- 17 Ekim 2016
- 197
- 328
- 53
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.881
Sağol canimCanım inan opu en rahat kısmı kısa süren de bir işlem zaten anestezi alındığından anlaşılmadan bitiyor. Sen keyfini kaçıracak hiçbir şeyi aklına getirme güzel güzel yumurtalar toplanacak sonra hazırlanacaklar yine yerlerine gitmek için
Ne güzel geliyosunuz moralime bi bilsenizİşte herşeyde vardır bi hayır boşuna demıyolar. Cok sevindım snn adına guzel annecikk
Acaba yapıstırma iğnesiyle gebelik aşısı aynı şeymi ayy benim doktorum nie hiç bunları söylemedi kiValla canim bende doktorumdan duyunca netten araştırdım hepside basari sansini artirmak icin ek tedavi yontemleri akapuntur hem stresi azaltmak hemde rahimde kan akisini artirmak icin istersen net ten bi arastir benimde ilk tüp bebek denemem
Korkma kafanı dağıtmaya çalış korkuların beynini kuşatmasınSelam kızlar bu akşam catlatma ignemi yaptım opu olacak beni ne bekliyor bilmiyorum aklımda deli sorular hem korku hem stres var ya yumurtalarim kalitesizse ya embiryolar ölürse diyorum doktorum mikroenjeksiyon akupunktur prp ve yapıştırma iğnesi yapacak tecrubelerinizi anlatirmisiniz beni ne bekliyor
OlabilirAcaba yapıstırma iğnesiyle gebelik aşısı aynı şeymi ayy benim doktorum nie hiç bunları söylemedi ki
Ne güzel ya nerde yaptırıyorsun ?Olabilir
Benim doktorum tüm hastalara transfer öncesi ve sonrası akupunktur yapıyor
Transfer günü bi iğne yapanlar varmıs benim doktorlardan duymamıştımAcaba yapıstırma iğnesiyle gebelik aşısı aynı şeymi ayy benim doktorum nie hiç bunları söylemedi ki
Sağol canım ya kafam bu türlü bosalmiyor rüyalarına giriyo artık bazı seylerKorkma kafanı dağıtmaya çalış korkuların beynini kuşatmasın
Sen iyi hisset ki onlar da iyi olucak hem opu anesteziyle oluyo cok rahat uyanıyosun bitmiş geriye yine güzel enerji yollamak dua etmek kalıyo
Diyarbakır dayım ben canimNe güzel ya nerde yaptırıyorsun ?
Evet orda bi doktor duymustum aynı seyleri uygulamıstı arkadasımın arkadasına hamileydi inş seninde öyle olurDiyarbakır dayım ben canim
Bunlar hep bebeğine seni adım adım yaklaştırıyor hem kötü bişi olmadan niye bugününü stresli geçiresin kiSağol canım ya kafam bu türlü bosalmiyor rüyalarına giriyo artık bazı seyler
Amin canım rabbim isteyen herkese nasib etsinEvet orda bi doktor duymustum aynı seyleri uygulamıstı arkadasımın arkadasına hamileydi inş seninde öyle olur
Canım ben de diyarbakirdayim sen nereye gidiyorsunAmin canım rabbim isteyen herkese nasib etsin
Merhaba canim amh adete bagli bir hormon degil folikulun hakkinda bilgi veriyor fsh sanirim adet gunuyle alakali ama yaptirmadim hic. Amh artirilamio ama olan folikulu iyi yapmak icin yeme icmeye dikkat etmek lazim ki son ay doktora gittigimde arisutu polen kullaniodum folikul az ama iyi duruyor demisti. Bu arada amh yasla da alakali ben 38 yasindayim o yuzden acelem .
Hakan coksuer de başladım tedaviyle ya senCanım ben de diyarbakirdayim sen nereye gidiyorsun
O hangi hastanede memorial falan mi ben bahcecideyimHakan coksuer de başladım tedaviyle ya sen
Bölünmeleri iyi dedi canımm başka bişey demediBenimki yarın CANIM durumları neymiş birşey dediler mi
O hangi hastanede memorial falan mi ben bahcecideyim
DiyarlifeO hangi hastanede memorial falan mi ben bahcecideyim
Diyarbakırlı değilim ama eski veni vidi hastanesinde ben şimdiki ismi diyarlife biliyorumDiyarlife
Sende bize umut oluyosun burda okudukça olcak bizimde diyoruz hep bırlıkte.Ne güzel geliyosunuz moralime bi bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?