- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.301
Bende cok kez yaptırmıştım.baya agri yapiyor ama sislik morarma olmadi bende.sicak havluyla ovalamayi deneyin bide igneden sonra yürüyün mümkün oldukcaHanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi
Sağol canım ptesi transfer için gittiğimde doktora sorarım hala yanıyorDoktorların bu etkilerle ilgili eczaneye hazırlattığı bi solüsyon oluyo bi de krem kullanıyorum ben progestan için onun adı da hirudoid forte krem
Cesaretin varsa kendin yapabilirsin canım ama eşin yapsın daha rahat olur ben gonal f ve cetreodit kullanıyorum bir kere kendim yaptım sonrasında eşim yapiyorKizlar puf noktalari nedir simdi ?
Orada heyecanda dogru duzgun bir sey soramadim..
Gonal f - menopur- cetrotide vermiş doktor bana bugün carsambaya kadar her gun Gonal f ve menopur igne yapacagim. Sen kendin yapabilirsin dediler. Simdi yapacagim. Becerebilir miyim? Ne diyorsunuz?
Cesaretin varsa kendin yapabilirsin canım ama eşin yapsın daha rahat olur ben gonal f ve cetreodit kullanıyorum bir kere kendim yaptım sonrasında eşim yapiyor
Yaparsin tabi canım çok basit 1 kere yapınca alışirsin zatenKizlar puf noktalari nedir simdi ?
Gonal f - menopur- cetrotide vermiş doktor bana bugün carsambaya kadar her gun Gonal f ve menopur igne yapacagim. Sen kendin yapabilirsin dediler. Simdi yapacagim. Becerebilir miyim? Ne diyorsunuz?
Sağol canım onerin için yürümeyi duymuştum ama sıcak pek onerilmiyo diye biliyorum soguk kompleks yaptım :)hala çok aciyo sen hangi aşamada kullandin durumun ne varmı hamilelikBende cok kez yaptırmıştım.baya agri yapiyor ama sislik morarma olmadi bende.sicak havluyla ovalamayi deneyin bide igneden sonra yürüyün mümkün oldukca
Ben varımKızlar bu arada esinde morfoloji sorunu olan var mi
Korkma canım damar falan yok olsa zaten bize yaptirmazlarCanim ya esim yapmak istemiyor benim cesaretim var aslinda ama damara falan gelirse bir sey olur mu ?
Morfoloji kaç sizde ve tüp bebekte de şansımız düşük mu bizimBen varım
Benim eşim 1 kere yaptı çok canımı yakmişti yırtarak çekmişti çok kanamişti bidaha ona yaptirmadimCanim ya esim yapmak istemiyor benim cesaretim var aslinda ama damara falan gelirse bir sey olur mu ?
Kizlar puf noktalari nedir simdi ?
BizdeMorfoloji kaç sizde ve tüp bebekte de şansımız düşük mu bizim
Anlattın canım çok teşekkür ederim ben de sen gibi düşünmek istiyorum zaten süreç zor oturdum ağladım burda başka şeyler de okudum inşallah sorun değildir canım sonuçta emriyologlar en iyisini seçiyor yaniBizde
Morfoloji,sayı ,hareketsizlik sorunu var canım
Normal yolla şansimiz çok düşük ama
Tüp bebekte emriyolar dışarda hazırlanıyor zaten canım
Bi sorun olsa laboratuvar Dada dollenip emriyo olmaz zaten sagliklilarini seçip yapıyorlar
Yani tüp bebek tedavisinde morfojinin bi sorun olduğunu zannetmiyorum ben
Yada buna inanmak istiyorum
Morfoloji sorunu olunca sadece normal yolla bizim hamile kalmamiz mümkün olmuyor canım
Bence sende böyle düşün
Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah
Yaa cok tesekkur ederim iyiki varsiniz.
Onerilerini icin cok sagolun.
Bu arada canım burda bir arkadaş bana tavsiyede bulundu şimdi adını hatırlayamadım Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde daha kolay oldu iğneler iğnenin ucuna bak bir yani sivri bir yani yassi sivri olan kısmı yukarı baksın daha kolay oluyorYaa cok tesekkur ederim iyiki varsiniz.
Onerilerini icin cok sagolun.
Benim 2.transferim oldu 16 ocakta.ondan 4 5 gün önce yaptirmistim.suan belli deil sonucum dahaSağol canım onerin için yürümeyi duymuştum ama sıcak pek onerilmiyo diye biliyorum soguk kompleks yaptım :)hala çok aciyo sen hangi aşamada kullandin durumun ne varmı hamilelik
Bu arada canım burda bir arkadaş bana tavsiyede bulundu şimdi adını hatırlayamadım Allah ondan bin kere razı olsun onun sayesinde daha kolay oldu iğneler iğnenin ucuna bak bir yani sivri bir yani yassi sivri olan kısmı yukarı baksın daha kolay oluyor
Cesaretli olmak gerek
Şeker anne adayı
İnşallah emeklerimiz bebek olsun
Güzel haberlerle görüşürüz
Bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?