• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Gunaydin kizlar, herkese guzel pazarlar.

Ben biraz bel ve kasik agrisiyla uyandim acaba ignelerin yan etkisi midir?

Aklima bir sey daha takildi. Doktor benden kan tahlilleri istemisti. Ama dun muayeneden cikana kadar saat 1 olmuştu. Asistanı artik gec oldu bu tahlilleri yaptirsaniz bile sonuclar dogru cikmaz dedi. Bende evim uzak diyince çarşamba ultrasona geldiginizde yaptirirsiniz o zaman dedi. Bende tamam diyip ciktim. Simdi kafama takacak bir sey arıyorum ya acaba ignelerin etkisiyle carsamba gunu kan tahlili yaptirirsam sonuçlar yanlis cikar mi diye dusunuyorum. Sizce ?

sali gunu toplamda 5 kisinin toplama islemi olacak insallah. Benkm cok agrim oluyor kizlar sizinde oyle mi? Agrilar hic onemli degil saglikla hayirla bebegim olsunda hepsine katlanirim ben, Allah.im insallah dualarimizi kabul eder
Evet bnmde çok ağrılı geçmişti ilk seferde 16 yumurta böyle yürümem filan değişmişti gece acıdan ağlamıştım aman olsunda acılar geçer hiç gözümde değil

Bu arada olumsuz düşünmüyorsun aslında sadece kendini olumsuza hazırlıyorsun ve bu gelgitler o kadar normal ki
Benim hala bi anım bi anımı tutmuyor
Hele bugün eşim bi görüyor gülüyorum bi görüyor gözümde yaş bi görüyor ne gülmeye ne ağlamaya halim kalmamış bi şekilde
De mi aslında ona hazırlıyorum kendimi doktor hormonların da sebep olur dedi anam ne hormonmus diyecektim adama :-) inşallah hayırlısı olur hepimiz için burda hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

Arkadaş iyi pazarlar,
Yumurta toplama işleminden sonraki gün yumurtası döllenmeyen var mı ? İkinci gün döllenen var mı ?

sali gunu toplamda 5 kisinin toplama islemi olacak insallah. Benkm cok agrim oluyor kizlar sizinde oyle mi? Agrilar hic onemli degil saglikla hayirla bebegim olsunda hepsine katlanirim ben, Allah.im insallah dualarimizi kabul eder
Benim agrim yok cok sukur canim biraz hizli oturursam baski yapiyo okadar.
Benim de salı günü opu tarihim belli olacak salı bereketiyle geliyor:-)
Hayirlisi olsun canimm
E2 2902 olmuş 9 olgun yumurta iyi mi
masallah canim bende kan verdim geldim e2 ve progesteron. Henuz cikmamis sonuc. Progesteronun kac cikmis.

Bu arada herkese gunaydinn

Arkadaş iyi pazarlar,
Yumurta toplama işleminden sonraki gün yumurtası döllenmeyen var mı ? İkinci gün döllenen var mı ?
İkinci gun mu bilmem ama benim sey olmustu ilk gun 3 taneydi dollenen 2.gun 5 oldu demislerdi. Gec bolunmustu sanirim
İğnelerin kaçıncı gününde çıktı bu değer.Benim 4 gün kullanduktan sonra 746 çıktı iyi midir.ultrasonda 8 folikül göründü
gayet iyi cnm hayirli olsunn daha articaktir o

Benim agrim yok cok sukur canim biraz hizli oturursam baski yapiyo okadar.

Hayirlisi olsun canimm
masallah canim bende kan verdim geldim e2 ve progesteron. Henuz cikmamis sonuc. Progesteronun kac cikmis.

Bu arada herkese gunaydinn
Progesteron 0,7 filan sanırım salı yumurta toplama

İkinci gun mu bilmem ama benim sey olmustu ilk gun 3 taneydi dollenen 2.gun 5 oldu demislerdi. Gec bolunmustu sanirim
gayet iyi cnm hayirli olsunn daha articaktir o
Bnm iğnelerin 10. Günü bugün bitti artk akşama ovitral

Progesteron 0,7 filan sanırım salı yumurta toplama
Benim de cikmis sonuc. E2 3975 Progesteron 1,2
Ay hemen hemen ayni zamanlarda toplancak cnm benim de sali sabah 9 da cagirdilar. Bu aksam 22:30 da catlatma ignesi vurcam. Kalbim pir pir ediyo :D

Back