- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.421
Noldu aradılar mı ? Döllenme sonucu içinArkadaş iyi pazarlar,
Yumurta toplama işleminden sonraki gün yumurtası döllenmeyen var mı ? İkinci gün döllenen var mı ?
Bnde 8 de hastanede olacağım yatış işlemini yapacağım 9 dada toplanacak arka arkaya giriyorzBenim de cikmis sonuc. E2 3975 Progesteron 1,2
Ay hemen hemen ayni zamanlarda toplancak cnm benim de sali sabah 9 da cagirdilar. Bu aksam 22:30 da catlatma ignesi vurcam. Kalbim pir pir ediyo
Kaç olgun yumurtan var döllenmesini beklediğinizBenim de cikmis sonuc. E2 3975 Progesteron 1,2
Ay hemen hemen ayni zamanlarda toplancak cnm benim de sali sabah 9 da cagirdilar. Bu aksam 22:30 da catlatma ignesi vurcam. Kalbim pir pir ediyo
12mm ve 17 mm arasinda 16-17 tane saymislardi canim dun. Ama kaci dolu cikar bilmiyorumKaç olgun yumurtan var döllenmesini beklediğiniz
Döllenmiş senin isteİkinci gun mu bilmem ama benim sey olmustu ilk gun 3 taneydi dollenen 2.gun 5 oldu demislerdi. Gec bolunmustu sanirim
gayet iyi cnm hayirli olsunn daha articaktir o
Hayatım kötü birşey olursa zaten üzülücez niye olmadan vücudu harap edelim doğru demiş doktorumDe mi aslında ona hazırlıyorum kendimi doktor hormonların da sebep olur dedi anam ne hormonmus diyecektim adamainşallah hayırlısı olur hepimiz için burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Yok canim daha sonuclarimi bekliyorum 1 ay kaldiIsikOlsun yeni tedavine başladın mi?
Ooooo maşallahOpu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Neeeeeeeeee masalllah daha once hic duymadim insallah guzel haberleriniOpu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Ay ben şokOpu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Benim negatif olduktan sonraKızlar negatif alan arkadaşlar Dr a gidince ne yapılıyor neden tutmadigina mı bakılıyor.
Ay ben şokmaşallah sana ya ne güzel büssürü yumurtan var
inşallah hepside dollenip kaliteli emriyolarin oluşur daha sonra dondurabilmen için
Kendini nasıl hissediyorsun canım
Doktorun ne diyor 1.2 ay bekleyip mi transfer olucak
Yoksa taze mi olucak
çünkü çok fazla toplandığı için ohss olma ihtimalin yüksek
Benden 17 yumurta toplanmasina rağmen vücudum su toplamişti azda olsa
Doktorun en doğrusu anlatır zaten canım sana
ben merak ettim sadece
Anladım canımVallahi canım ben de şaşkınım alında daha önceki denemelerimde hep 20 civarındaydı illa ohss oluyorum pkos var çünkü .. benim embriyolarımın bazıları genetik taramaya gidecek o sebeple hemen transfer olmayacağım. Zaten doktorum da hemen transferden yana değil. Artık dinlenme zamanı hepimiz için hayırlı haberler olsun
Proluton cok yağlı bi iğne olduğu icin böyle etkileri var ayni şeyi yaşadım sakin ol canim normal bunlarHanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi
Sağol canım bugün geçti şükür yarın icin transfer heyecanı sardı beniProluton cok yağlı bi iğne olduğu icin böyle etkileri var ayni şeyi yaşadım sakin ol canim normal bunlar
İnsallah hayırlı haberlerini de alırız sakin ol stres yapma iğne acı sıkıntı hepsi geçiyor olumlu sonuç alınca hatta bi dahaki iğneyi seve seve yaptırıyorsun :)Sağol canım bugün geçti şükür yarın icin transfer heyecanı sardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?