• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın , transferimin 7. günü ilk deneme 2 adet taze 1. kalite embriyo ancak tutmadı. Bu kez 2 si dondurulmuş bir tanesi taze 3 embriyo transfer edildi. Alah hepimizin yardımıcısı olsun.
Sizi hatırladım maltepede tedavi goruyordunuz
Doktorunuzun ismi nedir?

:) :) :) takıklık ay sen günlere ben gebelik aşısına takıgım ya çok güldüm :))
ya şimdi doktora dedim geçen 10 tane döllendi 10 embriyo az bişi mi nyse 4. gün transfer yapıldı gerisini 5 . güne gelirse dondurcaz dediler ama zaten 4 . gün konulduysa onun öleceği belliydi needen 3. gün dondurulmadı yada 4. gün transfer edilenler dışında o gün kalanlar dondurulmadı. insanlar bir ay boyunca bir embriyo yapıo donduruo bir ay sonra gene yapıo donduruo biz 10 tane oldu bir ayda sıfır kaldı gene başladık tam kafam almıyor bu konuları

ya şimdi doktora dedim geçen 10 tane döllendi 10 embriyo az bişi mi nyse 4. gün transfer yapıldı gerisini 5 . güne gelirse dondurcaz dediler ama zaten 4 . gün konulduysa onun öleceği belliydi needen 3. gün dondurulmadı yada 4. gün transfer edilenler dışında o gün kalanlar dondurulmadı. insanlar bir ay boyunca bir embriyo yapıo donduruo bir ay sonra gene yapıo donduruo biz 10 tane oldu bir ayda sıfır kaldı gene başladık tam kafam almıyor bu konuları
bilen varsa ne olur açıklasın bn şimdi gene 4. gün de beni arayıp transfer yapacağız izleyeceğiz geri kalanını demelerinden korkuyorum. dedimki 4. gün ararsanız bn açmayacağım gelmeyeceğim (:

Belki de öbürleri sağlam durmuyordur kuzum o yüzden 5. günü görelim demişlerdir
Snr ona güveniyo insan dondurulmuş gitseydi daha çok üzerdi belki seni hayırlısı deyip geç
benim ilk sefer 3. gün mırın kırın ediyolar beklicez demişlerdi dondurmak için hiçbiri kalmamıştı bak ikincide daha sağlıklı oldular çok şükür
neler neler takılıyor insanın aklına bilmez miyim ya

Günaydın arkadaşlar. Ben bugün ilk iğnemi yapacağım ya da yaptıracağım:işsiz:yumurta toplamaya kadar bal- polen karışımı yesem olur mu sizce? Daha önce bu süreçte deneyen var mı acaba?
Doktoruna sor cnm onlar dozunu gelişime göre ayarlıyorlar
Ekstra bi etki varsa bilip izin verirse daha iyi olur tedavi açısından
Sen başta tüketirsin iyi gelir, bilmezse doktor da ilaçtan sanıp dozu net ayarlayamayabilir

Aslında şöyle düşünüyorum bence en sagliklisi 5 gün embriyosu 5. Güne kadar gelebiliyorsa sağlıklıdır demektir ama 3. Günde embriyoları yerlestiriyorlar ki sorumluluğu üzerlerinden atıyorlar biz koyduk artık tutup tutmaması ona kalmış gibi onun için diyorum güvenilir Dr bulmak lazım benim 8 toplandı 5 dollendi 2 si öldü 2 si 3. Gün yerleştirildi diğeri kalırsa dondurulacakti ama oda oldu belki de diğerleri de kaliteli diil di ölecekti ama sorumluluk gitsin diye hoop yerleştirdiler ve sonuç kocaman bir hic

Belki de öbürleri sağlam durmuyordur kuzum o yüzden 5. günü görelim demişlerdir
Snr ona güveniyo insan dondurulmuş gitseydi daha çok üzerdi belki seni hayırlısı deyip geç
benim ilk sefer 3. gün mırın kırın ediyolar beklicez demişlerdi dondurmak için hiçbiri kalmamıştı bak ikincide daha sağlıklı oldular çok şükür
neler neler takılıyor insanın aklına bilmez miyim ya
Yok mesala 4. Günde koyduklarını 3. Gün koysalar daha mı iyiydi acaba bide 4. Gün bakıldı hani 5 e çıkamayacakları anlaşıldı ya 4 de konuldu yani bozunma başladı işte of ne biliyim

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten
bizim elimizden geleni yapmamız
gerekiyor

doktorlara kandım işte sürekli yatmanın olumlu bi tarafı yok dediler hep

İnşallah bu tedavimde herşey daha güzel geçicek inanıyorum

Siz şuan nekadarlik hamilesiniz
Sağlıklı sıhhatli kucağınaza alırsınız inşallah
Ben de üç günden snr iğnelere dışarı gittim dönüşlerde yürüdüm evdeydim ztn ama normal işlerimi yaptım ama ikincide bu sefer daha fazla yatıp dinlenmek istedim açıkçası
illaki kısmet oluyo sonuç bi yerde benim böyle rahat etti
kalp atışı bile duyarsam inşallah kendimi sakin kısa yürüyüş dışında yormak istemiyorum bu sefer
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap ama ben tutunma süreci bitene kadar keyif yaptım ..tepside yedim oturup ama ayaklarımı uzattım koltukta , arada evde yavaş yavaş dolandım ..tv, bulmaca, müzik derken ilkine göre daha sakin geçirdim yani

Yok mesala 4. Günde koyduklarını 3. Gün koysalar daha mı iyiydi acaba bide 4. Gün bakıldı hani 5 e çıkamayacakları anlaşıldı ya 4 de konuldu yani bozunma başladı işte of ne biliyim
Anlıyorum ben de hala önceki yerdeki embriyoloğun başarısızlığı olduğuna inanıyorum bunu daha iyisini görünce anladım
Maddi manevi bizden gidiyo keşke herkes özenli hassas olsa

Ben 5. gün transferi 8. günü ilk kan testimde hormon çıktı ama idrar testim negatif çıktı
adet olucak gibi ağrılar oluyomuş çoğu kişide bende de oldu
Sen sonuca kadar en iyi ihtimali düşün cnm
idrar testini ilk idrarla yapmak gerekiyormuş düşün ilkiyle değil bi saat sonrakiyle yaptım ve silik bile çıkmadı o gün

bugün benim de 8.gün yorumları da okudukça biraz rahatladım dün yaptırmadım bugun de sabretmeye çalışıcam..

Back