2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Her işte bir hayır vardır biliyoruz kuzum, Allah yardımcın olsun. İnşallah cok aydınlık günler yakın. Mevlana'nın cok sevdiğim bir sözü hep teselli olur bana, umarım sana da ruhuna da şifa olur. Güç olur

Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner...

Bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten...

Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır....
Taş taşlıktan geçmedikçe,ezilip yontulmadıkça parmaklara yüzük olmaz....
Kederlenmeyesin...

Gerçekten mi? Yani dün opu oldum 1 tane yumurta alındı bugun aradilar döllenme yok dediler yarın tekrar bakacağız dediler yani olabilir mi?

Evet canım hatta 3 taneydiler ve bir tanesi 6. Gunde donduruldu:) 6AA grade ile geçen hafta transfer yapıldı, sonuc beklemece şimdi

Güven kuzucuguna Allahın izniyle yarın guzel haberler gelsin inşallah

Evet canım hatta 3 taneydiler ve bir tanesi 6. Gunde donduruldu:) 6AA grade ile geçen hafta transfer yapıldı, sonuc beklemece şimdi

Ayy inşallah inşallah Rabbim nasip eder eksik dua etmek istemiyorum ama 1 tane döllenmiş olması için bana yeniden umut olur yoksa içim karardı, tedaviyi bırakmayı bile düşündüm

Kızlar merhaba. Morfolojimiz biraz düşük. Tüp bebek yöntemi olarak size neyi tavsiye ettiler yani mikroenjeksiyonu zaten hepsine uyguluyoruz dediler. Mikroçip ya da İMSİ yöntemi uygulanmasını tavsiye eden doktorlar oldu mu? Sizce hangisi en mantıklı olan.

Canım bende 16 ocakta transfer oldum 28 ocakta test. Allah hakkımızda hayırlısını versin . Adet sancısı bende 3.gun oldu aksama kadar dün 2 kere oldu bugün birşey yok .
Hayırlı olsun senin transferin de arkadaşım. Bugün de adet öncesi gibi abur cubur istedi canım. Tatlı türü. Ben adet belirtileri yolunda emin adımlarla ilerliyorum :) eşimi de hazırladım bu sonuca. Tuttuğuna inanmam için bi kasık pıt pıtı ne biliim bi halsizlik bi mide bulastısı vb. Hiç bişey yok. Aah ahh Allah tan ümit kesilmez ortada daha bişey yok tabi. Adet olmadığım sürece umudumu yitirmicem

Olma diye bir sey yok kuzum, Allah hayirli haberler almayi saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Allah büyük keşke elimden daha fazlası gelse Çok teşekkür ederim . Bende havuz yönetimi uygulanacak ama 1 yumurta ve döllenme olmaz ise 1 tane 1 tane nasıl havuz olacak diye çok tereddüt içindeyim .

Yaa ne kadar güzel benimde 16 ocak transfer ilk testi 28 ocağa verdiler zaman hiç geçmiyor
Canım zaman gerçekten geçmiyor ama test günü yaklaştıkça da bu beklemeleri tercih ediyorum. O sonuçla karşı karışya kalmak daha zor geliyor. Onca emek bi testle sonuçlanıcak. Belki tekrar herşey yeniden başlıcak o gücü tekrar bulmak hem maddi hem manevi zor gerçekten Allah herkese güç versin.

6AA mı maşallah bu kalitede embriosu olan duydugum ilk kişisiniz süper inş güzel sonuclanacak sizin

Kızlar estrofem kullanıp başağrısı yumurtalık ağrısı gibi seyler yaşayan varmı ? Her günüm baş agrısıyla geciyor şimdi bide yumurtalık agrılarım başladı

Canım beni silermisin rica etsem

Mikroenjeksiyon demek imsi yada icsi yöntemiyle seçilen spermin yumurta içine bırakılması,icsi spermi 400 kat büyütürken imsi 6000 8000 e kadar büyütebiliyor, yani imsi icsinin gelişmiş hali

Bu arada kizlar havucsuyunu okudum bende .. bizde esimin sayosi iyi 70 mil. Civari ama yavaslar bence yapacam hizina da etki ediyormus demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…