2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Anladım
Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah

Yaşınız kaç
kaç yıllık evlisiniz

Anladım
Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah

Yaşınız kaç
kaç yıllık evlisiniz

2, 5 yıllık evliyiz ama evlenmeden önce biliyordum bu durumu. Bizim biraz enteresan oldu bobrekle alakalı bır ultrason esnasında görüldü kanalın olmadıgı ve sperm tahlili yapıldı azosperm çıktı. Bu olayın uzerınden 1 yıl kadar sonra evlendik. Evlendikten 6 ay sonra faln da microtese oldu cok sukur çıktı , sonrasında ben nasılsa asrtık bulundu yapınca olcak sandım ama 3. oldu bu diğer 2si tutmadı, bakalım bu sefer hayırlısı..

Çok iyi yerdesin inş bu kez ikiz olur :) gebelik aşısı yaptılarmı sana ? Bu ara bende bu aşıya taktım kafayı :)

Bir yakınım burada tedavi olmuştu ve ikizleri oldu cok sukur. bende ondan duymustum gebelık asısını ve gittiğimde sordum. Böyle bir şeyi artık uygulamıyoruz, tıbbi açıdan bir faydası olmadığı kararı hakim oldu dediler, yani yapılmadı bana da.
ama laboratuvar cok onemlı bence ben oranın laboratuvarına cok guvendım bilmiyorum hayırlısı olsun

aynen lab iyidir tabiki bnde o yüzden artık bir yer araştrmayacağım olmazsa direk oraya gideceğim yalnız bnde olmazsaya taktım daha transferim bile olmadı D

aynen lab iyidir tabiki bnde o yüzden artık bir yer araştrmayacağım olmazsa direk oraya gideceğim yalnız bnde olmazsaya taktım daha transferim bile olmadı D

insan ister istemez kötüyü düşünüyo ama günler transferden sonra daha zor geçiyo, bebek hayaliyle geçirmek en iyisi aslında, çünkü onu düşünerek zaman cok guzel geçiyo.
Allah korusun kötü sonuc cıkarsa nasıl olsa her türlü üzülücez sonunda o yuzden şimdiden karamsarlığa gerek yok aslında..
(bunu diyorum ve dogru oldugunu bılıyorum ama uygulayabılıyomuyum acaba:))

Aaaa ölemiii bebim doktorum yapıcakmıs ekstra para vercem hemde yaptırmasam mı acaba

Aynen düşünme düşünme çocugum olcak de ben bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüorum transferden sonra motive eder belki :)

Eyer yorucu bi işiniz yoksa calışmak en iyisi bende transferin ertesi günü ise başladım.Şükür idrarda pozitifi gördüm.Evde kalsaydım ister istemez stres yapardım stres yapmamak daha onemli bu süreçte yapmamnın hiç bi faydası yok tam tersi kabız olmaya neden olur

Kızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana
benımde cetrotıde kanattı resmen baya kan aktı. neden oldu bılmıyorum. bırde ıgneyı sokarken canım yandı. ama her seye deger ınsallah bebegım olurda ben her seye katlanırım

Canım sakın idrar testi yapma ben yaptım çok pişmanım negatif çıktı ve ben mahvoldum bütün gün ağladım kan testini bekle en azından kesin olur

3 denememin ilkinde transfer sonrası tam bir hafta yattım evde hafif işler yaptım annem nerdeyse herşeyi yaptı. 2. Ve 3. Denemelerde 3-4 gün evde dinlendim tabi geneli yatma şeklinde. Sonuç 2 pozitif bir negatif. Fakat hiçbiri devam etmedi. Benim doktorum özellikle hafif hafif yürümemi önermişti dışarıda kan dolaşımının embriyoyu besleyeceğini ve yatmanın hiçbir etkisi olmayacağını söylemişti. Ben de deneye deneye artık böyle düşünüyorum evde olmak daha stresli ve yıpratıcı oluyor. Bu sefer transfer sonrası 1-2 gün kendime dinlenme için verip normal hayata dönmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…