- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.321
Bende tup bebek adayıyım bana da çevremde hep ikiz bebegin olur insallah diye dua ediyorlar ondanmidir nedir hep ikiz doguyor icimeTamam bunada dikkat ederim.
Amin amin inşallah. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin.
Ben ikiz istiyorum mesela. Hep icime sanki ikiz olacakmis gibi doguyor. Siz ne hissediyorsunuz?
O iğneler için tavsiyede bulundum canım işine yaramış anladığım kadariyla ama simdi kullandığım bu başka iğneyle başım belada çok kötü oldum kalçadan yapiliyo hastanede yaptım ama kötüyü prolutonBu arada canım burda bir arkadaş bana tavsiyede bulundu şimdi adını hatırlayamadım Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde daha kolay oldu iğneler iğnenin ucuna bak bir yani sivri bir yani yassi sivri olan kısmı yukarı baksın daha kolay oluyor
Canim birde soguk kompleks ağrı icin iydir ama, o ilac cok yağlı oldugu için sicakta kan dolasimini hızlandırarak ilacin dağılmasını kolaylastirirSağol canım onerin için yürümeyi duymuştum ama sıcak pek onerilmiyo diye biliyorum soguk kompleks yaptım :)hala çok aciyo sen hangi aşamada kullandin durumun ne varmı hamilelik
Yardimci olabildimse sevindimM madammorsi canım tavsiyenle hareket ettim iğne konusunda Allah razı olsun senden
Etiketlemistim şimdi seni canım yaa şimdi de sen mi zordasinO iğneler için tavsiyede bulundum canım işine yaramış anladığım kadariyla ama simdi kullandığım bu başka iğneyle başım belada çok kötü oldum kalçadan yapiliyo hastanede yaptım ama kötüyü prolutonagliyacam resmen
Bende tup bebek adayıyım bana da çevremde hep ikiz bebegin olur insallah diye dua ediyorlar ondanmidir nedir hep ikiz doguyor icime
Igneler aciyiyor malesefHanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi
Deniyecem canim sagollCanim birde soguk kompleks ağrı icin iydir ama, o ilac cok yağlı oldugu için sicakta kan dolasimini hızlandırarak ilacin dağılmasını kolaylastirir
Aynen canım hiç üzme kendiniAnlattın canım çok teşekkür ederim ben de sen gibi düşünmek istiyorum zaten süreç zor oturdum ağladım burda başka şeyler de okudum inşallah sorun değildir canım sonuçta emriyologlar en iyisini seçiyor yani
Amiiin Amin canım inşallahAynen canım hiç üzme kendini
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ben de varım 4 yaz sen orayaooo şubatda 3 kişi hamile yazıyorrrr
Hastaya göre degisiyo canım ya ptesi transferim var bize uzun süre sebebi bilinmeyen infertelite dendi en son gittiğim doktor tutunma problemi var ondan olmuyo dedi ve bu başladığım iğneler düşük riskini azaltmak için ama çok kotuyumEtiketlemistim şimdi seni canım yaa şimdi de sen mi zordasinAllah yardımcın olsun canım da bu iğneleri neye göre veriyorlar acaba herkesin kalcadan iğnesi olmuyor ben anlamıyorum
Bide ben varım şubatta hamileymiş ☺Ben de varım 4 yaz sen oraya
Ilaci doktor mu yazdiIgneler aciyiyor malesefbana arnica diye bir jel verdiler onu surup masaj yapiyosun ilac biraz dagiliyor. Bir de yaptirdiktan sonra hemen kalkmayin biraz bastirin igne yapilan yere.. Ben sansima bir hemsireyle tanistim bu sekilde yaptiriyor bir de ilaci yavasca veriyor.
Ay inşallah ben de olurum inşallahBide ben varım şubatta hamileymiş ☺
Morluklara da arnica jel iyi geliyor aklında olsun cnmSağol canım ptesi transfer için gittiğimde doktora sorarım hala yanıyor
Tamam bunada dikkat ederim.
Amin amin inşallah. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin.
Ben ikiz istiyorum mesela. Hep icime sanki ikiz olacakmis gibi doguyor. Siz ne hissediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?