- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.261
Gelişim güzel dengeli gidiyorsa onun üzerinde olmalarını bekliyoruz demişti doktorum büyüklük olarakbnm bugün 9 tane olgun 1 tane normal ve diğer küçükleri saymadık bu şekilde yumurtalarım 1971 e 2 çıktı bir gün daha yarında ilaç vurulcam yine gonal f cetrotide ve merional . toplama salı gününe kaldı. önceki tüp bebek tedavimde e2 2970'lerde filandı dahaa az doz almama rağmen 16 yumurtadan 10 tanesi döllenmişti. bnm bu ay taze transfer olacak.
inşallah inan bu ay olmasada tek istediğim dondurulmuş embriyom olsun 5. güne gelmek istiyorum bnde 5. gün istiyorummmGelişim güzel dengeli gidiyorsa onun üzerinde olmalarını bekliyoruz demişti doktorum büyüklük olarak
Güzel bence yine döllenicek bol bol inşallah
Tamam canım Sağol bi araştırıyım benCanim
kekik suyu geciriyor. Oyle satiliyomy bilmiyorum esim yaptirmisti bogazim agricak gibi olsa icerim bi yudum hemen geciriyo cok aci bisi ama faydali. Kaynatinca oluyomu bilmem arastir istersen internetten.
Kaçıncı gün bi de çift embriyo mu tek miMrb kizlar benimde 2.denemem.16 ocakta transfer oldum bugün test yaptim cok silik ikinci cizgi var 13 ocakta catlatma ignesi yaptirmistim onun etkisi varmidirr:/
Blast embriyo tek transfer edildiKaçıncı gün bi de çift embriyo mu tek mi
transfer gününü saymadan 4. günün oluyo
Canım inşallah test doğrudur hamilesindir amaMrb kizlar benimde 2.denemem.16 ocakta transfer oldum bugün test yaptim cok silik ikinci cizgi var 13 ocakta catlatma ignesi yaptirmistim onun etkisi varmidirr:/
Inss canim saol.evet aslinda biliyorum igne etkisinin devam ettigini ama cok sabirsizim isteCanım inşallah test doğrudur hamilesindir ama
Çok erken 4.gün yapmışsın testini
büyük bi ihtimal iğnelerin etkisinden öyle çıkmış olabilir
Keşke bu stresi hiç yaşatmasaydın kendine
bnde transferden 3 gün sonra filan yapmıştım silik çizgi olmuştu sonra negatif oldu bnm gün geçtikte çizgi kayboldu. ama senin blast inş gebesindir.Inss canim saol.evet aslinda biliyorum igne etkisinin devam ettigini ama cok sabirsizim iste
kişiye göre de değiştiği için bişi diyemedim işallah gönlüne göre olur ama erken test yapmak geriyor insanı az daha bekle derimBlast embriyoda erkenden belli oluyor ama bu catlatma ignesi yaniltiyor iste.beklemekten umut etmekten yoruldum
Amin cok saolun.2gün sonra daha net anlarim cizgi tamamen kaybolur yada belirginlesirkişiye göre de değiştiği için bişi diyemedim işallah gönlüne göre olur ama erken test yapmak geriyor insanı az daha bekle derim
benim de sali insallah opu.m olacak canimEveeett salı günü sabah 9'da toplama işlemim var pazartesi iğnesiz boş güzel bir gün. benim gibi salı toplaması olacak arkadaşlar var mı :)
iki hamile geliyorrrrrrrbenim de sali insallah opu.m olacak canim
Hadi kızlar bende hemen peşinizden hamile olarak gelicem :)iki hamile geliyorrrrrrr
ooo şubatda 3 kişi hamile yazıyorrrrHadi kızlar bende hemen peşinizden hamile olarak gelicem :)
Hayırlı olsun tedavinMerhaba kizlar
Benimde tedavim bugun Emsey Hastanesinde basladi. :))
İnşallah hepimiz hayirli guzel sonuclar aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?