- 14 Eylül 2015
- 337
- 298
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.981
Canım vurduğun yerle alakalı olabilir mi? Yaplı olan bölgeler daha az acıyor sankiKızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım vurduğun yerle alakalı olabilir mi? Yaplı olan bölgeler daha az acıyor sankiKızlar bu iğneler neden gün geçtikçe acıtıyor ilk akşam hiç acimamisti tavsiyeniz var mi bana
Çook sevindim canım benim hayırlısı olsun aetık süreç başlamış inşallah hamileliğini de paylaşacaksınKızlar bugün gittim doktora
Estrofem ve coraspin verdi
İlk dört gün 1 tane
Sonraki 4 gün 2 şer tane içicem
26 ocakta kontrole gidicem
2veya 3 şubatta transfer olucak hayırlısı artık kızlar dua edermisiniz benim için
İnşallah canım inşallahÇook sevindim canım benim hayırlısı olsun aetık süreç başlamış inşallah hamileliğini de paylaşacaksın
Eyvah eyvah ben çok korkuyorum ya öyle bebek için katlaniyoruz zaten kendin mi yapıyorsun sen canımbenımde cetrotıde kanattı resmen baya kan aktı. neden oldu bılmıyorum. bırde ıgneyı sokarken canım yandı. ama her seye deger ınsallah bebegım olurda ben her seye katlanırım
Kızlar bugün gittim doktora
İlk dört gün 1 tane
2veya 3 şubatta transfer olucak hayırlısı artık kızlar dua edermisiniz benim için
Süper cabım benden sonra başladın benden önce transferin benimki de hemen peşinden olurKızlar bugün gittim doktora
İlk dört gün 1 tane
Canım göbek deliğinden 4 parmak ileri sağ yada sol tarafa yapıyorum ilk iğne hiç acimamistiCanım vurduğun yerle alakalı olabilir mi? Yaplı olan bölgeler daha az acıyor sanki
Bizde hepsini kendimiz yaptık git gide göbek artık hassaslasıyo o kadar iğne yer kalmıo en azından bende öle oldu 12 günde 44 45 iğne göbege göbek napsın :)Eyvah eyvah ben çok korkuyorum ya öyle bebek için katlaniyoruz zaten kendin mi yapıyorsun sen canım
Sanırım git gide bu hormonlar da duygusal yapıyor beni ilk günümden eser yokBizde hepsini kendimiz yaptık git gide göbek artık hassaslasıyo o kadar iğne yer kalmıo en azından bende öle oldu 12 günde 44 45 iğne göbege göbek napsın :)
Sabır canım
Adetin 17 günü transfer oluyor dedi doktorSüper cabım benden sonra başladın benden önce transferin benimki de hemen peşinden olur
Ben 21 gün kullanıcam ilacı
Tabi orası kesin ben son gün iyice hassaslasmıstım bide son gün zaten 4 tane olab iğneme 2 de çatlatma iğnesi eklenince 6 iğne oturup hüngür hüngür ağlamıstımSanırım git gide bu hormonlar da duygusal yapıyor beni ilk günümden eser yok
Anladım canım benim ki adetin 5. Günü baslatıp 21 . Gün transfer dedi sadece estrofem verdi bende mi coasprin içseydim ki acaba kan pıhtılasması baya sorunmus herkes öle dioAdetin 17 günü transfer oluyor dedi doktor
Haftaya cuma eski hastaneden dondurulmuş emriyolarimi alıp yeni hastaneye götürmem gerekiyormuş
kendin mi götüreceksin nasıl olacakmışAdetin 17 günü transfer oluyor dedi doktor
Haftaya cuma eski hastaneden dondurulmuş emriyolarimi alıp yeni hastaneye götürmem gerekiyormuş
Bu kadar acıya zahmete karşın vuramam da ben onun totosunaTabi orası kesin ben son gün iyice hassaslasmıstım bide son gün zaten 4 tane olab iğneme 2 de çatlatma iğnesi eklenince 6 iğne oturup hüngür hüngür ağlamıstım
Bebişlerimize anlatıp totolarına vururuz artık :)
Evet kendim götürücem bi tank ilekendin mi götüreceksin nasıl olacakmış
Doktora sordun mu canım neden coraspin vermedi diyeAnladım canım benim ki adetin 5. Günü baslatıp 21 . Gün transfer dedi sadece estrofem verdi bende mi coasprin içseydim ki acaba kan pıhtılasması baya sorunmus herkes öle dio
Canım, benim de ikinci transferim bu. öncekinde evde istirahat etmiştim 1 hafta falan sonra dışarı çıkmaya başlamıştım az da olsa. Ama hem bebeğim tutundu hem de kanamam oldu kalbini duyduk ama sonra durdu ve 2 aylıkken kürtaj oldum. Ve ben düşündüm de evde uzanıp yattıkça kuruyosun ve daha hassas oluyosun. Şimdi daha rahatım. 2. Günü de devirdim çok şükür hafif kasık ağrıları hariç bişeyim yok. Kendini zorlamadıkça hareketli olmanın rahime kan gitmesi için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Tutmazsa da nasipte olmadığı için olmaz. Ama kalkıp yürüdüğümüz için tutmayacağını düşünmüyorum Önemli olan zorlamamak. Ağır kaldırmamak. Uzun yürüyüş yapmamak. Ikınmamak. Yükseğe uzanmamak.Şimdi cemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?
Bana da doktorum öyle evde yatmak yok günlük hayatına devam edeceksin işine gideceksin dedi en baştan ama tabi benim daha o sürece var daha iğne surecindeyim ve çok zor geçiyor benim içinCanım, benim de ikinci transferim bu. öncekinde evde istirahat etmiştim 1 hafta falan sonra dışarı çıkmaya başlamıştım az da olsa. Ama hem bebeğim tutundu hem de kanamam oldu kalbini duyduk ama sonra durdu ve 2 aylıkken kürtaj oldum. Ve ben düşündüm de evde uzanıp yattıkça kuruyosun ve daha hassas oluyosun. Şimdi daha rahatım. 2. Günü de devirdim çok şükür hafif kasık ağrıları hariç bişeyim yok. Kendini zorlamadıkça hareketli olmanın rahime kan gitmesi için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Tutmazsa da nasipte olmadığı için olmaz. Ama kalkıp yürüdüğümüz için tutmayacağını düşünmüyorum Önemli olan zorlamamak. Ağır kaldırmamak. Uzun yürüyüş yapmamak. Ikınmamak. Yükseğe uzanmamak.
Bilmem ki sormadım aklıma takıldı yarın bi hemsireyi arayayımDoktora sordun mu canım neden coraspin vermedi diye
Benim eski doktorumda bana vermemişti
İğne sürecinde neden bu kadar zorlandın ki canım kaçıncı günündesin iğnelerinBana da doktorum öyle evde yatmak yok günlük hayatına devam edeceksin işine gideceksin dedi en baştan ama tabi benim daha o sürece var daha iğne surecindeyim ve çok zor geçiyor benim için