- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.061
Günaydın canım hayırlı olsun inşallah ben dökük asit ve dvit 3 dışında bir şey kullanmıyorum zaten buyutucu iğneler daha fazla buyur kist falan olur diyeGünaydın arkadaşlar. Ben bugün ilk iğnemi yapacağım ya da yaptıracağımyumurta toplamaya kadar bal- polen karışımı yesem olur mu sizce? Daha önce bu süreçte deneyen var mı acaba?
ilk vuruşumda yaktı sadece sonra böyle yaptım hiiçç acı hissetmedim:) korkma hiçbir şey olmayacak bende 3 iğne oluyordum aynı anda. inan ne tenimde bir morluk kaldı ne bir şey yeter ki sonu güzel olsun hiç düşünme acıyacak diye acımayacak ona inanBen daha cetreodit başlamadım bile demek yakıyorbuz olayının zararı yoksa öyle yapayım
Ben de ilk transferimde Aynen senin gibi yapmıştım sonucum kocaman bir sıfırdı. İkincide yerimden kıpırdamadım canim ilk 3 gün özellikle ve sadece tuvalete kalktım ona da cok yavaş hareketlerle gittim. Sonuç olarak Allah’a şükür bu sefer oldu insallah
Zaten binbir ilaçla tedaviyle hamile kalmaya çalışıyoruz bir de insanların ve doktorların yatmaya gerek Yok yatmayla alakasi yok gibi düşünceleri bana tecrübemden sonra cok yanlis geliyor.
Allah razı olsun canım buz tutacağım tavsiyen aklımdailk vuruşumda yaktı sadece sonra böyle yaptım hiiçç acı hissetmedim:) korkma hiçbir şey olmayacak bende 3 iğne oluyordum aynı anda. inan ne tenimde bir morluk kaldı ne bir şey yeter ki sonu güzel olsun hiç düşünme acıyacak diye acımayacak ona inan
Hadi hayırlısı canım yaz buraya be alemdelerKızlar doktora gidiyorum yumurta toplamaya iki günüm kaldı bakalım yumoşlar nasıl
10 tane olgun olmuş ilaçlarımı vuruldum yarın gne muane olacağım. Brz duygusallaştım yineHadi hayırlısı canım yaz buraya be alemdeler
Ben de doktordayım canım bugün kontrollerdeyizKızlar doktora gidiyorum yumurta toplamaya iki günüm kaldı bakalım yumoşlar nasıl
Kıyamam sana 10 tane harika hayırlısı olsun canımm10 tane olgun olmuş ilaçlarımı vuruldum yarın gne muane olacağım. Brz duygusallaştım yine
Tahlil sonuçlarımı bekliyorum ardından muayeneye gireceğim. Her defasında e2 tahlili yapıyoruz bu sefer progesteron da eklenmiş beklemedeyim10 tane olgun olmuş ilaçlarımı vuruldum yarın gne muane olacağım. Brz duygusallaştım yine
Bebiş gelince bu hallerine ne güleceksin eminim :))Sağ ol canım yine yazmışsın ya ben kalın tutuyordum eti yani iki parmaktan ziyade dört parmak arasına alıyordum bu akşam bunu deneyeceğim
gebelik e2 progesteron için bugün 120 lira verdik ya klinik, özel hastane var hep yakınlardaTahlil sonuçlarımı bekliyorum ardından muayeneye gireceğim. Her defasında e2 tahlili yapıyoruz bu sefer progesteron da eklenmiş beklemedeyim
saol canm küçüklerde varda onları saymadık ama bakalım 5. güne çıkabilcekmiyiz nedense ağlamaklı oldum bn gene olmayacak diye çok korkuyorumKıyamam sana 10 tane harika hayırlısı olsun canımm
evet onlarıda bn yarın yapacam ama bir kere . progesteron ile e 2Tahlil sonuçlarımı bekliyorum ardından muayeneye gireceğim. Her defasında e2 tahlili yapıyoruz bu sefer progesteron da eklenmiş beklemedeyim
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuzGünaydın , transferimin 7. günü ilk deneme 2 adet taze 1. kalite embriyo ancak tutmadı. Bu kez 2 si dondurulmuş bir tanesi taze 3 embriyo transfer edildi. Alah hepimizin yardımıcısı olsun.
kaçıncı gün dondurulmuşu koyuldu (bn günlere takığım :)evet onlarıda bn yarın yapacam ama bir kere . progesteron ile e 2
:) :) :) takıklık ay sen günlere ben gebelik aşısına takıgım ya çok güldüm :))kaçıncı gün dondurulmuşu koyuldu (bn günlere takığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?