2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah sen gebe kalırsın benim havuz yapılacak ilk opu olacak bu. İki ve ya uç tane daha opu olabilirim. Ama inşallah sen hamileyim dersin
inşallah canım saol iyi dileğin için. senin içinde hayırlısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım inş.

bn en çok yumurta toplamadan sonra her gün aranıyoruz ya orada heycanlanıyorum kaç kaldı kaç öldü diye her gün telefon başında bekliyorum.

Kızlar bugün transferin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı genelde pozitif olanların silikte olsa çıkmış ama bende o da yok sizce hala şansım var mı adet olacağımdan da emin gibiyim artık ama yine de bi umut arıyorum

Canım benim de 7 gün idrar da negatif çıkmıştı sonuç da negatif oldu ama dün bı arkadaş 12 günde idrar da negatif i kanda pozitif i gördü sen umudunu kaybetme inşallah hayırlısı ile pozitif olur

Kaçıncı gün embriosuydu bence dur çok dayanamazsan 10. Gün filan kan testi ver idrar testlerine güvenme ve ilaçlarını asla bırakma

Kaçıncı gün embriosuydu bence dur çok dayanamazsan 10. Gün filan kan testi ver idrar testlerine güvenme ve ilaçlarını asla bırakma
İlaçları bırakmadım tabi 5. Gün embriyosuydu pazar günü kan testi tarihim ama adet öncesi gerginliğim filan başladı

İlaçları bırakmadım tabi 5. Gün embriyosuydu pazar günü kan testi tarihim ama adet öncesi gerginliğim filan başladı
Öyle düşünme bir sürü ilaç oldu olmadı stresi valla bu sürecte biz gergin olmayalımda kim olsun idrar testini bosver inş güzel olur pozitif enerji gönder

selam kızlar herkesin tedavisi hayırlı sonuçlara vesile olsun. benim de transferim salı akşamı oldu. bugün ikinci gün diyelim:) dün evde dinlendim, bugün işe geldim, işim masa başı olduğu için zorlanmadım. hafif kasık ağrım var ama yumurta toplamadan beri o ağrı var zaten. bakalım ilerleyen günlerde ne belirtiler olucak ...

Ooo cesursun bende sanırım izin alıcam 5 gün filan işe gitmeyi düşünmüyorum inş 10 gün sonra hamileyim yazarsın buraya :)

Şimdi cemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…