• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar merhaba daha önce yazmadım hiç burda ama okudum çoğunu yazılanların☺️ Dün transferim oldu benim de ama çok saçma bişey yaşadım sizden fikir almak istiyorum.
Transferden önce kabızlık vardı bende. Transfer günü tabi su içiyoruz bir de transferde hemşire karnımızı bastırıyo... transfer bitti odaya çıktım. Çok sıkışmıştım ama sabrediyodum. Transferden yaklaşık bir saat sonra bir karın ağrısı ve büyük tuvaletim de gelince soluğu tuvalette aldım. Ikınmadım ama hem büyük hem küçük tuvalet oldu sizce embriyo çıkıp gitmişmidir o sırada aklımda hep bu soru var. Nette araştırdım ama bişey bulamadım. Canım sıkıldı çok.
Bilgim yok ama zannetmiyorum canım ya sıkma canını sonuçta biri rahimde idrar işte başka yolda yani

Kızlar bişi dicem transfer sırasında eşiniz yanınızda durabiliyor mu ?

Böyle abzürt bişeyi sormaya da çekindim açıkçası ama iyi bişeyler duymaya çok ihtiyacım vardı. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için çok moral oldu bana yazdıklarınız.

Kızlar merhaba daha önce yazmadım hiç burda ama okudum çoğunu yazılanların☺️ Dün transferim oldu benim de ama çok saçma bişey yaşadım sizden fikir almak istiyorum.
Transferden önce kabızlık vardı bende. Transfer günü tabi su içiyoruz bir de transferde hemşire karnımızı bastırıyo... transfer bitti odaya çıktım. Çok sıkışmıştım ama sabrediyodum. Transferden yaklaşık bir saat sonra bir karın ağrısı ve büyük tuvaletim de gelince soluğu tuvalette aldım. Ikınmadım ama hem büyük hem küçük tuvalet oldu sizce embriyo çıkıp gitmişmidir o sırada aklımda hep bu soru var. Nette araştırdım ama bişey bulamadım. Canım sıkıldı çok.
Cok ıkınma oldumu. Endişelenme canım allahın ıznıyle bişey olmamıstır

Hımm saol canım yine yalnızız yani :)
Canim ben istemezdim zaten sonuçta doktorum erkek orda çataldA yatarken doktorum ve yanindakiler bakarken biyerlerime

eşimin beni öyle görmesi beni rahatsız ederdi
Eşimde rahatsız olurdu

Back