2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın arkadaşlar. Ben bugün ilk iğnemi yapacağım ya da yaptıracağımyumurta toplamaya kadar bal- polen karışımı yesem olur mu sizce? Daha önce bu süreçte deneyen var mı acaba?
Günaydın canım hayırlı olsun inşallah ben dökük asit ve dvit 3 dışında bir şey kullanmıyorum zaten buyutucu iğneler daha fazla buyur kist falan olur diye

Ben daha cetreodit başlamadım bile demek yakıyor buz olayının zararı yoksa öyle yapayım
ilk vuruşumda yaktı sadece sonra böyle yaptım hiiçç acı hissetmedim:) korkma hiçbir şey olmayacak bende 3 iğne oluyordum aynı anda. inan ne tenimde bir morluk kaldı ne bir şey yeter ki sonu güzel olsun hiç düşünme acıyacak diye acımayacak ona inan

Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten
bizim elimizden geleni yapmamız
gerekiyor

doktorlara kandım işte sürekli yatmanın olumlu bi tarafı yok dediler hep

İnşallah bu tedavimde herşey daha güzel geçicek inanıyorum

Siz şuan nekadarlik hamilesiniz
Sağlıklı sıhhatli kucağınaza alırsınız inşallah

Allah razı olsun canım buz tutacağım tavsiyen aklımda

Tahlil sonuçlarımı bekliyorum ardından muayeneye gireceğim. Her defasında e2 tahlili yapıyoruz bu sefer progesteron da eklenmiş beklemedeyim
gebelik e2 progesteron için bugün 120 lira verdik ya klinik, özel hastane var hep yakınlarda
Bu kan testlerini ne zamana kadar istiyorlar bilen var mı ? Kese ya da kalp atışı mı

Kıyamam sana 10 tane harika hayırlısı olsun canımm
saol canm küçüklerde varda onları saymadık ama bakalım 5. güne çıkabilcekmiyiz nedense ağlamaklı oldum bn gene olmayacak diye çok korkuyorum

Tahlil sonuçlarımı bekliyorum ardından muayeneye gireceğim. Her defasında e2 tahlili yapıyoruz bu sefer progesteron da eklenmiş beklemedeyim
evet onlarıda bn yarın yapacam ama bir kere . progesteron ile e 2

Günaydın , transferimin 7. günü ilk deneme 2 adet taze 1. kalite embriyo ancak tutmadı. Bu kez 2 si dondurulmuş bir tanesi taze 3 embriyo transfer edildi. Alah hepimizin yardımıcısı olsun.
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
İnşallah bu son tedaviniz olur
güzel haberlerinizi bekliyoruz

Selam kızlar opu dan eve döndüm suan dinleniyorum 6 adet yumurta toplandı doktorum sorun yok gayet iyi durumdasin dedi hergün arayacağız bilgilendirme için dediler .içimde anlatilmaz bir heyecan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…