• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar benim de trasferim 11 ocakta oldu bakalım, transfer gününü saymazsak bugün 7.gün oluyor.
2 tane blastosist transfer edildi, hiç sayanamıyorum test yaptırmak istiyorum ama olumsuz sonuctan da cok korktugum için cesaret edemiyorm. karnım kasıklarım arada sancıyo acaba regl agrısı mı diye cok korkuyorum..sizce neden oluyor? herkes için hayırlısı olsun inşAllah

kızlar benim de trasferim 11 ocakta oldu bakalım, transfer gününü saymazsak bugün 7.gün oluyor.
2 tane blastosist transfer edildi, hiç sayanamıyorum test yaptırmak istiyorum ama olumsuz sonuctan da cok korktugum için cesaret edemiyorm. karnım kasıklarım arada sancıyo acaba regl agrısı mı diye cok korkuyorum..sizce neden oluyor? herkes için hayırlısı olsun inşAllah
Test yapcaksanda bence idrar yapma kan ver bi iki gün daha bekleyip çünkü idrarla çıkmayabiliyor

Test yapcaksanda bence idrar yapma kan ver bi iki gün daha bekleyip çünkü idrarla çıkmayabiliyor

çok teşekkür ederim, cevap verdiğiniz için, ben de kan testi düşünmüştüm ama sizce çıkar mı kanda? yani cok yuksek olmasa da sıfırdan büyük en azından bişeyler çıkarmı acaba umut verir en azından

çok teşekkür ederim, cevap verdiğiniz için, ben de kan testi düşünmüştüm ama sizce çıkar mı kanda? yani cok yuksek olmasa da sıfırdan büyük en azından bişeyler çıkarmı acaba umut verir en azından
Ben henüz transfer olmadım ama burada 8. Günde yaptırıp çıkan çok kişi okudum bende kendi transferimde heralde 8 10 12 14 üncü günlerde yaptırırm :) çünkü sabredemem birde dış gebelik gecmişim var 2 katına çıktıgına emin olmak istediğimden :)

Ben henüz transfer olmadım ama burada 8. Günde yaptırıp çıkan çok kişi okudum bende kendi transferimde heralde 8 10 12 14 üncü günlerde yaptırırm :) çünkü sabredemem birde dış gebelik gecmişim var 2 katına çıktıgına emin olmak istediğimden :)

inşAllah sizin de Allah gönlünüze göre verir, transfer ne zaman? Ben de işte sıfır cıkarsa yıkılırım diye korkuyorum ve eger bebek de varsa ve erken oldugu ıcın cıkmamıssa, üzüntüm ona zarar verir diye korkuyorum. Ama bi yandan da bekleyemıyorum..

inşAllah sizin de Allah gönlünüze göre verir, transfer ne zaman? Ben de işte sıfır cıkarsa yıkılırım diye korkuyorum ve eger bebek de varsa ve erken oldugu ıcın cıkmamıssa, üzüntüm ona zarar verir diye korkuyorum. Ama bi yandan da bekleyemıyorum..
Benim d sanırım 5 şubat gibi olacak inş şimdi transfer öncesi ilaç kullanıyorum inş güzel sonuclar alırsın böle stres yapmamaya çalıs buda bebeğini etkiler

5.gün embriyosu 2 adet yapıldı. Ama bu 3.denemem. ilkinde 3 günlük 2 adet yapılmıştı sonra 2.demeöeöde 2 tane 5.gün transfer edildi ve çok inanmıştım yine olmadı. Rabbim bu sefer nasip etsin inşAllah
Anladım bu son olsun inş hepsi dondurulmusmuydu nerde yaptırıyorsun

tamamdır yattım tuttu olursa her yere yazarım yattımda tuttu diye :) :) tabiki embriyo kalitesine bağlıda işte ne zaman bulacaz o şanslı , yarışı kazanan embriyoyu :-)
Bende ilk transferimde sürekli yatmadım
Günlük hayatıma geri döndüm
Yemeğimi felan yaptım bulaşık felan yerleştirldim negatif olunca çok üzüldüm

Şimdi ise transferden sonra bi wc için kalkicam sürekli yatıp dinlenneyi düşünüyorum inşallah faydası olur

Hayırlı olur inşallah tedaviniz
Güzel haberlerini bekliyoruz

Sizde sorun kimde ?
Bizde eşinde

Güzel dilekleriniz için teşekkürler, Benim de eşimin sperm taşıyan kanallarından bir tanesi doğustan oluşmamış diğeri de dışarı atamıyormuş. Micro tese yapılıp, dondurulmuştu. Onlar ile yaptırdık..

Back