2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bir de ananas duydum onu da yerim.Allah biliyor tabi tutacakmi tutmayacakmi ama tedbir bizden :) transfer gunumu bekliyorm
Bi dilim ye onu da en fazla cnm
Kivide portakalda bişi duymadım da ananas için bi dilim kafi yazmıştı biri
ayran çok güzel bi içecek oluyo, su gibi fazla içince midem bulanmıyo sıvı almış oluyorum

Aynıyım yaa o yüzden hep yanımda pet şişe büyük :)) hem kolay içmesi

Çözüldükten sonra %90 kaliteli olmasi bekleniyormus canım
Çok fazla değer kaybetmiyormuş

Sizin dondurulmuşlariniz mi var

Kaç emriyo transferi olucak

Yaşınız kaç

Çözüldükten sonra %90 kaliteli olmasi bekleniyormus canım
Çok fazla değer kaybetmiyormuş

Sizin dondurulmuşlariniz mi var

Kaç emriyo transferi olucak

Yaşınız kaç
Evet cnm 3 adet dondurulmuş var haftaya transfer olcak inşallah bir aydir rahim dinlendirmedeydim kaliteleri 4BB mis yaşım 28

Lâ tahzen! (Üzülme!)

Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler, ne biçerler!..
Onların rızkına kefil olan Allah; seni mi ihmal edecek sanırsın!
Yeter ki sen istemeyi bil!..

Mevlana

Arkadaşlar saat 07:30 da opu icin hastaneye gidecegim umarım güzel hayırlı şeyler olur bu cuma günü dualarinizi eksik etmeyin
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
İnşallah bol bol kaliteli yumurtaların toplanır canım
Allah emeklerini boşa çıkarmasin sonunda yüzünü güldürsün canım
Haber edersin bizede kaç tane toplandı kaçtane dòllendi diye

Ben de ilk transferimde Aynen senin gibi yapmıştım sonucum kocaman bir sıfırdı. İkincide yerimden kıpırdamadım canim ilk 3 gün özellikle ve sadece tuvalete kalktım ona da cok yavaş hareketlerle gittim. Sonuç olarak Allah’a şükür bu sefer oldu insallah
Zaten binbir ilaçla tedaviyle hamile kalmaya çalışıyoruz bir de insanların ve doktorların yatmaya gerek Yok yatmayla alakasi yok gibi düşünceleri bana tecrübemden sonra cok yanlis geliyor.

Valla senin işin daha zor canım Allah yardımcın olsun senin de inşallah devamı da güzel gelir

Arkadaşım özellikle cetrotide yakar acıtır. Vuracağın yeri 2 parmağınla sıkıştır iğne vurmadan önce 2 dk buz tut vurduktan sınrada 2 dk tut acı sıfıra iniyor :)
Ben daha cetreodit başlamadım bile demek yakıyor buz olayının zararı yoksa öyle yapayım

Dün akşam iğneyi inceledim canım bir tarafı yassi diğer tarafı sivri bunun bir mantığı olmalı diyordum ki sen yazmışsın sağ ol canım deneyeceğim bu aksam

Günaydın arkadaşlar. Ben bugün ilk iğnemi yapacağım ya da yaptıracağımyumurta toplamaya kadar bal- polen karışımı yesem olur mu sizce? Daha önce bu süreçte deneyen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…