- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.041
Bi dilim ye onu da en fazla cnmBir de ananas duydum onu da yerim.Allah biliyor tabi tutacakmi tutmayacakmi ama tedbir bizden :) transfer gunumu bekliyorm
Aynıyım yaa o yüzden hep yanımda pet şişe büyük :)) hem kolay içmesiHi
Öyle iki litre fln hiç içemedim maalesef keşke içebilsem ama bu sefer midem bulanıyo ben de peynir fln atıyorum arada susatsın diye[/QUO
Hic su icmesem gun icinde aramam yani.kotu birsey.artik dikkat etmemiz lazim tabi.ozellikle sen canim :) Allah kucagina almayi da nasip etsin bizlere de nasip olsun
Çözüldükten sonra %90 kaliteli olmasi bekleniyormus canımMerhaba arkadaşlar bizimde transferimiz olacak 23 de inşallah bugün bilgi aldık embriyolarimiz hakkında 5.gün kalitesi 4BB ve 4BC miş benim gibi olupta başarı saglayan var mı ve çözüldükten sonra kalitede düşme oluyor mu bir çok başarısız denememiz var
Evet cnm 3 adet dondurulmuş var haftaya transfer olcak inşallah bir aydir rahim dinlendirmedeydim kaliteleri 4BB mis yaşım 28Çözüldükten sonra %90 kaliteli olmasi bekleniyormus canım
Çok fazla değer kaybetmiyormuş
Sizin dondurulmuşlariniz mi var
Kaç emriyo transferi olucak
Yaşınız kaç
3 emriyoda transfer edilecek mi ?Evet cnm 3 adet dondurulmuş var haftaya transfer olcak inşallah bir aydir rahim dinlendirmedeydim kaliteleri 4BB mis yaşım 28
Transferiniz adetten kaç gün sonra olmuş olucak canım ?Evet cnm 3 adet dondurulmuş var haftaya transfer olcak inşallah bir aydir rahim dinlendirmedeydim kaliteleri 4BB mis yaşım 28
Bizim başarısız denemerimiz olduğu için 2 adet transfer edilecek adetimin ilk gününden 20 gün sonra olcak cnmIstanbul Yaş 28 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş
Transferiniz adetten kaç gün sonra olmuş olucak canım ?
İnşallah bu son tedaviniz olurBizim başarısız denemerimiz olduğu için 2 adet transfer edilecek adetimin ilk gününden 20 gün sonra olcak cnm
Amin cnm inşallah seninde ilk ve son olurİnşallah bu son tedaviniz olur
güzel haberlerini beklicem canım
Allah yüzümüzü güldürsün
Benim ilk tedavim negatif olduAmin cnm inşallah seninde ilk ve son olur
İnşallah bol bol kaliteli yumurtaların toplanır canımArkadaşlar saat 07:30 da opu icin hastaneye gidecegim umarım güzel hayırlı şeyler olur bu cuma günü dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
AminnnnnnnnnnnnnnArkadaşlar saat 07:30 da opu icin hastaneye gidecegim umarım güzel hayırlı şeyler olur bu cuma günü dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Ben de ilk transferimde Aynen senin gibi yapmıştım sonucum kocaman bir sıfırdı. İkincide yerimden kıpırdamadım canim ilk 3 gün özellikle ve sadece tuvalete kalktım ona da cok yavaş hareketlerle gittim. Sonuç olarak Allah’a şükür bu sefer oldu insallahBende ilk transferimde sürekli yatmadım
Günlük hayatıma geri döndüm
Yemeğimi felan yaptım bulaşık felan yerleştirldim negatif olunca çok üzüldüm
Şimdi ise transferden sonra bi wc için kalkicam sürekli yatıp dinlenneyi düşünüyorum inşallah faydası olur
Sağ ol canım yine yazmışsın ya ben kalın tutuyordum eti yani iki parmaktan ziyade dört parmak arasına alıyordum bu akşam bunu deneyeceğim@glmserser senin alıntı kalmış cnm yazmışlar gerçi iki parmağının arasına al bölgeyi iğneyi hızlı batırın dicektim bi de
Valla senin işin daha zor canım Allah yardımcın olsun senin de inşallah devamı da güzel gelirCanım sen hiç bakma böle göbeğini elinin arasına alsın etini sıksın yani eşin direk batırsın
Yinede allaha şükret kuzum valla bak ben günde 4 tane yapıodum gonalf iğnesi yine daha ince diğerleri beterdi benim artık son gün morlukların üstüne vurduk yer kalmamıstı
Ben daha cetreodit başlamadım bile demek yakıyorArkadaşım özellikle cetrotide yakar acıtır. Vuracağın yeri 2 parmağınla sıkıştır iğne vurmadan önce 2 dk buz tut vurduktan sınrada 2 dk tut acı sıfıra iniyor :)
Dün akşam iğneyi inceledim canım bir tarafı yassi diğer tarafı sivri bunun bir mantığı olmalı diyordum ki sen yazmışsın sağ ol canım deneyeceğim bu aksamCanım o iğneleri kullanirken bi donem bende cok kotu oldum sonra tecrubeli bi anneden okudum denedim ve çok ise yaradı umarım senin isine de yarar bazen açıyor çünkü iğneyi yaptigin aciyla alakalı iğnenin sivri olan ucu aşağıda olacak boyle dene umarim ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?