• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Gürgan clinic de cnm. Transferden once aliyorlar. Transferden 1 gun once yada transfer gunu yapiyorlar.
Anladım bende transfer sürecindeyimde yapılsın dediler ama kan filan vermedim herlde transfer gününden önce çağırırlar

İnşallah sen gebe kalırsın benim havuz yapılacak ilk opu olacak bu. İki ve ya uç tane daha opu olabilirim. Ama inşallah sen hamileyim dersin
aa senin hangi gün olacak haberdar edersin belki aynı tarihlerde gebelik bekleriz.

Merhaba herkese, bugün yumurta kontrolüm vardı :110: iğne rutinime bir yenisi daha eklendi. Herşey yolunda şimdilik bir sürü yumurta olmuş büyüklükleri de beklenildiği gibi Merak ettiğim daha önceki tedavilerimde puregon 225 vurmuştum sadece. Bu akşam itibariyle 3 iğne vuruyorum bir gecede :KK14: cuma yeniden kontrolüm var ( son olacağını düşündüğüm) ben gibi olan var mı aramızda?
merhaba arkadaşım. bende 3 iğne kullanmıştım. rahat olsun için normal yani.

Gunaydin kizlar... morelim cok bozuk ben kist tedavisi görüyordum ay sonu adetimle.birlikte ilk tedavime baslicam fakat cok feci kasiklarim agriyor cok canim sikildi gecmediyse kistlerim bi ay daha atar artik beklemek.istemiyorum yaa cok sinirim bozuldu .. son bi hafta adetime nirmalde ama icde his var bu kistler gitmedi..

Gunaydin kizlar... morelim cok bozuk ben kist tedavisi görüyordum ay sonu adetimle.birlikte ilk tedavime baslicam fakat cok feci kasiklarim agriyor cok canim sikildi gecmediyse kistlerim bi ay daha atar artik beklemek.istemiyorum yaa cok sinirim bozuldu .. son bi hafta adetime nirmalde ama icde his var bu kistler gitmedi..
Böle düşüneceğine kendini yıpratacagına bi doktora git görün istersen bi baksınlar kist filan varmı inş yoktur olsada üzülme vardır bi hayr

Back