2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar size birşey soracağım. bn doktordan çıktım e 2 için kan verdim. e 2 sonucuna göre ya bu gece çatlatma iğnemi vurulcam yada yarın gece. e2 değerinin ne olması bekleniyor önceki tüp bebekte e2 vermiştim ama sonucu çıkmadan çatlatma iğnemi yazdılar böyle arada olmamıştı birz kafam karıştı bileniniz varmı

Merhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden

Merhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
ne desek şu an boş biliyorum . yılmak yok olana kadar burada birbirimize destek vererek tekrar deneyeceğiz hayırlısını diliyorum sizin için.

Canım e2 değeri yumurtaların ne kadar uyarıldığını gösteren bir değermiş. Bana 4 kez yapıldı yumurta takiplerim esnasında ilaca verilen tepkiyi ölçmenin yanı sıra yumurta toplama sonrası oluşabilecek ohss ile ilgili de öngörü sağlıyormuş. Çok yüksek olması yumurtaların aşırı uyarıldığını gösteriyor ve dolayısıyla ohss olma ihtimalinin de yüksekliğini. Genelde pkos larda çok yumurta geliştiğinden ve mm leri büyğk olduğundan e2 de yüksek oluyor. Mesela ben dün bakılan e2 değerim 3450 ydi. Senin kaççıkmış?

ne desek şu an boş biliyorum . yılmak yok olana kadar burada birbirimize destek vererek tekrar deneyeceğiz hayırlısını diliyorum sizin için.
Sagol canim benim. Aynen öyle biz elimizden geleni yapalim da gerisi allahtan. Senin de olmadi galiba degil mi

Elimizden geleni yapıyoruz kuzum
Dün ağlarken dedim ki isyan ediyor gibi olmak istemiyorum ama çocuk istemeyenlerin, sevmeyenlerin, çocuğuna kötü davrananların olmasa nasıl olurdu hem bizim kadar üzülmezler çocuklar da üzülmez diye

Slm kizlar bugun yumurta kontrolüm vardi sabah kan verdim muayne oldu şimdilik herşey yolunda dedi drum kan sonucuna göre sizi bilgilendircez dedi ilaçlar hakkında günlük 150 tonal f yapıyordum bugun 4.çü günüm iğnelerde aradılar sonra bugun 125 vur dediler düşürdüler yani yarın sadece kan vericem pazartesi de hem kan hem muayne var yine

Canim
kekik suyu geciriyor. Oyle satiliyomy bilmiyorum esim yaptirmisti bogazim agricak gibi olsa icerim bi yudum hemen geciriyo cok aci bisi ama faydali. Kaynatinca oluyomu bilmem arastir istersen internetten.

bnm bugün 9 tane olgun 1 tane normal ve diğer küçükleri saymadık bu şekilde yumurtalarım 1971 e 2 çıktı bir gün daha yarında ilaç vurulcam yine gonal f cetrotide ve merional . toplama salı gününe kaldı. önceki tüp bebek tedavimde e2 2970'lerde filandı dahaa az doz almama rağmen 16 yumurtadan 10 tanesi döllenmişti. bnm bu ay taze transfer olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…