2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Keciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı
Ama nohut suyu kullanDigi ay 2 milyondan 6 milyona çıktı

1 ay sonrada 40 milyona çıktı
Aaa ölemi ben sadece gördüm eşimde bişi yok o yüzden net konusamıyorum öle yazmıslardı

Keciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı

Peki toplu kaynatıp her gün 1 çay bardağı mı vereceğim. Beklemiş suyu içmesi sıkıntı olur mu

Ooo maşallah .. böyle denenmiş sonucu bilmek daha güven veriyor ..ben de bi tanıdık var ona söylicem eşine uygulasın

Carpediem12 canım bazı hastaneler yarım saat dinlendirip hastanede 2 kat merdiven yurutuyormus bikaç sefer inip çıkartıyolar miş

Nedeni ise hareket olup rahme kan gitmesi için miş duyduğumda çok şaşırmıştim ben
Ben böyle bişey yapmadım ama ilk tedavimde
İkincide yaparmiyim bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Yarın adetimin 2. Günü hastaneye gideceğim. Yarın ki yapılan testler için aç- tok farkediyor mu acaba?

Anladım canım ama inan her seferde embriyo kalitesi değişiyor bi kere 3 .günbi kere 5.gün bi kere 2 gün bile oluyormuş günlere gelen sen bna çok büyük umut oldun gerçekten senin adınada çok mutluyum. Çok saol cevapların için

Ayyy gercekten mi en büyük korkum şuan o 3 kat merdiven nasıl çıkıcam böle demene çok sevindim valla

Ayyy gercekten mi en büyük korkum şuan o 3 kat merdiven nasıl çıkıcam böle demene çok sevindim valla
Rahme kan gidince tutunmayi daha çok sağlıyorMuş canım

Büssüru araştırma yapılmış bu konuda

İyi düşün iyi olsun inşallah

kendi tecrübemi yazayım
transfer sonrası sedye ile yatağa getirdiler ilk için sürgü verdiler bu yatan hasta lazımlığı ( taşıcak diye ödüm koptu öyle işemişim )
bi 40 dk yattım snr normal tuvaketi kullanabilirsiniz dediler çünkü nasıl idrara sıkıştıysam bitmiyordu yap yap :)
yattığım bi saat olmamıştır araçta ön koltuğu biraz yatırıp geri çekip olabildiğince sakin gelmeye çalıştık
öyle günlük hayatıma dönmedim ben bu sefer uzandım evde sonrasında otursam bile ayaklarımı uzattım
gece sırtüstü uyuyamıyorum ben de yan yatıp bacaklarımın arasına yastık koyuyordum yorganı da karnımın altına sıkıştırıyodum rahat oluyo yoksa bacağı ağrıyo insanın
eğilmek bişeye uzanmak birden doğrulmak fln bunlarca dikkat etmek lazım

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Yarın adetimin 2. Günü hastaneye gideceğim. Yarın ki yapılan testler için aç- tok farkediyor mu acaba?
Benimde yarın adetimin 2.günü bende doktora gidicem
Dondurulmuşlarim ile ikinci tedavime başlıcam inşallah

Aç karnına gidiyorsun canım òyle hatırlıyorum

Sizinde tedaviniz hayırlı ugurlu olsun

Yapma cnm boşver kasık hareketi sonuçta
Sen o merdiveni transfer öncesi in çık hem idrara sıkıştırır hem önceden gitmiş olur kan

Yapma cnm boşver kasık hareketi sonuçta
Sen o merdiveni transfer öncesi in çık hem idrara sıkıştırır hem önceden gitmiş olur kan
Aynen canım haklısın

Sen transferden önce nekadar su icmistin canım 2 bardak içsen yeterli olur diyorlar.
Ben 1 litre içmistim çok çok sıkisiktim
Doktor birazini boşalt dedi

benim için çok zor olmuştu yarısını yapıp yarısını tutmak

Bu arada ben genelde uzandım yattım ama kalıp gibi hiç kıpırdamadan değil canlar illaki hareket ediyodum o kadar yavaşlatmadım dolaşımı

Ben öğleden sonra gitmeyi planlıyordum aç karna o saate kadar zor olur diye öğrenmek istemiştim. Teşekkür ederim cevap için.sizin de tedaviniz hayırlı olsun. Ben bugün bütün ilaçlarımı aldım. O kadar ilacı görünce dedim inşallah bu kadar çabanın sonucu güzel olur. Umarım hepimiz muradımıza ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…