• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar bugün gittim doktora

Estrofem ve coraspin verdi

İlk dört gün 1 tane

Sonraki 4 gün 2 şer tane içicem

26 ocakta kontrole gidicem
2veya 3 şubatta transfer olucak hayırlısı artık kızlar dua edermisiniz benim için

İlk dört gün 1 tane

2veya 3 şubatta transfer olucak hayırlısı artık kızlar dua edermisiniz benim için
Çook sevindim canım benim hayırlısı olsun aetık süreç başlamış inşallah hamileliğini de paylaşacaksın :nazar::anne:

İlk dört gün 1 tane

İlk dört gün 1 tane

Süper cabım benden sonra başladın benden önce transferin benimki de hemen peşinden olur
Ben 21 gün kullanıcam ilacı

Eyvah eyvah ben çok korkuyorum ya :KK43: öyle bebek için katlaniyoruz zaten kendin mi yapıyorsun sen canım
Bizde hepsini kendimiz yaptık git gide göbek artık hassaslasıyo o kadar iğne yer kalmıo en azından bende öle oldu 12 günde 44 45 iğne göbege göbek napsın :)
Sabır canım

Süper cabım benden sonra başladın benden önce transferin benimki de hemen peşinden olur
Ben 21 gün kullanıcam ilacı
Adetin 17 günü transfer oluyor dedi doktor

Haftaya cuma eski hastaneden dondurulmuş emriyolarimi alıp yeni hastaneye götürmem gerekiyormuş

Sanırım git gide bu hormonlar da duygusal yapıyor beni ilk günümden eser yok :KK43:
Tabi orası kesin ben son gün iyice hassaslasmıstım bide son gün zaten 4 tane olab iğneme 2 de çatlatma iğnesi eklenince 6 iğne oturup hüngür hüngür ağlamıstım :(
Bebişlerimize anlatıp totolarına vururuz artık :)

Adetin 17 günü transfer oluyor dedi doktor

Haftaya cuma eski hastaneden dondurulmuş emriyolarimi alıp yeni hastaneye götürmem gerekiyormuş
Anladım canım benim ki adetin 5. Günü baslatıp 21 . Gün transfer dedi sadece estrofem verdi bende mi coasprin içseydim ki acaba kan pıhtılasması baya sorunmus herkes öle dio

Tabi orası kesin ben son gün iyice hassaslasmıstım bide son gün zaten 4 tane olab iğneme 2 de çatlatma iğnesi eklenince 6 iğne oturup hüngür hüngür ağlamıstım :KK43:
Bebişlerimize anlatıp totolarına vururuz artık :)
Bu kadar acıya zahmete karşın vuramam da ben onun totosuna :-)

Anladım canım benim ki adetin 5. Günü baslatıp 21 . Gün transfer dedi sadece estrofem verdi bende mi coasprin içseydim ki acaba kan pıhtılasması baya sorunmus herkes öle dio
Doktora sordun mu canım neden coraspin vermedi diye

Benim eski doktorumda bana vermemişti

Şimdi cemrecinar cemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?
Canım, benim de ikinci transferim bu. öncekinde evde istirahat etmiştim 1 hafta falan sonra dışarı çıkmaya başlamıştım az da olsa. Ama hem bebeğim tutundu hem de kanamam oldu kalbini duyduk ama sonra durdu ve 2 aylıkken kürtaj oldum. Ve ben düşündüm de evde uzanıp yattıkça kuruyosun ve daha hassas oluyosun. Şimdi daha rahatım. 2. Günü de devirdim çok şükür hafif kasık ağrıları hariç bişeyim yok. Kendini zorlamadıkça hareketli olmanın rahime kan gitmesi için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Tutmazsa da nasipte olmadığı için olmaz. Ama kalkıp yürüdüğümüz için tutmayacağını düşünmüyorum ☺️ Önemli olan zorlamamak. Ağır kaldırmamak. Uzun yürüyüş yapmamak. Ikınmamak. Yükseğe uzanmamak.

Canım, benim de ikinci transferim bu. öncekinde evde istirahat etmiştim 1 hafta falan sonra dışarı çıkmaya başlamıştım az da olsa. Ama hem bebeğim tutundu hem de kanamam oldu kalbini duyduk ama sonra durdu ve 2 aylıkken kürtaj oldum. Ve ben düşündüm de evde uzanıp yattıkça kuruyosun ve daha hassas oluyosun. Şimdi daha rahatım. 2. Günü de devirdim çok şükür hafif kasık ağrıları hariç bişeyim yok. Kendini zorlamadıkça hareketli olmanın rahime kan gitmesi için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Tutmazsa da nasipte olmadığı için olmaz. Ama kalkıp yürüdüğümüz için tutmayacağını düşünmüyorum ☺️ Önemli olan zorlamamak. Ağır kaldırmamak. Uzun yürüyüş yapmamak. Ikınmamak. Yükseğe uzanmamak.
Bana da doktorum öyle evde yatmak yok günlük hayatına devam edeceksin işine gideceksin dedi en baştan ama tabi benim daha o sürece var daha iğne surecindeyim ve çok zor geçiyor benim için:(

Bana da doktorum öyle evde yatmak yok günlük hayatına devam edeceksin işine gideceksin dedi en baştan ama tabi benim daha o sürece var daha iğne surecindeyim ve çok zor geçiyor benim için:KK43:
İğne sürecinde neden bu kadar zorlandın ki canım kaçıncı günündesin iğnelerin

Back