2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar bisey merak ediyorum bilgilerini paylaşırmısınız bugun başladım ilaca ben hemşire anlatırken teferruatı ilaçları felan ilişki yasağı var zaten dedi şuan regl m ama bu dönemdede ilişki yasak oluyormu

Canim tercih meselesidir ama normaldede regliyken ilişkiye girmiyoruz biz
Zaten ilk 3 gün ağrıdan ölüyorum ben aklıma bile gelmiyor.

Benim çişim hemen gelmediği için sabah da erken çıktım mecburen ilk idrarı yaptım evde ..
en zorlandığım bu olay benim de
Özetle saat on gibi yudum yudum başladım
11’de ayaklanıp hareket ettim 11 buçuğa doğru sıkışmıştım daha yarım saat var diye uzandım ama duramadım yarım saat erken girdim transfere ideal olmuş dediler
Max 1.5 lt içmişimdir
Hızlı içince suyu aşırı bastırabiliyo onu çok istemiyorlar

Hayirlisi olsun inşallah

Kaç emriyo transferi oldu size
Nekadar süre beklediniz hastanede
Suan nasıl hissediyorsunuz kendinizi
1 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Anesteziyle yaptirdim. Gayet rahat ve basarili gecti.islemden sonra 1 bucuk saat yattim. 3 gun yatak istirahati verdi. Cumartesi yola cikicam.

Canim tercih meselesidir ama normaldede regliyken ilişkiye girmiyoruz biz
Zaten ilk 3 gün ağrıdan ölüyorum ben aklıma bile gelmiyor.
ben sormuştum ilk sefer hemşireye hani prezervatif fln oluyo mu diye ztn ilaç kullanmadım ben hiç korunma için ..o da dedi ki ya prezervatif delikse ben o an tövbe ettim ilişkiye kan testine kadar

Kızlar çok üzgünüm 8 yıldan sonra ilk kez pozitif görmüştüm 325 çıktı sonra 571 oldu sonra 802 bu ne saçma bir tablo ne olacak hiç bilmiyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum

Kızlar çok üzgünüm 8 yıldan sonra ilk kez pozitif görmüştüm 325 çıktı sonra 571 oldu sonra 802 bu ne saçma bir tablo ne olacak hiç bilmiyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum
Kaç gün ara ile bu sonuclar doktor bişi dedi mi ?

Ne demek yani yaşadıklarım bana hala umut oluyo yani kötü bişey mi oldu dur bakalım bi hayır vardır diye

Tabikide girilmiyo regl kende regl bitince ilaçlara devam ediyorum olucam o zaman ıcin sormustum
İlişkiye giren oluyor oyüzden siznde öyle sordugunuzu zannettim pardon

Ben ilaçlara ve ignelere başladıktan sonra sonucu öğrenene kadar hiç ilişkiye girmemiştim canım

Aynen öyle yaparım daha var bi 15 gün ama şimdiden naparım nasıl yaparım die stres oldum nasıl yatman gerek filan bişi diolar mı hastanede inş bakalım
Benimki üç gün uzan demişti ama sonra da hiç iş yapmadım bi yemek yaptım onda da kardeşim fln vardı o ne lazımsa önüme koyuyordu
Bişi kaldırma dua et elini karnına koyup Allah’a bırak cnm

N Nosense Merhaba;
Bende amh adetin 4. günü 0,34 am en düşük değeri baz alıyorlar 0,14 bende Fostimon merional ve humatrope kullanıyorum.
Merhaba canim amh adete bagli bir hormon degil folikulun hakkinda bilgi veriyor fsh sanirim adet gunuyle alakali ama yaptirmadim hic. Amh artirilamio ama olan folikulu iyi yapmak icin yeme icmeye dikkat etmek lazim ki son ay doktora gittigimde arisutu polen kullaniodum folikul az ama iyi duruyor demisti. Bu arada amh yasla da alakali ben 38 yasindayim o yuzden acelem .

Tamam canım insallah yaparım.
Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…