- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.961
AnladımGüzel dilekleriniz için teşekkürler, Benim de eşimin sperm taşıyan kanallarından bir tanesi doğustan oluşmamış diğeri de dışarı atamıyormuş. Micro tese yapılıp, dondurulmuştu. Onlar ile yaptırdık..
Anladım
Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah
Yaşınız kaç
kaç yıllık evlisiniz
Anladım
Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah
Yaşınız kaç
kaç yıllık evlisiniz
inşallh çok sağolun hep işte kendimi koruma mekanizması olmazsa öyle yapıcam böyle yapıcam birşeylerle avutuyorum kendimiİnşAllah tutar da hiç gerek kalmaz
Birde gebelik aşısı :)) ayy taktım ona kafayı idare edinyaş yazmayı unutmuşum, 28 yaşındayım
bende kaçıncı gün embriyosu ona takığım :) herkes birşeyler takıyor işteBirde gebelik aşısı :)) ayy taktım ona kafayı idare edin
Hahah napalım işte valla burada herkes birbirini idare etsin çünkü halimizden anlıyoruz yakında sokaklarda gebelik aşısı die bagırıcambende kaçıncı gün embriyosu ona takığım :) herkes birşeyler takıyor işte
Çok iyi yerdesin inş bu kez ikiz olur :) gebelik aşısı yaptılarmı sana ? Bu ara bende bu aşıya taktım kafayı :)
aynen lab iyidir tabiki bnde o yüzden artık bir yer araştrmayacağım olmazsa direk oraya gideceğim yalnız bnde olmazsaya taktım daha transferim bile olmadıBir yakınım burada tedavi olmuştu ve ikizleri oldu cok sukur. bende ondan duymustum gebelık asısını ve gittiğimde sordum. Böyle bir şeyi artık uygulamıyoruz, tıbbi açıdan bir faydası olmadığı kararı hakim oldu dediler, yani yapılmadı bana da.
ama laboratuvar cok onemlı bence ben oranın laboratuvarına cok guvendım bilmiyorum hayırlısı olsun
aynen lab iyidir tabiki bnde o yüzden artık bir yer araştrmayacağım olmazsa direk oraya gideceğim yalnız bnde olmazsaya taktım daha transferim bile olmadıD
Aaaa ölemiii bebim doktorum yapıcakmıs ekstra para vercem hemde yaptırmasam mı acabaBir yakınım burada tedavi olmuştu ve ikizleri oldu cok sukur. bende ondan duymustum gebelık asısını ve gittiğimde sordum. Böyle bir şeyi artık uygulamıyoruz, tıbbi açıdan bir faydası olmadığı kararı hakim oldu dediler, yani yapılmadı bana da.
ama laboratuvar cok onemlı bence ben oranın laboratuvarına cok guvendım bilmiyorum hayırlısı olsun
Aaaa ölemiii bebim doktorum yapıcakmıs ekstra para vercem hemde yaptırmasam mı acaba
Aynen içimiz rahat etsin die die zaten onuda yapalım bunuda yaptıralım çocuk doğup kredisini ödicek heraldeYani siz bilirsiniz, bu iş birazcık da para işi ne yazıkki ama içiniz rahat edecekse de yaptırın sonra içinizde kalmasın..
Aynen düşünme düşünme çocugum olcak de ben bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüorum transferden sonra motive eder belki :)aynen lab iyidir tabiki bnde o yüzden artık bir yer araştrmayacağım olmazsa direk oraya gideceğim yalnız bnde olmazsaya taktım daha transferim bile olmadıD
Eyer yorucu bi işiniz yoksa calışmak en iyisi bende transferin ertesi günü ise başladım.Şükür idrarda pozitifi gördüm.Evde kalsaydım ister istemez stres yapardım stres yapmamak daha onemli bu süreçte yatmanın hiç bi faydası yok tam tersi kabız olmaya neden olur
benımde cetrotıde kanattı resmen baya kan aktı. neden oldu bılmıyorum. bırde ıgneyı sokarken canım yandı. ama her seye deger ınsallah bebegım olurda ben her seye katlanırımKızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana
Canım sakın idrar testi yapma ben yaptım çok pişmanım negatif çıktı ve ben mahvoldum bütün gün ağladım kan testini bekle en azından kesin olurkızlar benim de trasferim 11 ocakta oldu bakalım, transfer gününü saymazsak bugün 7.gün oluyor.
2 tane blastosist transfer edildi, hiç sayanamıyorum test yaptırmak istiyorum ama olumsuz sonuctan da cok korktugum için cesaret edemiyorm. karnım kasıklarım arada sancıyo acaba regl agrısı mı diye cok korkuyorum..sizce neden oluyor? herkes için hayırlısı olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?