- 21 Ekim 2017
- 61
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.761
Canim tercih meselesidir ama normaldede regliyken ilişkiye girmiyoruz bizKizlar bisey merak ediyorum bilgilerini paylaşırmısınız bugun başladım ilaca ben hemşire anlatırken teferruatı ilaçları felan ilişki yasağı var zaten dedi şuan regl m ama bu dönemdede ilişki yasak oluyormu
Benim çişim hemen gelmediği için sabah da erken çıktım mecburen ilk idrarı yaptım evde ..Aynen canım haklısın
Sen transferden önce nekadar su icmistin canım 2 bardak içsen yeterli olur diyorlar.
Ben 1 litre içmistim çok çok sıkisiktim
Doktor birazini boşalt dedi
benim için çok zor olmuştu yarısını yapıp yarısını tutmak
1 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Anesteziyle yaptirdim. Gayet rahat ve basarili gecti.islemden sonra 1 bucuk saat yattim. 3 gun yatak istirahati verdi. Cumartesi yola cikicam.Hayirlisi olsun inşallah
Kaç emriyo transferi oldu size
Nekadar süre beklediniz hastanede
Suan nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Tabikide girilmiyo regl kende regl bitince ilaçlara devam ediyorum olucam o zaman ıcin sormustumCanim tercih meselesidir ama normaldede regliyken ilişkiye girmiyoruz biz
Zaten ilk 3 gün ağrıdan ölüyorum ben aklıma bile gelmiyor.
ben sormuştum ilk sefer hemşireye hani prezervatif fln oluyo mu diye ztn ilaç kullanmadım ben hiç korunma için ..o da dedi ki ya prezervatif delikseCanim tercih meselesidir ama normaldede regliyken ilişkiye girmiyoruz biz
Zaten ilk 3 gün ağrıdan ölüyorum ben aklıma bile gelmiyor.
Kaç gün ara ile bu sonuclar doktor bişi dedi mi ?Kızlar çok üzgünüm 8 yıldan sonra ilk kez pozitif görmüştüm 325 çıktı sonra 571 oldu sonra 802 bu ne saçma bir tablo ne olacak hiç bilmiyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum
Ne demek yani yaşadıklarım bana hala umut oluyo yani kötü bişey mi oldu dur bakalım bi hayır vardır diyeAnladım canım ama inan her seferde embriyo kalitesi değişiyor bi kere 3 .günbi kere 5.gün bi kere 2 gün bile oluyormuş günlere gelen sen bna çok büyük umut oldun gerçekten senin adınada çok mutluyum. Çok saol cevapların için
İlişkiye giren oluyor oyüzden siznde öyle sordugunuzu zannettim pardonTabikide girilmiyo regl kende regl bitince ilaçlara devam ediyorum olucam o zaman ıcin sormustum
İkincisini pazartesi yapmıştım söyledim normal gözünüzaydın dedi Perşembe tekrar yapın dedi ben bugün dayanamadım yaptım sonuç bu söylemedim yarın bir ümit tekrar kan verip bildiririmKaç gün ara ile bu sonuclar doktor bişi dedi mi ?
Benimki üç gün uzan demişti ama sonra da hiç iş yapmadım bi yemek yaptım onda da kardeşim fln vardı o ne lazımsa önüme koyuyorduAynen öyle yaparım daha var bi 15 gün ama şimdiden naparım nasıl yaparım die stres oldum nasıl yatman gerek filan bişi diolar mı hastanede inş bakalım
Hayırlı olsun yolun da ferah açık olsun cnm1 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Anesteziyle yaptirdim. Gayet rahat ve basarili gecti.islemden sonra 1 bucuk saat yattim. 3 gun yatak istirahati verdi. Cumartesi yola cikicam.
Amin canim cumlemizin insallahHayırlı olsun yolun da ferah açık olsun cnm
Dur doktora gitmeden ümitsizlik yapma öle çok kötü değil değerler bence9-11 ve 13. Günler bakıldı
Merhaba canim amh adete bagli bir hormon degil folikulun hakkinda bilgi veriyor fsh sanirim adet gunuyle alakali ama yaptirmadim hic. Amh artirilamio ama olan folikulu iyi yapmak icin yeme icmeye dikkat etmek lazim ki son ay doktora gittigimde arisutu polen kullaniodum folikul az ama iyi duruyor demisti. Bu arada amh yasla da alakali ben 38 yasindayim o yuzden acelem .
Ben de değeri dengeliyordur belki diye düşündüm güne göreDur doktora gitmeden ümitsizlik yapma öle çok kötü değil değerler bence
Tamam canım insallah yaparım.Sen eve geçtiğinde uzan bacaklarının altına yastık koydur ayak altı değil de daha dizinin altına denk gelirse katlanan yatak gibi oluyo bacağın zorlanmıyor hiç
ilk üç dört gün özellikle uzan dinlen cnm bi de bol C vitamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?