mi koyuyorlar kendisi birleşip emriyo olması bekleniyor
Microenjeksyonda ise
Yumurtanin içine çok ince bi iğneyle girilip spermi koyuyorlar
Öyle emriyo oluşuyor
Hangisini yapicagina doktor karar veriyor
Bazı spermler yumurtayi delip içine girmediği iÇin Microenjeksiyon tercih ediliyor
Mikroenjeksiyon spermin çok az olduğu, hareketsiz olduğu ya da ameliyatla alınan atıyorum bir iki sperm varsa uygulanıyor geneldeBende transferin 3. Günündeyim 3. Gün embriyosu 2 tane kondu hiçbir belirtim Yok maalesef bekliyoruz artık 30 Ocak’ı
Canım ilk tedaviden sonra ne kadar ara verip başladın dondurulmuşlaraBenim ilk tedavim olumsuz oldu
Şimdi dondurulmuşlarim ile 2.tedavimë başladım
Benimde transferime iki hafta var
İnşallah ilk ve son tedavin olur canım
Kaç yaşindasin
Büyük bi ihtimal normal tüp bebek yapılmıştırKağıtta yöntem yazmıyordu da ondan sordum eşime cumartesi kendi boşalsın dendi pazartesi transfer oldu sayı 35 milyondu
Negatiften sonra 3.reglimle başladım benCanım ilk tedaviden sonra ne kadar ara verip başladın dondurulmuşlara
İyi yapmışsın canım keşke ben de taze transfer istemediğimi söyleseydim doktoruma hiç istemiyordum ama vardır bi bildiği diye sustum ben de en az iki adet geçmesini beklicem dondurulmuşlar içinNegatiften sonra 3.reglimle başladım ben
Bazıları Negatiften sonra hemen ilk regliylede başliyormuş
ama ben beklemek ,dinlenmek istedim
Aynen canım hayırlısı olur inşallah hakkındaİyi yapmışsın canım keşke ben de taze transfer istemediğimi söyleseydim doktoruma hiç istemiyordum ama vardır bi bildiği diye sustum ben de en az iki adet geçmesini beklicem dondurulmuşlar için
HAkkinda en hayırlısı neyse o olsun canim. Aminn Allah sana da nasip etsin burdan güzel haberlerini alalım insallah :)Aynen canim kaderde ne varsa o :) sadece aklim karisiyor.2 tanede israr etsem belki koyar doktor bilemiyorum tabi ama ikiz ihtimali olunca nasil yaparim diye dusunuyorum.Allah nasil yazdiysa o.muhtemelen doktor tek koyacak zaten.ne guzel hamilesin:) Allah kucagina almayi da nasip etsin canim benim
Güzel ya inşallah sağlıklı sağlıklı bir sürü embriyocuklarınız olucakKağıtta yöntem yazmıyordu da ondan sordum eşime cumartesi kendi boşalsın dendi pazartesi transfer oldu sayı 35 milyondu
Canım senin yaş kaçGüzel ya inşallah sağlıklı sağlıklı bir sürü embriyocuklarınız olucak
30 cnm martta gerçi 31 olucamCanım senin yaş kaç
Şu an içimdeler Canım:)Güzel ya inşallah sağlıklı sağlıklı bir sürü embriyocuklarınız olucak
Allah'ım inşallah bir an önce verir bebisleri hayırlısı ile30 cnm martta gerçi 31 olucam
Rabbim hepimizin yüzünü güldürur inşallah canımYanliş saymadıysam 58 kişi olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?