2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bu surecte beslenmeye nasıl dikkat ediyorsunuz kizlar?
Canim herkes ćok farklı şeyler söylüyor
Hangisi doğru bilmediğim için

Ben sadece günde 2.veya 3 tane haşlanmış yumurta yemeğe dikkat ediyorum
Ve
hamur işi pirinç pilavı felan yemeği kestim

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de bugün iğnede 2. Günümdü. Pazartesi ilk yumurta kontrolum var. Bakalım ne zaman opu olucam, ne zaman transfer olacak. Merak içindeyim

Canim birde soguk kompleks ağrı icin iydir ama, o ilac cok yağlı oldugu için sicakta kan dolasimini hızlandırarak ilacin dağılmasını kolaylastirir
Selam canım hayırlı olsun transferin. Benim de 16 ocakta oldu transferim. Akşam 17:20 gibi transfer oldum. Bugüne kadar gaz sancıları ve kasık ağrıları vardı. Ama bugn akşamüstü ateş başması sinirlilik hali ve adet ağrısı oldu. Sende belirti var mı?

Ben cok cay içiyorum sadece o kafami karıştırıyor. Sigara, alkol yok zaten. Kahve cok icmem. Vitamin coq10 kullanıyorum. Doktorum devam et iyi olur dedi.
Her gun 1 bardak nar suyu iciyorum 1 aydir.
Yaş kaç
İlk tedaviniz mi
Nerde tedavi görüyorsunuz

Sizide listeye ekliyim

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de bugün iğnede 2. Günümdü. Pazartesi ilk yumurta kontrolum var. Bakalım ne zaman opu olucam, ne zaman transfer olacak. Merak içindeyim
Ben 11 gün iğne vuruldum
11.günün akşamı çatlama ignemi vuruldum

13.gün yumurtam toplandı

5gün sonra emriyo transferim oldu

Yani benimde taze transfer olursa yaklaşık 15 günüm var transfere. Baya uzak geldi şimdi gözüme
Benim ilk tedavim olumsuz oldu

Şimdi dondurulmuşlarim ile 2.tedavimë başladım

Benimde transferime iki hafta var

İnşallah ilk ve son tedavin olur canım
Kaç yaşindasin

Yaş kaç
İlk tedaviniz mi
Nerde tedavi görüyorsunuz

Sizide listeye ekliyim

3.5 yillik evliyim. Yas 32. Sebepsiz infertilite. Emsey Hospital Nesrin Bastug ile tedavi oluyorum. 20 ocak iğnelerde ilk gunum.

Hayirli olsun benimde ignede bugün ilk gunum. Az once ignelerimi oldum. Burda arkadaslarim tavsiyelerini dinledim hic zor olmadi. Eşim sok oldu cesaretime. :))
İnşallah cok güzel sonuçlar aliriz, emeklerimizin karsiligini versin Rabbim.

Benim ilk tedavim olumsuz oldu

Şimdi dondurulmuşlarim ile 2.tedavimë başladım

Benimde transferime iki hafta var

İnşallah ilk ve son tedavin olur canım
Kaç yaşindasin
İnşallah senin de son tedavin olur. 37 me gireceğim. 5 yıllık evliyim. Daha önce 1 kere hamile kaldım onda da kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum maalesef

Senin de tedavin hayırlı olsun. Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz:))

Kızlar tedavimin ilk günü o kadar umutluydum mutluydum ki şimdi eser yok olumsuzluk kapladı içimi acaba bu hormonlardan mi

Kızlar tedavimin ilk günü o kadar umutluydum mutluydum ki şimdi eser yok olumsuzluk kapladı içimi acaba bu hormonlardan mi
Evet normal canım o bendede oldu bi günüm bi günüme uymuyodu insanda çok dengesizlik oluyo

Evet normal canım o bendede oldu bi günüm bi günüme uymuyodu insanda çok dengesizlik oluyo
Çok tuhaf ruh hali böyle devam edersem tedavinin sonunu düşünemiyorum eşime dedim bugün ben bırakacağım tedaviyi diye ağladım ağladım sustum sonra mutfağa gidiyordum eşim nereye dedi iğne saati geldi dedim adam da şaşırdı hani birakiyordun iğne olmaya hazırlanıyorsun diyor :) gerçekten çok değişken ruh halim var neden hep olumsuz düşünüyorum

Mrb canim saol seninde hayirli olsun ins.yakin saatlerde transfer olmusuz benimde 16.30 gibi oldu.ara ara kasik agrisi ve şişkinlik hissi var.dierleri yok.bunlarin normal oldugu söylenmişti ztn belki gebeligin habercisidir:)sen catlatma ignesi yaptirmismiydin transfer oncesi

Evet 9 ocakta olmuştu çok oldu yani bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Bazen tutmadı gibi hissediyorum bazen de tuttu gibi. Çok karışık kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…