• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İğne sürecinde neden bu kadar zorlandın ki canım kaçıncı günündesin iğnelerin
Bugün 4. Yu yaptık canım ya ilk gün hiç hissetmedim ben iğneyi bu muymuş dedim ama gün geçtikçe acıyor canım korkuyorum tansiyonum düşüyor :( ben normalde de iğneden çok korkarım :(

Merhaba arkadaşlar. Ben de pazar günü iğnelere başladım. Bugün kontrolüm vardı fakat malesef ki hiç bir sağlık problemim veya düşük değerim olmamasına rağmen yalnızca tek bir yumurtam gelişmiş, iğnelere tepki vermemişim :( 2 gün sonra yeniden randevum var. Büyük ihtimalle bu ay iptal edilecek, çok üzgünüm :(

Merhaba arkadaşlar. Ben de pazar günü iğnelere başladım. Bugün kontrolüm vardı fakat malesef ki hiç bir sağlık problemim veya düşük değerim olmamasına rağmen yalnızca tek bir yumurtam gelişmiş, iğnelere tepki vermemişim :KK43: 2 gün sonra yeniden randevum var. Büyük ihtimalle bu ay iptal edilecek, çok üzgünüm :KK43:
Çok üzüldüm neden öyle birsey olmus nerdesin hangi hastane dur bakalım aslında belki sonra tepki veren yumurta çogalır

Bana da doktorum öyle evde yatmak yok günlük hayatına devam edeceksin işine gideceksin dedi en baştan ama tabi benim daha o sürece var daha iğne surecindeyim ve çok zor geçiyor benim için:KK43:
Allah yardım etsin umarım en güzel haberlerle sürecin devam eder. Son aşamaya gelene kadar olan kısım da stresli gerçekten ama elimizden bişey gelmiyor. Bazen çok yumurta gelişiyor bazen az. Rahat olmak ve kafada kurmamak çok etkiliyor. Benim öncekinde 10 yumurtam döllenmişti ama kaliteleri iyi değildi. İkincide 5 tane oluştu ama 3 ü 5 . Güne gitti. Stressiz olmak teslim olmak çok önemli. Elimizden geleni yapıcaz. Gerisi Allahın takdiri.

Korkma canım sen mi yapıyorsun eşin mi ? Hangi iğneler var
Canım ilkini eşim yaptı baktım acımadı bana bir cesaret geldi ikinciyi ben yaptım 3 ve 4 u de eşim yaptı bu akşam fena acıdı neden bilmiyorum :( gonal f 225 canım cumartesi de cetreodit eklenecek aldırdı doktorum en baştan bilmiyorum nasıl olacak bana verebileceğin tavsiyen var mi yoksa bana işkence olacak bu süreç :(

Allah yardım etsin umarım en güzel haberlerle sürecin devam eder. Son aşamaya gelene kadar olan kısım da stresli gerçekten ama elimizden bişey gelmiyor. Bazen çok yumurta gelişiyor bazen az. Rahat olmak ve kafada kurmamak çok etkiliyor. Benim öncekinde 10 yumurtam döllenmişti ama kaliteleri iyi değildi. İkincide 5 tane oluştu ama 3 ü 5 . Güne gitti. Stressiz olmak teslim olmak çok önemli. Elimizden geleni yapıcaz. Gerisi Allahın takdiri.
Kesinlikle canım biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim Rabbim kucagimizi boş bırakmasın insallah

Çok üzüldüm neden öyle birsey olmus nerdesin hangi hastane dur bakalım aslında belki sonra tepki veren yumurta çogalır
Ankara Novaart'da başladık. Doktor bazen olabiliyor, 2 gün daha şans verelim büyüyecekler mi bakıp ona göre karar verelim dedi. Daha önce İstanbul'da ovülasyon tedavisinde şuan uygulanan dozun nerdeyse çeyreğini alıyordum, 3 yumurtam gelişmişti. (Ovülasyon tedavisinde çoğul gebelik oluşmaması için dozu düşük tutuyorlarmış). Açıkçası hiç böyle bir sonuç beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım :( en azından tutmayacaksa da transfer sonucu tutmaz diye düşünüyordum. Daha başında böyle oldu.

