- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.401
2 adet 5.gun embriyosu transfer edlimistiBiraz dusuk gibi ama inanin cok arastirdim. Bir anda yukselenleri okudum, degeri sizin gibi olup duzenli artanlari okudum. Gec tutunmus olabilir. Insallah hamilesinizdir. Kacinci gun embriyosu
@Eses07Bal10cukkk J jjssm Beth18 ve ben sanırım hepimiz ard arda transfer olacagız yani şubata 5 hamile girelim inş
sali gunu toplamda 5 kisinin toplama islemi olacak insallah. Benkm cok agrim oluyor kizlar sizinde oyle mi? Agrilar hic onemli degil saglikla hayirla bebegim olsunda hepsine katlanirim ben, Allah.im insallah dualarimizi kabul eder.
Kizlarrr bende varimm sali sabah 9 da benim opumda
Evet bnmde çok ağrılı geçmişti ilk seferde 16 yumurta böyle yürümem filan değişmişti gece acıdan ağlamıştım aman olsunda acılar geçer hiç gözümde değilsali gunu toplamda 5 kisinin toplama islemi olacak insallah. Benkm cok agrim oluyor kizlar sizinde oyle mi? Agrilar hic onemli degil saglikla hayirla bebegim olsunda hepsine katlanirim ben, Allah.im insallah dualarimizi kabul eder
De mi aslında ona hazırlıyorum kendimi doktor hormonların da sebep olur dedi anam ne hormonmus diyecektim adamaBu arada olumsuz düşünmüyorsun aslında sadece kendini olumsuza hazırlıyorsun ve bu gelgitler o kadar normal ki
Benim hala bi anım bi anımı tutmuyor
Hele bugün eşim bi görüyor gülüyorum bi görüyor gözümde yaş bi görüyor ne gülmeye ne ağlamaya halim kalmamış bi şekilde
Canim gec tutunmustur muhtemelen. Sali gunu belli olur beklemesi zor ama elimizden birsey gelmiyor malesef. Allah hayirlisini versin insallah2 adet 5.gun embriyosu transfer edlimisti
Çok iyi 9 olgun mikroenjeksiyon mu yapıcaklarE2 2902 olmuş 9 olgun yumurta iyi mi
Normal tüp bebek mikroenjeksiyon değil.Çok iyi 9 olgun mikroenjeksiyon mu yapıcaklar
İyi tabiki tam olması gereken canımE2 2902 olmuş 9 olgun yumurta iyi mi
İğnelerin kaçıncı gününde çıktı bu değer.Benim 4 gün kullanduktan sonra 746 çıktı iyi midir.ultrasonda 8 folikül göründüE2 2902 olmuş 9 olgun yumurta iyi mi
Benim agrim yok cok sukur canim biraz hizli oturursam baski yapiyo okadar.sali gunu toplamda 5 kisinin toplama islemi olacak insallah. Benkm cok agrim oluyor kizlar sizinde oyle mi? Agrilar hic onemli degil saglikla hayirla bebegim olsunda hepsine katlanirim ben, Allah.im insallah dualarimizi kabul eder
Hayirlisi olsun canimmBenim de salı günü opu tarihim belli olacak salı bereketiyle geliyor
masallah canim bende kan verdim geldim e2 ve progesteron. Henuz cikmamis sonuc. Progesteronun kac cikmis.E2 2902 olmuş 9 olgun yumurta iyi mi
İkinci gun mu bilmem ama benim sey olmustu ilk gun 3 taneydi dollenen 2.gun 5 oldu demislerdi. Gec bolunmustu sanirimArkadaş iyi pazarlar,
Yumurta toplama işleminden sonraki gün yumurtası döllenmeyen var mı ? İkinci gün döllenen var mı ?
gayet iyi cnm hayirli olsunn daha articaktir oİğnelerin kaçıncı gününde çıktı bu değer.Benim 4 gün kullanduktan sonra 746 çıktı iyi midir.ultrasonda 8 folikül göründü
Teşekkürler canım inşallah olgunlaşır hepsi:)İkinci gun mu bilmem ama benim sey olmustu ilk gun 3 taneydi dollenen 2.gun 5 oldu demislerdi. Gec bolunmustu sanirim
gayet iyi cnm hayirli olsunn daha articaktir o
İnsallah canimTeşekkürler canım inşallah olgunlaşır hepsi:)
Progesteron 0,7 filan sanırım salı yumurta toplamaBenim agrim yok cok sukur canim biraz hizli oturursam baski yapiyo okadar.
Hayirlisi olsun canimm
masallah canim bende kan verdim geldim e2 ve progesteron. Henuz cikmamis sonuc. Progesteronun kac cikmis.
Bu arada herkese gunaydinn
Bnm iğnelerin 10. Günü bugün bitti artk akşama ovitralİkinci gun mu bilmem ama benim sey olmustu ilk gun 3 taneydi dollenen 2.gun 5 oldu demislerdi. Gec bolunmustu sanirim
gayet iyi cnm hayirli olsunn daha articaktir o
Benim de cikmis sonuc. E2 3975 Progesteron 1,2Progesteron 0,7 filan sanırım salı yumurta toplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?