2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tamam bunada dikkat ederim.

Amin amin inşallah. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin.

Ben ikiz istiyorum mesela. Hep icime sanki ikiz olacakmis gibi doguyor. Siz ne hissediyorsunuz?
Bende tup bebek adayıyım bana da çevremde hep ikiz bebegin olur insallah diye dua ediyorlar ondanmidir nedir hep ikiz doguyor icime

O iğneler için tavsiyede bulundum canım işine yaramış anladığım kadariyla ama simdi kullandığım bu başka iğneyle başım belada çok kötü oldum kalçadan yapiliyo hastanede yaptım ama kötüyü proluton agliyacam resmen

Sağol canım onerin için yürümeyi duymuştum ama sıcak pek onerilmiyo diye biliyorum soguk kompleks yaptım :)hala çok aciyo sen hangi aşamada kullandin durumun ne varmı hamilelik
Canim birde soguk kompleks ağrı icin iydir ama, o ilac cok yağlı oldugu için sicakta kan dolasimini hızlandırarak ilacin dağılmasını kolaylastirir

Etiketlemistim şimdi seni canım yaa şimdi de sen mi zordasin Allah yardımcın olsun canım da bu iğneleri neye göre veriyorlar acaba herkesin kalcadan iğnesi olmuyor ben anlamıyorum

Igneler aciyiyor malesef bana arnica diye bir jel verdiler onu surup masaj yapiyosun ilac biraz dagiliyor. Bir de yaptirdiktan sonra hemen kalkmayin biraz bastirin igne yapilan yere.. Ben sansima bir hemsireyle tanistim bu sekilde yaptiriyor bir de ilaci yavasca veriyor.

Aynen canım hiç üzme kendini
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Etiketlemistim şimdi seni canım yaa şimdi de sen mi zordasin Allah yardımcın olsun canım da bu iğneleri neye göre veriyorlar acaba herkesin kalcadan iğnesi olmuyor ben anlamıyorum
Hastaya göre degisiyo canım ya ptesi transferim var bize uzun süre sebebi bilinmeyen infertelite dendi en son gittiğim doktor tutunma problemi var ondan olmuyo dedi ve bu başladığım iğneler düşük riskini azaltmak için ama çok kotuyum

Ila
Ilaci doktor mu yazdi

İyi akşamlar.
Ben bugün yumurta toplama işlemini yaptırdım gayet iyi geçti . Güle oynaya girdim . Güzel bir şekilde çıktım 2 adet büyüyen yumurtam vardı ama bir yumurta alınmış Diğerinde yumurta çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…