2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Gelişim güzel dengeli gidiyorsa onun üzerinde olmalarını bekliyoruz demişti doktorum büyüklük olarak
Güzel bence yine döllenicek bol bol inşallah

Gelişim güzel dengeli gidiyorsa onun üzerinde olmalarını bekliyoruz demişti doktorum büyüklük olarak
Güzel bence yine döllenicek bol bol inşallah
inşallah inan bu ay olmasada tek istediğim dondurulmuş embriyom olsun 5. güne gelmek istiyorum bnde 5. gün istiyorummm

Canim

kekik suyu geciriyor. Oyle satiliyomy bilmiyorum esim yaptirmisti bogazim agricak gibi olsa icerim bi yudum hemen geciriyo cok aci bisi ama faydali. Kaynatinca oluyomu bilmem arastir istersen internetten.
Tamam canım Sağol bi araştırıyım ben

Mrb kizlar benimde 2.denemem.16 ocakta transfer oldum bugün test yaptim cok silik ikinci cizgi var 13 ocakta catlatma ignesi yaptirmistim onun etkisi varmidirr:/

Mrb kizlar benimde 2.denemem.16 ocakta transfer oldum bugün test yaptim cok silik ikinci cizgi var 13 ocakta catlatma ignesi yaptirmistim onun etkisi varmidirr:/
Kaçıncı gün bi de çift embriyo mu tek mi
transfer gününü saymadan 4. günün oluyo

Blast embriyoda erkenden belli oluyor ama bu catlatma ignesi yaniltiyor iste.beklemekten umut etmekten yoruldum

Canım inşallah test doğrudur hamilesindir ama

Çok erken 4.gün yapmışsın testini

büyük bi ihtimal iğnelerin etkisinden öyle çıkmış olabilir

Keşke bu stresi hiç yaşatmasaydın kendine

Inss canim saol.evet aslinda biliyorum igne etkisinin devam ettigini ama cok sabirsizim iste

Inss canim saol.evet aslinda biliyorum igne etkisinin devam ettigini ama cok sabirsizim iste
bnde transferden 3 gün sonra filan yapmıştım silik çizgi olmuştu sonra negatif oldu bnm gün geçtikte çizgi kayboldu. ama senin blast inş gebesindir.

kişiye göre de değiştiği için bişi diyemedim işallah gönlüne göre olur ama erken test yapmak geriyor insanı az daha bekle derim
Amin cok saolun.2gün sonra daha net anlarim cizgi tamamen kaybolur yada belirginlesir

Hanımlar acil bisey danisicam ptesi transferim var ve bugün proluton depot 500 iğneyle başladım bugün çok kötüyüm iğne yerim mosmor ve çok kötü açıyor yanitor resmen ağlıyorum artık okadar iğne kullandım opu yaptım canım bu kadar acımadı bende mi bir sorun var yoksa bu iğneler boyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…