2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim de cikmis sonuc. E2 3975 Progesteron 1,2
Ay hemen hemen ayni zamanlarda toplancak cnm benim de sali sabah 9 da cagirdilar. Bu aksam 22:30 da catlatma ignesi vurcam. Kalbim pir pir ediyo
Bnde 8 de hastanede olacağım yatış işlemini yapacağım 9 dada toplanacak arka arkaya giriyorz

Benim de cikmis sonuc. E2 3975 Progesteron 1,2
Ay hemen hemen ayni zamanlarda toplancak cnm benim de sali sabah 9 da cagirdilar. Bu aksam 22:30 da catlatma ignesi vurcam. Kalbim pir pir ediyo
Kaç olgun yumurtan var döllenmesini beklediğiniz

De mi aslında ona hazırlıyorum kendimi doktor hormonların da sebep olur dedi anam ne hormonmus diyecektim adama inşallah hayırlısı olur hepimiz için burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Hayatım kötü birşey olursa zaten üzülücez niye olmadan vücudu harap edelim doğru demiş doktorum
Bu iş hep bi reset atma işi ama inşallah sizde gerek kalmicak

Bu arada iğne ikiye çıkınca ve fitil uygulayınca anca 25ten 65 e çıkmış progesteronum, E2 nrmal yükseldi mesela
Bu da vücudumun hiç progesteron üretmediğini gösteriyor
Bi de vücudun doğal hazirlanma sürecini yaşamadımız için ilişki döllenme vs heralde bazılarımızın adapte olması zor oluyor
En azından vücudumun bu aşamada ne yaptığını götmüş oldum ve yine şükrediyorum bu turda da kürtaja kalmadığı için çünkü ben hep duamda olmicaksa başta belli olsun derim bi taraftan
Hayırlısı 10.45 hcg ile bu turu bitiriyorum kızlar
Hepimiz için hayırlısı olsun
Tabiki yine de buralarda olucam

Opu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Neeeeeeeeee masalllah daha once hic duymadim insallah guzel haberlerini aliriz kuzucuk biz daha o asamaya gelemedik

Merhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor

Opu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Ay ben şok maşallah sana ya ne güzel büssürü yumurtan var
inşallah hepside dollenip kaliteli emriyolarin oluşur daha sonra dondurabilmen için

Kendini nasıl hissediyorsun canım

Doktorun ne diyor 1.2 ay bekleyip mi transfer olucak

Yoksa taze mi olucak
çünkü çok fazla toplandığı için ohss olma ihtimalin yüksek

Benden 17 yumurta toplanmasina rağmen vücudum su toplamişti azda olsa

Doktorun en doğrusu anlatır zaten canım sana
ben merak ettim sadece

Kızlar negatif alan arkadaşlar Dr a gidince ne yapılıyor neden tutmadigina mı bakılıyor.
Benim negatif olduktan sonra
Hemşire aradı ilacları kesin dedi sadece

Doktor Cagirmadi bile hiç ilgilenmediler

Başka konularda vardı memnun kalmadigim

Hepsi birleşince
Bende doktorumu değiştirdim

Şimdi dondurulmuşlarimi alıp başka hastanede başladım 2. Tedavime

Vallahi canım ben de şaşkınım alında daha önceki denemelerimde hep 20 civarındaydı illa ohss oluyorum pkos var çünkü .. benim embriyolarımın bazıları genetik taramaya gidecek o sebeple hemen transfer olmayacağım. Zaten doktorum da hemen transferden yana değil. Artık dinlenme zamanı hepimiz için hayırlı haberler olsun

Anladım canım

Hayırlısi olsun inşallah hakkında
Bu sürede vücudunda dinlenmiş olur

İğnelerden ilaçlardan vücudun arınmış olur

Proluton cok yağlı bi iğne olduğu icin böyle etkileri var ayni şeyi yaşadım sakin ol canim normal bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…