• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bilemedim bende de rezerv düşüklüğü var ama gonalf merional ve humatrope kesin ilaçlardı sonra eklendi başka iğneler son günlerde belkide doktorun tarzıdır
N Nosense Merhaba;
Bende amh adetin 4. günü 0,34 am en düşük değeri baz alıyorlar 0,14 bende Fostimon merional ve humatrope kullanıyorum.

kızlar merhaba.
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Homon testleri ve ultrasonu normal çıktı. Muhtemelen kanallarında tıkanıklık var. Bu hafta testi yenileteceğiz. Ancak sonuç aynı çıkarsa tüp bebekten başka şansımız yok. Ticari kaygısı olmayan, başarılı bir doktor ararken Başkent Üniv'de Göğşen hocada karar kıldım. Haftaya çarşambaya randevu aldım.

Göğşen hocada tedavi olan var mı başka? Bir de bizim durumumuz gibi eşinde sperm sorunu olan var mıydı aranızda ve spermleri ne şekilde topladılar. Bir sürü yöntem okudum. Bu sperm toplama işlemini de tüp bebek merkezleri mi yapıyor?

Merhaba hoşgeldiniz topigime :KK15:

2 ölü Sperm
2 yavaş Sperm derken tam anliyamadim ben

Benim esimdede Sperm azlığı var
ve sayı 2 milyon
hız ,morfoloji ,hareketlilik sorunu var
Ameliyata gerek kalmadan
Kendi yöntemleriyle verdi ilk tüp bebek denememiz negatif oldu
Yarın ikinci denememize başlicaz inşallah

kızlar merhaba.
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Homon testleri ve ultrasonu normal çıktı. Muhtemelen kanallarında tıkanıklık var. Bu hafta testi yenileteceğiz. Ancak sonuç aynı çıkarsa tüp bebekten başka şansımız yok. Ticari kaygısı olmayan, başarılı bir doktor ararken Başkent Üniv'de Göğşen hocada karar kıldım. Haftaya çarşambaya randevu aldım.

Göğşen hocada tedavi olan var mı başka? Bir de bizim durumumuz gibi eşinde sperm sorunu olan var mıydı aranızda ve spermleri ne şekilde topladılar. Bir sürü yöntem okudum. Bu sperm toplama işlemini de tüp bebek merkezleri mi yapıyor?

2 ölü Sperm

ve sayı 2 milyon
Ameliyata gerek kalmadan
Kendi yöntemleriyle verdi ilk tüp bebekdenememiz negatif oldu

ilkinde kaçıncı gün embriyosu konmuştu :))) bn taktım embriyoların günlerine
Üçüncü gündü cnm ama gününden ziyade şöyle bi durum oldu 12 yumurtadan 8 ini döllemeye koymuşlar 5 i döllenmişti ama 4 tanesi mırın kırın ediyo 1 tane transfere uygun var dediler ve açıkçası o da sağlıksızsa diye hiç ümitlenmemiştim. Haliyle donduramadık o kalanlardan ses çıkmadı işte ..
İkinci sefer 5. günü görmeleri bende şok etkisi yaratmıştı.. bu yüzden embriyolog için de tatliş minik bi hediye bile düşünüyorum çünkü ilaç dozlarım arasında bariz bi fark olmadı yine 13 yumurta toplandı ikincide
Biraz da kısmet vakit bugünü gördük çok şükür

merhaba. hoşbulduk.
Bizim sadece 2 tane yavaş 2 tane ölü spermimiz var :KK43: milyonları görmek bana hayal gibi geliyor.

sanırım tese tesa gibi yöntemlerle testislerden sperm toplanacak

2 ölü Sperm

ve sayı 2 milyon
Ameliyata gerek kalmadan
Kendi yöntemleriyle verdi ilk tüp bebekdenememiz negatif oldu

Çok korkulcak bi operasyon değil yarım saatte halloluyormus benim alt komşumun eşi oldu o ameliyatı ınşallah bol bol kaliteli hücreler toplanır hiç canınızı sıkmayın allah büyüktür yardımcınız olsun

Genelde 3 veya 5 duyunca o yüzden biraz endişelendim
Sağol canım
Sen eve geçtiğinde uzan bacaklarının altına yastık koydur ayak altı değil de daha dizinin altına denk gelirse katlanan yatak gibi oluyo bacağın zorlanmıyor hiç
ilk üç dört gün özellikle uzan dinlen cnm bi de bol C vitamini ;)

merhaba. hoşbulduk.
Bizim sadece 2 tane yavaş 2 tane ölü spermimiz var :KK43: milyonları görmek bana hayal gibi geliyor.

Eşinize nohut kaynatıp suyunu içirin çok faydasını göreceksiniz inanin hergün küçük bi çay bardağı içsin

Keci boynuzu kürü bende bhnun hakkında çok iyi şeyler duydum internetten bak istersen
Keciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı
Ama nohut suyu kullanDigi ay 2 milyondan 6 milyona çıktı

1 ay sonrada 40 milyona çıktı

Back