• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Valla canim bende doktorumdan duyunca netten araştırdım hepside basari sansini artirmak icin ek tedavi yontemleri akapuntur hem stresi azaltmak hemde rahimde kan akisini artirmak icin istersen net ten bi arastir benimde ilk tüp bebek denemem
Acaba yapıstırma iğnesiyle gebelik aşısı aynı şeymi ayy benim doktorum nie hiç bunları söylemedi ki

Selam kızlar bu akşam catlatma ignemi yaptım opu olacak beni ne bekliyor bilmiyorum aklımda deli sorular hem korku hem stres var ya yumurtalarim kalitesizse ya embiryolar ölürse diyorum doktorum mikroenjeksiyon akupunktur prp ve yapıştırma iğnesi yapacak tecrubelerinizi anlatirmisiniz beni ne bekliyor
Korkma kafanı dağıtmaya çalış korkuların beynini kuşatmasın
Sen iyi hisset ki onlar da iyi olucak hem opu anesteziyle oluyo cok rahat uyanıyosun bitmiş geriye yine güzel enerji yollamak dua etmek kalıyo

Acaba yapıstırma iğnesiyle gebelik aşısı aynı şeymi ayy benim doktorum nie hiç bunları söylemedi ki
Transfer günü bi iğne yapanlar varmıs benim doktorlardan duymamıştım
Benimki kol bandı vermişti kuzenime tutunmaya destek için öyle devasal bi etkisi yok yardımcı bişi hergün yeni yapıştırılıyormuş ama bende gerek görmedi mesela

Korkma kafanı dağıtmaya çalış korkuların beynini kuşatmasın
Sen iyi hisset ki onlar da iyi olucak hem opu anesteziyle oluyo cok rahat uyanıyosun bitmiş geriye yine güzel enerji yollamak dua etmek kalıyo
Sağol canım ya kafam bu türlü bosalmiyor rüyalarına giriyo artık bazı seyler

Sağol canım ya kafam bu türlü bosalmiyor rüyalarına giriyo artık bazı seyler
Bunlar hep bebeğine seni adım adım yaklaştırıyor hem kötü bişi olmadan niye bugününü stresli geçiresin ki
Olmasın inşallah da onu olursa konuşuruz
İçinden ne geçiyorsa sohbet eder gibi uyumadan içinden dua et geceler uykusuz geçtiğinde
bi bakmışsın sabah olmuş

Merhaba canim amh adete bagli bir hormon degil folikulun hakkinda bilgi veriyor fsh sanirim adet gunuyle alakali ama yaptirmadim hic. Amh artirilamio ama olan folikulu iyi yapmak icin yeme icmeye dikkat etmek lazim ki son ay doktora gittigimde arisutu polen kullaniodum folikul az ama iyi duruyor demisti. Bu arada amh yasla da alakali ben 38 yasindayim o yuzden acelem .

Amh değeri adetin üçüncü günü yapılması gerekiyor adetliyken olan yumurta sayısı filan onunla alakası yok evet. Bende 25 yaşındayım

Back