2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Slm kizlar ilaçlarda 5.günüm gonal f kullanıyorum 2 günden beri kan tahlili verdim sonucuna göre arayıp dozları söylediler 3 gün 150 4.çü gün 125 bugünde 100 mg vuruldum neden düşüyo anlamadim

Merhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor
Bana hiç biri icin saat vermemişlerdi ama ben hepsini saati saatine alıyordum. Progestani fitil olarak kullanıyorum ayni anda ikisi sorun olmuyor o yüzden

Slm kizlar ilaçlarda 5.günüm gonal f kullanıyorum 2 günden beri kan tahlili verdim sonucuna göre arayıp dozları söylediler 3 gün 150 4.çü gün 125 bugünde 100 mg vuruldum neden düşüyo anlamadim
Canim benimde aynıydı sürekli artıp yukseliyodu dozum

Kan değer lerine göre ayarliyorlar
Demekki iğneler Sana çabuk etki yaptığı için düşürüyorlar

Döllenmiş senin iste
Yok tatlim toplandiktan sonra esiminkilerle bulusup dollenicekler. Hala kendi himayemiz altinda minnoslarimiz. :)
Opu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Masallah canim valla cok iyi cikmis bende de pko var ama 22 toplandi en fazla. İnsallah kaliteli embriyolarin olur

Yok tatlim toplandiktan sonra esiminkilerle bulusup dollenicekler. Hala kendi himayemiz altinda minnoslarimiz. :)

Masallah canim valla cok iyi cikmis bende de pko var ama 22 toplandi en fazla. İnsallah kaliteli embriyolarin olur
Ben de şaşırdım canım inşallah kaliteli olur 5 güne giderler

Merhaba hanimlar.benim de 3 tane 5.gun embriyom var.ilk denemem oldugu icin ve yasimda 28 oldugu icin tek embriyo konuluyor degil mi? Arkadasim israr edince 2 tane de konuluyor ben oyle yaptim diyor da ben riske atamiyorum tek olsun benim olsun:)

Merhaba hanimlar.benim de 3 tane 5.gun embriyom var.ilk denemem oldugu icin ve yasimda 28 oldugu icin tek embriyo konuluyor degil mi? Arkadasim israr edince 2 tane de konuluyor ben oyle yaptim diyor da ben riske atamiyorum tek olsun benim olsun:)
Ben de ilk transferimde tek embriyo transfer ettirdim canim olmayınca cok üzülmüştüm haliyle. İkinci de 2 embriyo transfer edildi henüz kese görmedik ama muhtemelen Teki tuttu. Öyle 2 tane koydurunca ikisi de tutacak diye bir şey yok ama orada amaç şans artırmak. Her şey kısmet işi. Senin ikizin olacaksa naparsan yap olur zaten tek koydursan da olur :)

Aynen canim kaderde ne varsa o :) sadece aklim karisiyor.2 tanede israr etsem belki koyar doktor bilemiyorum tabi ama ikiz ihtimali olunca nasil yaparim diye dusunuyorum.Allah nasil yazdiysa o.muhtemelen doktor tek koyacak zaten.ne guzel hamilesin:) Allah kucagina almayi da nasip etsin canim benim

35 yaşın altına 2 tane transfer ediliyor bence 2 yaptır şansın artar olsun da ikiz olsun ben 3 e bile razıyım

35 yaşın altına 2 tane transfer ediliyor bence 2 yaptır şansın artar olsun da ikiz olsun ben 3 e bile razıyım
35 yas alti ilk iki deneme genelde 1 tane oluyor diye biliyorum ama doktor ne derse o olcak muhtemelen.iki tane derse de tabi sansim artsin diye koydurmak isterim.nasibimizde ne varsa o olucak

İlk defa benimle aynı düşünen birini gördüm ne zmandir

bende 3 emriyo olsun istiyorum

Okadar evlat hasretiyle yaniyorum tek emriyo çok anlamsız geliyor bana

İlk doktorum ilk önce 2 emriyoyu kabul etmişti sonra tam transfer günü 2 emriyo koymucam ikiz olursa çok riskli olur dedi

beni öğün hep ağlatti çok üzdü tek emriyo koydu

Şimdi o doktoru değiştirdim

Yeni doktorum sağolsun 3 emriyo transferi yapıcak
Simdiki Doktorum dediki 3ununde tutma şansı sadece %10

Senin Şansın artsın diye 3 tane koyalım dedi

Ama inşallah ta 3tanesi tutar hergün dua ediyrom

Aynen öyle olsun da 2 olsun 3 olsun bende çok istiyorum anne olmak Allah'ım inşallah hayırlısı ile nasip eder

Bence ısrar etmeyin doktor nasil uygun görüyorsa öyle yapsin.çoğul gebelikler her zaman daha riskli

Merhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor
Ben vajinadan kullanıyorum benim progestan saatliydi esteofem üç tane sabah öğle akşamdı cnm
Öğün atlama yeterli olur bence progestan miktar kısmı daha önemli dozu Yani

Merhaba kızlar bende katilayim size inş burdan hayırlı Haberlerimiz de paylaşmak nasip olur Tüp bebek tedavisindeyim bugün iğneler de 7. Günum yumurtalarim gelişiyor çok şükür yarın tekrar kontrolum var bana da çarşamba toplarız demişti dün ilk tüp denemem olucak inş ve taze transfer sadece pko var bnde de inş hayırlı sonuçlar aliriz çok heyecanlıyım simdiden

Hayırlı ugurlu olsun
inşallah ilk ve son tedaviniz olur
Yaşınız kaç nerde tedavi görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…