- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.241
Allah yardımcın olsun canım Allah'ım inşallah nasip eder en yakın zamandaMerhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
ne desek şu an boş biliyorum . yılmak yok olana kadar burada birbirimize destek vererek tekrar deneyeceğiz hayırlısını diliyorum sizin için.Merhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
Canim allah sabır versinMerhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
Sagol canim insallah. Senden de güzel haberler bekliyorum.Canim allah sabır versin
İnşallah en yakın zamanda doğal yoldan hamile kalırsın
Canım e2 değeri yumurtaların ne kadar uyarıldığını gösteren bir değermiş. Bana 4 kez yapıldı yumurta takiplerim esnasında ilaca verilen tepkiyi ölçmenin yanı sıra yumurta toplama sonrası oluşabilecek ohss ile ilgili de öngörü sağlıyormuş. Çok yüksek olması yumurtaların aşırı uyarıldığını gösteriyor ve dolayısıyla ohss olma ihtimalinin de yüksekliğini. Genelde pkos larda çok yumurta geliştiğinden ve mm leri büyğk olduğundan e2 de yüksek oluyor. Mesela ben dün bakılan e2 değerim 3450 ydi. Senin kaççıkmış?kızlar size birşey soracağım. bn doktordan çıktım e 2 için kan verdim. e 2 sonucuna göre ya bu gece çatlatma iğnemi vurulcam yada yarın gece. e2 değerinin ne olması bekleniyor önceki tüp bebekte e2 vermiştim ama sonucu çıkmadan çatlatma iğnemi yazdılar böyle arada olmamıştı birz kafam karıştı bileniniz varmı
Sagol canim benim insallah.Allah yardımcın olsun canım Allah'ım inşallah nasip eder en yakın zamanda
Ne denir ki? Bizim hayal kırıklıklarımız büyük oluyor, durmayacağız ama bir yerlerde bebeklerimiz bizi bekliyor zamanı var demek..Merhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
Sagol canim benim. Aynen öyle biz elimizden geleni yapalim da gerisi allahtan. Senin de olmadi galiba degil mine desek şu an boş biliyorum . yılmak yok olana kadar burada birbirimize destek vererek tekrar deneyeceğiz hayırlısını diliyorum sizin için.
Dogru diyorsun canim,hayirlisi artik demek ki zamani gelmemis daha. Ama inaniyorum bi gun olacakNe denir ki? Bizim hayal kırıklıklarımız büyük oluyor, durmayacağız ama bir yerlerde bebeklerimiz bizi bekliyor zamanı var demek..
Hakkimizda hayirlisi insallah hepimizin. Isteyen herkese allahim hayirli bebisler versin.Ne denir ki? Bizim hayal kırıklıklarımız büyük oluyor, durmayacağız ama bir yerlerde bebeklerimiz bizi bekliyor zamanı var demek..
Hayirlisi olsun , pes etmeden Allah a dua ederek devam edicez. Cok zor bir yolumuz var Allah yardimcimiz olsun..Merhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
Elimizden geleni yapıyoruz kuzumMerhaba arkadaslar. Dun kan tahlili yaptirdim maalesef negatif.Bu sefer de olmadı. Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimden
Sagol canim.aynen öyle bu da bizim imtihanimiz demek ki. Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun.Hayirlisi olsun , pes etmeden Allah a dua ederek devam edicez. Cok zor bir yolumuz var Allah yardimcimiz olsun..
kekik suyu geciriyor. Oyle satiliyomy bilmiyorum esim yaptirmisti bogazim agricak gibi olsa icerim bi yudum hemen geciriyo cok aci bisi ama faydali. Kaynatinca oluyomu bilmem arastir istersen internetten.Günaydın kızlar
Eşim hastaydı 2 gundür
sağolsun banada bulaştırdi kalktimki bu sabah bogazim hep şişmiş burnum akıyor gözlerim dolu dolu hep
10/12 gün var transferime
antibiyotik içsem zararı olur diye düşünüyorum doğal çözümlerle tamamen iyleşebilirmiyim acaba moralim bozuldu valla ya
bnm bugün 9 tane olgun 1 tane normal ve diğer küçükleri saymadık bu şekilde yumurtalarım 1971 e 2 çıktı bir gün daha yarında ilaç vurulcam yine gonal f cetrotide ve merional . toplama salı gününe kaldı. önceki tüp bebek tedavimde e2 2970'lerde filandı dahaa az doz almama rağmen 16 yumurtadan 10 tanesi döllenmişti. bnm bu ay taze transfer olacak.Canım e2 değeri yumurtaların ne kadar uyarıldığını gösteren bir değermiş. Bana 4 kez yapıldı yumurta takiplerim esnasında ilaca verilen tepkiyi ölçmenin yanı sıra yumurta toplama sonrası oluşabilecek ohss ile ilgili de öngörü sağlıyormuş. Çok yüksek olması yumurtaların aşırı uyarıldığını gösteriyor ve dolayısıyla ohss olma ihtimalinin de yüksekliğini. Genelde pkos larda çok yumurta geliştiğinden ve mm leri büyğk olduğundan e2 de yüksek oluyor. Mesela ben dün bakılan e2 değerim 3450 ydi. Senin kaççıkmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?