- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.921
Süper inş hiç bişi yoktur güzelce baslar tedavinAldm cnm pazartesiye verdi randevu..hayırlısı
inşallah canım saol iyi dileğin için. senin içinde hayırlısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım inş.İnşallah sen gebe kalırsın benim havuz yapılacak ilk opu olacak bu. İki ve ya uç tane daha opu olabilirim. Ama inşallah sen hamileyim dersin
bnde bende 3 iğne kullanıyorummerhaba arkadaşım. bende 3 iğne kullanmıştım. rahat olsun için normal yani.
evet arka arkaya dogru bakalim Allah hayirlisini nasip etsin hepimizeBenimde 4.günüm canım bana da cumartesi cetreodit baslatacak seninle arka arkaya gidiyoruz hala tam anlamıyla iğne olayına alışamadım
bwnce de cok heyecanliMerhaba kızlar Benim de yarın transferim var cok heycanlım
Kaçıncı gün embriosuydu bence dur çok dayanamazsan 10. Gün filan kan testi ver idrar testlerine güvenme ve ilaçlarını asla bırakmaKızlar bugün transferin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı genelde pozitif olanların silikte olsa çıkmış ama bende o da yok sizce hala şansım var mı adet olacağımdan da emin gibiyim artık ama yine de bi umut arıyorum
İlaçları bırakmadım tabi 5. Gün embriyosuydu pazar günü kan testi tarihim ama adet öncesi gerginliğim filan başladıKaçıncı gün embriosuydu bence dur çok dayanamazsan 10. Gün filan kan testi ver idrar testlerine güvenme ve ilaçlarını asla bırakma
Sağol canım inşallah öyle olurCanım benim de 7 gün idrar da negatif çıkmıştı sonuç da negatif oldu ama dün bı arkadaş 12 günde idrar da negatif i kanda pozitif i gördü sen umudunu kaybetme inşallah hayırlısı ile pozitif olur
Öyle düşünme bir sürü ilaç oldu olmadı stresi valla bu sürecte biz gergin olmayalımda kim olsun idrar testini bosver inş güzel olur pozitif enerji gönderİlaçları bırakmadım tabi 5. Gün embriyosuydu pazar günü kan testi tarihim ama adet öncesi gerginliğim filan başladı
İnşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir bi daha uğraşmak zorunda kalmayızÖyle düşünme bir sürü ilaç oldu olmadı stresi valla bu sürecte biz gergin olmayalımda kim olsun idrar testini bosver inş güzel olur pozitif enerji gönder
Amin amin inş buradaki herkes kalbinde bebek dileği olan herkes Bi an önce duaları kabul olsun inşİnşallah allahım emeklerimizin karşılığını verir bi daha uğraşmak zorunda kalmayız
Ooo cesursun bende sanırım izin alıcam 5 gün filan işe gitmeyi düşünmüyorum inş 10 gün sonra hamileyim yazarsın buraya :)selam kızlar herkesin tedavisi hayırlı sonuçlara vesile olsun. benim de transferim salı akşamı oldu. bugün ikinci gün diyelim:) dün evde dinlendim, bugün işe geldim, işim masa başı olduğu için zorlanmadım. hafif kasık ağrım var ama yumurta toplamadan beri o ağrı var zaten. bakalım ilerleyen günlerde ne belirtiler olucak ...
Şimdiselam kızlar herkesin tedavisi hayırlı sonuçlara vesile olsun. benim de transferim salı akşamı oldu. bugün ikinci gün diyelim:) dün evde dinlendim, bugün işe geldim, işim masa başı olduğu için zorlanmadım. hafif kasık ağrım var ama yumurta toplamadan beri o ağrı var zaten. bakalım ilerleyen günlerde ne belirtiler olucak ...
Bnde ilk tedavimde yatmadım bir gün sonra işe gittim ikinci tedavimde 7 gün evde olacağım brz tırstumŞimdicemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?
Okudugum tüm makalelerde yatmak yada direk işe baslamanın bebeğin tutunması üzerine çok yüksek etkileri yokmus ama bence bi 3 gün yatmak daha iyi gibiŞimdicemrecinar ın yaptığı mı daha iyi ve ya doğru yatıp dinlenmek mi?
Bnde ilk tedavimde yatmadım bir gün sonra işe gittim ikinci tedavimde 7 gün evde olacağım brz tırstum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?