• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi

Daha o aşamaya geçmedik cnm
Ama doktorunu bi arasana normal mi ?

Daha o aşamaya geçmedik cnm
Ama doktorunu bi arasana normal mi ?
Yapan hemşire hassas ve alerjik kişilerde igne yerinde yanma kizarma ağrı olabilir dedi ama ben bayağı kootuyum buz falan koydum ama anlık rahatla.a yapiyor allahtan 3günde bir yapacam bunu yasayan varmi diye merak ettim

Yapan hemşire hassas ve alerjik kişilerde igne yerinde yanma kizarma ağrı olabilir dedi ama ben bayağı kootuyum buz falan koydum ama anlık rahatla.a yapiyor allahtan 3günde bir yapacam bunu yasayan varmi diye merak ettim

Bende yapacak mıyım acaba bunu ?
İğneli fıçı ya döndük yahu

Doktorların bu etkilerle ilgili eczaneye hazırlattığı bi solüsyon oluyo bi de krem kullanıyorum ben progestan için onun adı da hirudoid forte krem

Back