- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.281
Ayy inşallah canımEses07 Bal10cukkk J jjssm @limonlutarcinlikek ve ben sanırım hepimiz ard arda transfer olacagız yani şubata 5 hamile girelim inş
Hanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi
Senin yine çarşamba benim haftaya salı :) sayılı gün çabuk gecer sonu güzel olsundaAyy inşallah canım
Vakit geçmiyor bana bir türlü
sabırsızlıkla bekliyorum
Çarşamba kontrol
transfer gününü konuşalım dedi
Senin yine çarşamba benim haftaya salı :) sayılı gün çabuk gecer sonu güzel olsunda
İnşallah canlarım ya allah yüzümüzü güldürsünEses07 Bal10cukkk J jjssm @limonlutarcinlikek ve ben sanırım hepimiz ard arda transfer olacagız yani şubata 5 hamile girelim inş
Yapan hemşire hassas ve alerjik kişilerde igne yerinde yanma kizarma ağrı olabilir dedi ama ben bayağı kootuyum buz falan koydum ama anlık rahatla.a yapiyor allahtan 3günde bir yapacam bunu yasayan varmi diye merak ettimDaha o aşamaya geçmedik cnm
Ama doktorunu bi arasana normal mi ?
Yapan hemşire hassas ve alerjik kişilerde igne yerinde yanma kizarma ağrı olabilir dedi ama ben bayağı kootuyum buz falan koydum ama anlık rahatla.a yapiyor allahtan 3günde bir yapacam bunu yasayan varmi diye merak ettim
Cetrotide iğne değilmi canım ?Bende yapacak mıyım acaba bunu ?
İğneli fıçı ya döndük yahu
Cetrotide iğne değilmi canım ?
Proluton despotCetrotide iğne değilmi canım ?
Anladım canım netten baktımdaYok canım jel fitil
Alttan kullanılıyor
Olabilir canımAnladım canım netten baktımda
Iģne olarak çıktı
Sanirim hemiğnesi
hem jel fitili var
Nezaman transfer olur bişey söyledimi canımOlabilir canım
Nezaman transfer olur bişey söyledimi canım
Hemsire Bana adetin 17.günü olur dedi
Nezaman transfer olur bişey söyledimi canım
Hemsire Bana adetin 17.günü olur dedi
Anladım canım hayırlısı artık27 ocak tahminen canım
Net birşey yok
Aksilik olmazsa
Anladım canım hayırlısı artık
İnşallah lütfen lütfen olsun :)İnşallah canlarım ya allah yüzümüzü güldürsün
Bu topik hepimize uğur getirsin inşallah
Doktorların bu etkilerle ilgili eczaneye hazırlattığı bi solüsyon oluyo bi de krem kullanıyorum ben progestan için onun adı da hirudoid forte kremYapan hemşire hassas ve alerjik kişilerde igne yerinde yanma kizarma ağrı olabilir dedi ama ben bayağı kootuyum buz falan koydum ama anlık rahatla.a yapiyor allahtan 3günde bir yapacam bunu yasayan varmi diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?