• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Anladım canım öyle çok korkulu bi süreç değil bana kalırsa 12 14 gün arası iğne vuruyorsun göbekten ( ben çok zorlanmadım çok sayıda iğnem olmasına ragmen ) sonrasında yumurta toplama eğer sıcak transferse 3 4 ya 5. Gün transfer eğer dondurulacaksa yumurta durumuna göre 3. Yada 5. Gün yumurtaların donduruluyor transfer sürecinde de dondurulmusların 15 20 gün ilaç kullanıyosun sonra transfer dediğim gibi sadece yumurta toplamada anestesi var ki ben ondada uyanır uyanmaz hadi eve gidelim die giyindim G Gel artikk
Bilgin için tskr ederim cnm:KK68:

Ben henüz transfer olmadım ama burada 8. Günde yaptırıp çıkan çok kişi okudum bende kendi transferimde heralde 8 10 12 14 üncü günlerde yaptırırm :) çünkü sabredemem birde dış gebelik gecmişim var 2 katına çıktıgına emin olmak istediğimden :)
tamamdır yattım tuttu olursa her yere yazarım yattımda tuttu diye :) :) tabiki embriyo kalitesine bağlıda işte ne zaman bulacaz o şanslı , yarışı kazanan embriyoyu :-)
o şampiyonlar buraya gelecek :)))

Hamile olan hanimlar transfer sonrasi dikkat ettiginiz ozellikle yediginiz ictiginiz seyler var miydi tutunma olsun diye

Çok üzüldüm inş 2 günde şanslarını iyi kullanıp büyürler peki doktor bundan sonrası için ne öneriyor dozu yüksek verseler yasa iğneyi değiştirseler olmuyomuymua
Ben de bilmiyorum henüz :KK43: tek yumurta ile de devam edebiliriz ama duruma göre bakacağız dedi. cumartesi konuşacağız artık. Ama iptal olursa çok üzüleceğim.

Benim de 3 yumurta gordu doktor.digerleri igneye tepki vermiyor diyordu.dusuk doz ilac kullandim.nitekim e2 degerim herseyi degistirdi.opu islemim oldu 9 yumurta toplandi.o yuzden kan degerini gormeden uzulme

Umarım bende de öyle bişey olur , gerçi öncesinde araştırmadığım için kullandığım doz düşük mü bilmiyorum. Günde 150mg gonal f , 150 mg merional vuruyoruz. Bugün de cetrotide'e başladık.

Eyvah eyvah ben çok korkuyorum ya :KK43: öyle bebek için katlaniyoruz zaten kendin mi yapıyorsun sen canım
evet canim kendim yapiyorum. Napicam ki baska esim 3 gun evde degildi is dolayisiyla sehir disindaydi yeni geldi.

Kizlar sizde cok duygusal misiniz?
Ben bi acayiplestim her seyi kafaya takar oldum ya

Ben de bilmiyorum henüz :KK43: tek yumurta ile de devam edebiliriz ama duruma göre bakacağız dedi. cumartesi konuşacağız artık. Ama iptal olursa çok üzüleceğim.

Umarım bende de öyle bişey olur , gerçi öncesinde araştırmadığım için kullandığım doz düşük mü bilmiyorum. Günde 150mg gonal f , 150 mg merional vuruyoruz. Bugün de cetrotide'e başladık.
Benim 112,5 gonalf 75 merionaldi ama iptal olmadi tedavim Allaha sukur.herseyi kan sonucun sekillendircek simdiden uzulme

Merhaba arkadaşlar bizimde transferimiz olacak 23 de inşallah bugün bilgi aldık embriyolarimiz hakkında 5.gün kalitesi 4BB ve 4BC miş benim gibi olupta başarı saglayan var mı ve çözüldükten sonra kalitede düşme oluyor mu bir çok başarısız denememiz var

