• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi
Bende cok kez yaptırmıştım.baya agri yapiyor ama sislik morarma olmadi bende.sicak havluyla ovalamayi deneyin bide igneden sonra yürüyün mümkün oldukca

Kizlar puf noktalari nedir simdi ?
Orada heyecanda dogru duzgun bir sey soramadim..
Gonal f - menopur- cetrotide vermiş doktor bana bugün carsambaya kadar her gun Gonal f ve menopur igne yapacagim. Sen kendin yapabilirsin dediler. Simdi yapacagim. Becerebilir miyim? Ne diyorsunuz?

Gonal f - menopur- cetrotide vermiş doktor bana bugün carsambaya kadar her gun Gonal f ve menopur igne yapacagim. Sen kendin yapabilirsin dediler. Simdi yapacagim. Becerebilir miyim? Ne diyorsunuz?
Cesaretin varsa kendin yapabilirsin canım ama eşin yapsın daha rahat olur ben gonal f ve cetreodit kullanıyorum bir kere kendim yaptım sonrasında eşim yapiyor

Yaparsin tabi canım çok basit 1 kere yapınca alışirsin zaten

Kolanyali pamukla sil ilk önce

sol elinin baş parmağı ve işaret parmağıyla göbeğini sık biraz
Sağ elinlede batır
ver ilacı
yavaşça çek
Hepsi bukadar canım

Ben hep böyle yaptım bi sıkıntı yaşamadim şükür

Hergün aynı yerden yapma canım

Bende cok kez yaptırmıştım.baya agri yapiyor ama sislik morarma olmadi bende.sicak havluyla ovalamayi deneyin bide igneden sonra yürüyün mümkün oldukca
Sağol canım onerin için yürümeyi duymuştum ama sıcak pek onerilmiyo diye biliyorum soguk kompleks yaptım :)hala çok aciyo sen hangi aşamada kullandin durumun ne varmı hamilelik

Canim ya esim yapmak istemiyor benim cesaretim var aslinda ama damara falan gelirse bir sey olur mu ?
Benim eşim 1 kere yaptı çok canımı yakmişti yırtarak çekmişti çok kanamişti bidaha ona yaptirmadim

Arada ben yapiyodum
Arada hemşire arkadaşım aynı apartmanda oturuyoruz bazende ona yaptiriyodum

Yaparsın
Göbekten 4 parmak aşağı yukarı yana olabilir
Kavra sıkıca yağlı bölgeyi
Hemen yap iğneyi
Hiç birşey olmaz

Son düzenleme:
Morfoloji kaç sizde ve tüp bebekte de şansımız düşük mu bizim:KK43:
Bizde
Morfoloji,sayı ,hareketsizlik sorunu var canım

Normal yolla şansimiz çok düşük ama

Tüp bebekte emriyolar dışarda hazırlanıyor zaten canım

Bi sorun olsa laboratuvar Dada dollenip emriyo olmaz zaten sagliklilarini seçip yapıyorlar

Yani tüp bebek tedavisinde morfojinin bi sorun olduğunu zannetmiyorum ben
Yada buna inanmak istiyorum

Morfoloji sorunu olunca sadece normal yolla bizim hamile kalmamiz mümkün olmuyor canım
Bence sende böyle düşün

Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah

Bizde
Morfoloji,sayı ,hareketsizlik sorunu var canım

Normal yolla şansimiz çok düşük ama

Tüp bebekte emriyolar dışarda hazırlanıyor zaten canım

Bi sorun olsa laboratuvar Dada dollenip emriyo olmaz zaten sagliklilarini seçip yapıyorlar

Yani tüp bebek tedavisinde morfojinin bi sorun olduğunu zannetmiyorum ben
Yada buna inanmak istiyorum

Morfoloji sorunu olunca sadece normal yolla bizim hamile kalmamiz mümkün olmuyor canım
Bence sende böyle düşün

Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah
Anlattın canım çok teşekkür ederim ben de sen gibi düşünmek istiyorum zaten süreç zor oturdum ağladım burda başka şeyler de okudum inşallah sorun değildir canım sonuçta emriyologlar en iyisini seçiyor yani

Yaa cok tesekkur ederim iyiki varsiniz.
Onerilerini icin cok sagolun.
Bu arada canım burda bir arkadaş bana tavsiyede bulundu şimdi adını hatırlayamadım Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde daha kolay oldu iğneler iğnenin ucuna bak bir yani sivri bir yani yassi sivri olan kısmı yukarı baksın daha kolay oluyor

Sağol canım onerin için yürümeyi duymuştum ama sıcak pek onerilmiyo diye biliyorum soguk kompleks yaptım :)hala çok aciyo sen hangi aşamada kullandin durumun ne varmı hamilelik
Benim 2.transferim oldu 16 ocakta.ondan 4 5 gün önce yaptirmistim.suan belli deil sonucum daha

Bu arada canım burda bir arkadaş bana tavsiyede bulundu şimdi adını hatırlayamadım Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde daha kolay oldu iğneler iğnenin ucuna bak bir yani sivri bir yani yassi sivri olan kısmı yukarı baksın daha kolay oluyor

Tamam bunada dikkat ederim.

Cesaretli olmak gerek
Şeker anne adayı
İnşallah emeklerimiz bebek olsun
Güzel haberlerle görüşürüz
Bol şans
:KK73:

Amin amin inşallah. Rabbim emeklerimizin karsiligini versin.

Ben ikiz istiyorum mesela. Hep icime sanki ikiz olacakmis gibi doguyor. Siz ne hissediyorsunuz?

Back