Canım ilkini eşim yaptı baktım acımadı bana bir cesaret geldi ikinciyi ben yaptım 3 ve 4 u de eşim yaptı bu akşam fena acıdı neden bilmiyorum :KK43: gonal f 225 canım cumartesi de cetreodit eklenecek aldırdı doktorum en baştan bilmiyorum nasıl olacak bana verebileceğin tavsiyen var mi yoksa bana işkence olacak bu süreç :KK43:
Canım sen hiç bakma böle göbeğini elinin arasına alsın etini sıksın yani eşin direk batırsın
Yinede allaha şükret kuzum valla bak ben günde 4 tane yapıodum gonalf iğnesi yine daha ince diğerleri beterdi benim artık son gün morlukların üstüne vurduk yer kalmamıstı

Ankara Novaart'da başladık. Doktor bazen olabiliyor, 2 gün daha şans verelim büyüyecekler mi bakıp ona göre karar verelim dedi. Daha önce İstanbul'da ovülasyon tedavisinde şuan uygulanan dozun nerdeyse çeyreğini alıyordum, 3 yumurtam gelişmişti. (Ovülasyon tedavisinde çoğul gebelik oluşmaması için dozu düşük tutuyorlarmış). Açıkçası hiç böyle bir sonuç beklemediğim için hayal kırıklığı yaşadım :KK43: en azından tutmayacaksa da transfer sonucu tutmaz diye düşünüyordum. Daha başında böyle oldu.
Çok üzüldüm inş 2 günde şanslarını iyi kullanıp büyürler peki doktor bundan sonrası için ne öneriyor dozu yüksek verseler yasa iğneyi değiştirseler olmuyomuymua

Kızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana :KK43:
Arkadaşım özellikle cetrotide yakar acıtır. Vuracağın yeri 2 parmağınla sıkıştır iğne vurmadan önce 2 dk buz tut vurduktan sınrada 2 dk tut acı sıfıra iniyor :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de pazar günü iğnelere başladım. Bugün kontrolüm vardı fakat malesef ki hiç bir sağlık problemim veya düşük değerim olmamasına rağmen yalnızca tek bir yumurtam gelişmiş, iğnelere tepki vermemişim :KK43: 2 gün sonra yeniden randevum var. Büyük ihtimalle bu ay iptal edilecek, çok üzgünüm :KK43:
Benim de 3 yumurta gordu doktor.digerleri igneye tepki vermiyor diyordu.dusuk doz ilac kullandim.nitekim e2 degerim herseyi degistirdi.opu islemim oldu 9 yumurta toplandi.o yuzden kan degerini gormeden uzulme

Kızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana :KK43:
Canım o iğneleri kullanirken bi donem bende cok kotu oldum sonra tecrubeli bi anneden okudum denedim ve çok ise yaradı umarım senin isine de yarar bazen açıyor çünkü iğneyi yaptigin aciyla alakalı iğnenin sivri olan ucu aşağıda olacak boyle dene umarim ise yarar

Anladım canım öyle çok korkulu bi süreç değil bana kalırsa 12 14 gün arası iğne vuruyorsun göbekten ( ben çok zorlanmadım çok sayıda iğnem olmasına ragmen ) sonrasında yumurta toplama eğer sıcak transferse 3 4 ya 5. Gün transfer eğer dondurulacaksa yumurta durumuna göre 3. Yada 5. Gün yumurtaların donduruluyor transfer sürecinde de dondurulmusların 15 20 gün ilaç kullanıyosun sonra transfer dediğim gibi sadece yumurta toplamada anestesi var ki ben ondada uyanır uyanmaz hadi eve gidelim die giyindim G Gel artikk

Kızlar bugün transferin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı genelde pozitif olanların silikte olsa çıkmış ama bende o da yok sizce hala şansım var mı adet olacağımdan da emin gibiyim artık ama yine de bi umut arıyorum :KK61:
Ben 5. gün transferi 8. günü ilk kan testimde hormon çıktı ama idrar testim negatif çıktı
adet olucak gibi ağrılar oluyomuş çoğu kişide bende de oldu
Sen sonuca kadar en iyi ihtimali düşün cnm
idrar testini ilk idrarla yapmak gerekiyormuş düşün ilkiyle değil bi saat sonrakiyle yaptım ve silik bile çıkmadı o gün

Şimdi cemrecinar cemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum o da zaten masa başı rahat olması avantaj , ben dinlenerek geçirdim çoğu zamanı , başka biri de mağazada çalışıyomuş üç günden snr işbaşı yapmış onun da tutunmuş
Üç gün dinlen istersn snr nasıl için rahat edecekse öyle yap ztn yatsam bile kıpırdamadan yatmadım illaki hareket ediyosun yatarken bile

Back