- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.941
Test yapcaksanda bence idrar yapma kan ver bi iki gün daha bekleyip çünkü idrarla çıkmayabiliyorkızlar benim de trasferim 11 ocakta oldu bakalım, transfer gününü saymazsak bugün 7.gün oluyor.
2 tane blastosist transfer edildi, hiç sayanamıyorum test yaptırmak istiyorum ama olumsuz sonuctan da cok korktugum için cesaret edemiyorm. karnım kasıklarım arada sancıyo acaba regl agrısı mı diye cok korkuyorum..sizce neden oluyor? herkes için hayırlısı olsun inşAllah
Test yapcaksanda bence idrar yapma kan ver bi iki gün daha bekleyip çünkü idrarla çıkmayabiliyor
Ben henüz transfer olmadım ama burada 8. Günde yaptırıp çıkan çok kişi okudum bende kendi transferimde heralde 8 10 12 14 üncü günlerde yaptırırm :) çünkü sabredemem birde dış gebelik gecmişim var 2 katına çıktıgına emin olmak istediğimden :)çok teşekkür ederim, cevap verdiğiniz için, ben de kan testi düşünmüştüm ama sizce çıkar mı kanda? yani cok yuksek olmasa da sıfırdan büyük en azından bişeyler çıkarmı acaba umut verir en azından
Ben henüz transfer olmadım ama burada 8. Günde yaptırıp çıkan çok kişi okudum bende kendi transferimde heralde 8 10 12 14 üncü günlerde yaptırırm :) çünkü sabredemem birde dış gebelik gecmişim var 2 katına çıktıgına emin olmak istediğimden :)
Benim d sanırım 5 şubat gibi olacak inş şimdi transfer öncesi ilaç kullanıyorum inş güzel sonuclar alırsın böle stres yapmamaya çalıs buda bebeğini etkilerinşAllah sizin de Allah gönlünüze göre verir, transfer ne zaman? Ben de işte sıfır cıkarsa yıkılırım diye korkuyorum ve eger bebek de varsa ve erken oldugu ıcın cıkmamıssa, üzüntüm ona zarar verir diye korkuyorum. Ama bi yandan da bekleyemıyorum..
Benim d sanırım 5 şubat gibi olacak inş şimdi transfer öncesi ilaç kullanıyorum inş güzel sonuclar alırsın böle stres yapmamaya çalıs buda bebeğini etkiler
Amin kaç tane embrio transferi oldu kaçıncı gün embriosuHayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun..
Söylemişsin zaten bu ara kafalar gidik :))Amin kaç tane embrio transferi oldu kaçıncı gün embriosu
Amin kaç tane embrio transferi oldu kaçıncı gün embriosu
Anladım bu son olsun inş hepsi dondurulmusmuydu nerde yaptırıyorsun5.gün embriyosu 2 adet yapıldı. Ama bu 3.denemem. ilkinde 3 günlük 2 adet yapılmıştı sonra 2.demeöeöde 2 tane 5.gün transfer edildi ve çok inanmıştım yine olmadı. Rabbim bu sefer nasip etsin inşAllah
Anladım bu son olsun inş hepsi dondurulmusmuydu nerde yaptırıyorsun
Çok iyi yerdesin inş bu kez ikiz olur :) gebelik aşısı yaptılarmı sana ? Bu ara bende bu aşıya taktım kafayı :)Amin İnşAllah.. 3 tane dondurulmuştu, 2 adet transfer yapıldı. Bu sefer Bahçeci Fulyada yaptırdım.
Hayırlı olur inşallah tedavinizAmin İnşAllah.. 3 tane dondurulmuştu, 2 adet transfer yapıldı. Bu sefer Bahçeci Fulyada yaptırdım.
tamamdır yattım tuttu olursa her yere yazarım yattımda tuttu diye :) :) tabiki embriyo kalitesine bağlıda işte ne zaman bulacaz o şanslı , yarışı kazanan embriyoyusen bi dene bakalım ikisi arasındaki farkı bana de :)
aynen bncede gidip kan verebilirsinTest yapcaksanda bence idrar yapma kan ver bi iki gün daha bekleyip çünkü idrarla çıkmayabiliyor
bnde 2. denemem tutmazsa bahçeçi fulyaya gideceğim.Amin İnşAllah.. 3 tane dondurulmuştu, 2 adet transfer yapıldı. Bu sefer Bahçeci Fulyada yaptırdım.
Bende ilk transferimde sürekli yatmadımtamamdır yattım tuttu olursa her yere yazarım yattımda tuttu diye :) :) tabiki embriyo kalitesine bağlıda işte ne zaman bulacaz o şanslı , yarışı kazanan embriyoyu
Hayırlı olur inşallah tedaviniz
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sizde sorun kimde ?
Bizde eşinde
bnde 2. denemem tutmazsa bahçeçi fulyaya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?