2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım nede guzel içini dökmüşsün. Ne düşünüyosan ne hissediyosan ne yaşıyosan ne görüyosan bizde aynı. Tamda snn anlattığın gibiyiz

Iyi aksamlar canlar... bende de misafir vardi .. gun sayiyorum resmen cok umutluyum .. bilmiyorum allahim bosa cevurmez insallah..

Eltimin dogal yoldan ikizler oldu ona gifip geliyoruz bu ara biraz yogundum..

Aynı sekildeyiz o zaman canım bi yandan TV bi yandan kk bu arada adet olmuşsun başlayacaksın canım inşallah hayırlısı olsun ben de pazartesi başladım ignelerime cumartesi kontrol var
Teşekkür ederim canım hepimizin hayırlı olur inşallah
Yarın akşam gidicem doktora bakalım ne ilaçlar vericek merak ediyorum

İlaçları banada yaz olur mu canım bende 2. Günüm ilaçlarda 15. Gün kontrolüm var sadece estrofem kullanıyorum günler gecmio transfer günüm artık gelsin

Kızlar merhaba daha önce yazmadım hiç burda ama okudum çoğunu yazılanların Dün transferim oldu benim de ama çok saçma bişey yaşadım sizden fikir almak istiyorum.
Transferden önce kabızlık vardı bende. Transfer günü tabi su içiyoruz bir de transferde hemşire karnımızı bastırıyo... transfer bitti odaya çıktım. Çok sıkışmıştım ama sabrediyodum. Transferden yaklaşık bir saat sonra bir karın ağrısı ve büyük tuvaletim de gelince soluğu tuvalette aldım. Ikınmadım ama hem büyük hem küçük tuvalet oldu sizce embriyo çıkıp gitmişmidir o sırada aklımda hep bu soru var. Nette araştırdım ama bişey bulamadım. Canım sıkıldı çok.

İlaçları banada yaz olur mu canım bende 2. Günüm ilaçlarda 15. Gün kontrolüm var sadece estrofem kullanıyorum günler gecmio transfer günüm artık gelsin
Canim ya bu estrofem hapinin iğnesi felan yok mu doktora soylesem iğne yazsa olmaz mı sanki daha iyi olur gibime geliyor

Bana Rahmi hazırlamak için estoferm vereceğim dedi en baştan canım bakalım sana ne verecekler bana da cetreodit verdi cumartesi başlayacağım galiba sen kullandın mi bundan

Canim ya bu estrofem hapinin iğnesi felan yok mu doktora soylesem iğne yazsa olmaz mı sanki daha iyi olur gibime geliyor
Bilmem herkese dondurulmusta bunu vermişler biraz sordum birilerine bakalım sana ne verecek 15 gün sonra ekleme yapcaz ilaçlara dediler ne eklicekled bilmiyorum

Yok canım çıkıp gitmemiştir merak etme
Emriyo öyle küçük bişeyde çıkıp gitcek bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…