- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.901
2 tane canımBölünmeleri iyi dedi canımm başka bişey demedi
Oylemi hadi hayırlı olsun insallah sımsıkı tutunur sana :))
Kaç tane transfer edecekler
Gebelik asisi senden alinan kanla ilac yapip rahmine veriyorlar. Banada yapilacak insallahAcaba yapıstırma iğnesiyle gebelik aşısı aynı şeymi ayy benim doktorum nie hiç bunları söylemedi ki
Günaydın sen nerede tedavi görüyorsun birde kanı ne zaman alıyorlarGebelik asisi senden alinan kanla ilac yapip rahmine veriyorlar. Banada yapilacak insallah
Gürgan clinic de cnm. Transferden once aliyorlar. Transferden 1 gun once yada transfer gunu yapiyorlar.Günaydın sen nerede tedavi görüyorsun birde kanı ne zaman alıyorlar
Anladım bende transfer sürecindeyimde yapılsın dediler ama kan filan vermedim herlde transfer gününden önce çağırırlarGürgan clinic de cnm. Transferden once aliyorlar. Transferden 1 gun once yada transfer gunu yapiyorlar.
Banada kedin yapilcak dendi. Arkadasa yapilmisti ordan biliyorum.Anladım bende transfer sürecindeyimde yapılsın dediler ama kan filan vermedim herlde transfer gününden önce çağırırlar
Anladım bende transfer sürecindeyimde yapılsın dediler ama kan filan vermedim herlde transfer gününden önce çağırırlar
Ayni durumdayız bende opu için gün verecekler onu bekliyorum hastanedekızlar günaydın yumurta toplamama 3 gün kaldı heycanlıyım bitiyor gibi süreç. tabi transfer sonrası ayrı bir heyecan.
Gunaydin canimmhilal1907 günaydın neymiş ben anlamadım grip aşısı tutunmaya mı faydaliymış?
aa senin hangi gün olacak haberdar edersin belki aynı tarihlerde gebelik bekleriz.Ayni durumdayız bende opu için gün verecekler onu bekliyorum hastanede
aa senin hangi gün olacak haberdar edersin belki aynı tarihlerde gebelik bekleriz.
merhaba arkadaşım. bende 3 iğne kullanmıştım. rahat olsun için normal yani.Merhaba herkese, bugün yumurta kontrolüm vardıiğne rutinime bir yenisi daha eklendi. Herşey yolunda şimdilik bir sürü yumurta olmuş büyüklükleri de beklenildiği gibi Merak ettiğim daha önceki tedavilerimde puregon 225 vurmuştum sadece. Bu akşam itibariyle 3 iğne vuruyorum bir gecede cuma yeniden kontrolüm var ( son olacağını düşündüğüm) ben gibi olan var mı aramızda?
4 kullandımmerhaba arkadaşım. bende 3 iğne kullanmıştım. rahat olsun için normal yani.
Böle düşüneceğine kendini yıpratacagına bi doktora git görün istersen bi baksınlar kist filan varmı inş yoktur olsada üzülme vardır bi hayrGunaydin kizlar... morelim cok bozuk ben kist tedavisi görüyordum ay sonu adetimle.birlikte ilk tedavime baslicam fakat cok feci kasiklarim agriyor cok canim sikildi gecmediyse kistlerim bi ay daha atar artik beklemek.istemiyorum yaa cok sinirim bozuldu .. son bi hafta adetime nirmalde ama icde his var bu kistler gitmedi..
Aldm cnm pazartesiye verdi randevu..hayırlısıBöle düşüneceğine kendini yıpratacagına bi doktora git görün istersen bi baksınlar kist filan varmı inş yoktur olsada üzülme vardır bi hayr
Benimde 4.günüm canım bana da cumartesi cetreodit baslatacak seninle arka arkaya gidiyoruz hala tam anlamıyla iğne olayına alışamadımGunaydin kizlar bugun tedavimde 7. Gunum
Bu aksam gonal f ve cetrotide vuracagim
Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah
Soğan suyu denedin mi canimAldm cnm pazartesiye verdi randevu..hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?