Canım ilkini eşim yaptı baktım acımadı bana bir cesaret geldi ikinciyi ben yaptım 3 ve 4 u de eşim yaptı bu akşam fena acıdı neden bilmiyorum :KK43: gonal f 225 canım cumartesi de cetreodit eklenecek aldırdı doktorum en baştan bilmiyorum nasıl olacak bana verebileceğin tavsiyen var mi yoksa bana işkence olacak bu süreç :KK43:
İğneyi batırırken diğer elinde
Hamile olan hanimlar transfer sonrasi dikkat ettiginiz ozellikle yediginiz ictiginiz seyler var miydi tutunma olsun diye
kivi hergün yedim yemediğim günler portakal suyu içtim bi bardak fln C vitamini almak iyiymiş diye duymuştum bi de su içmeye çalıştım normalde çok az içerim de ona dikkat ettim

Ben 5. gün transferi 8. günü ilk kan testimde hormon çıktı ama idrar testim negatif çıktı
adet olucak gibi ağrılar oluyomuş çoğu kişide bende de oldu
Sen sonuca kadar en iyi ihtimali düşün cnm
idrar testini ilk idrarla yapmak gerekiyormuş düşün ilkiyle değil bi saat sonrakiyle yaptım ve silik bile çıkmadı o gün
Ben ilkiyle yaptım erken gebelik testiydi normal değildi. İnşallah ben de kanda pozitifi görürüm hayırlısıyla:dua:

@glmserser senin alıntı kalmış cnm yazmışlar gerçi iki parmağının arasına al bölgeyi iğneyi hızlı batırın dicektim bi de

Lilyum1634 Lilyum1634 cnm bi de dereotu ve maydanozu bıraktım transferden önce
Ben tsh ilacı kullanıyorum onu yükseltebilecek şeylerden uzak durdum turp, beyaz lahana gibi

S
[QUOTE="mmssll, post:

kivi hergün yedim yemediğim günler portakal suyu içtim bi bardak fln C vitamini almak iyiymiş diye duymuştum bi de su içmeye çalıştım normalde çok az içerim de ona dikkat ettim[/QUOTE]
Sagol canim cevabin icin.ben de cok az su iciyorum ama dikkat edicem artik

Lilyum1634 Lilyum1634 cnm bi de dereotu ve maydanozu bıraktım transferden önce
Ben tsh ilacı kullanıyorum onu yükseltebilecek şeylerden uzak durdum turp, beyaz lahana gibi
Bir de ananas duydum onu da yerim.Allah biliyor tabi tutacakmi tutmayacakmi ama tedbir bizden :) transfer gunumu bekliyorm

S
[QUOTE="mmssll, post:

kivi hergün yedim yemediğim günler portakal suyu içtim bi bardak fln C vitamini almak iyiymiş diye duymuştum bi de su içmeye çalıştım normalde çok az içerim de ona dikkat ettim
Sagol canim cevabin icin.ben de cok az su iciyorum ama dikkat edicem artik[/QUOTE]
Öyle iki litre fln hiç içemedim maalesef keşke içebilsem ama bu sefer midem bulanıyo ben de peynir fln atıyorum arada susatsın diye ;)

Hi
Sagol canim cevabin icin.ben de cok az su iciyorum ama dikkat edicem artik
Öyle iki litre fln hiç içemedim maalesef keşke içebilsem ama bu sefer midem bulanıyo ben de peynir fln atıyorum arada susatsın diye :KK66:[/QUO
Hic su icmesem gun icinde aramam yani.kotu birsey.artik dikkat etmemiz lazim tabi.ozellikle sen canim :) Allah kucagina almayi da nasip etsin bizlere de nasip olsun

evet canim kendim yapiyorum. Napicam ki baska esim 3 gun evde degildi is dolayisiyla sehir disindaydi yeni geldi.

Kizlar sizde cok duygusal misiniz?
Ben bi acayiplestim her seyi kafaya takar oldum ya
Ben her gün ağlıyordum istisnasızz. Hemde öyle böyle değil hıçkıra hıçkıra kaldırımda evde hastanede muayene masasında :))) aşırı duygusaldım iğnelerdenmiş opudan sonra geçti çok şükğr :)

Back