- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.741
Aaa ölemi ben sadece gördüm eşimde bişi yok o yüzden net konusamıyorum öle yazmıslardıKeciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı
Ama nohut suyu kullanDigi ay 2 milyondan 6 milyona çıktı
1 ay sonrada 40 milyona çıktı
Keciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı
Canim bugun oldu transferim. Grip icin ilac kullandim gecti cok sukur. Hayirlisi artik
Ooo maşallah .. böyle denenmiş sonucu bilmek daha güven veriyor ..ben de bi tanıdık var ona söylicem eşine uygulasınKeciboynuzu òzu Bizde işe yaramadi biliyomusun canım 3 kavanoz bitirdik değişen bişey olmadı
Ben 4 günde bir yapıyordumPeki toplu kaynatıp her gün 1 çay bardağı mı vereceğim. Beklemiş suyu içmesi sıkıntı olur mu
Hayirlisi olsun inşallahCanim bugun oldu transferim. Grip icin ilac kullandim gecti cok sukur. Hayirlisi artik
Hayirlisi olsun inşallah
Kaç emriyo transferi oldu size
Nekadar süre beklediniz hastanede
Suan nasıl hissediyorsunuz kendiniz
Aynen bu sorular aklımdan gecenler hemen wc ye kalktınız mı ? Evim 3. Kat asanaör yok nasıl çıkcam puff
Anladım canım ama inan her seferde embriyo kalitesi değişiyor bi kere 3 .günbi kere 5.gün bi kere 2 gün bile oluyormuş günlere gelen sen bna çok büyük umut oldun gerçekten senin adınada çok mutluyum. Çok saol cevapların içinÜçüncü gündü cnm ama gününden ziyade şöyle bi durum oldu 12 yumurtadan 8 ini döllemeye koymuşlar 5 i döllenmişti ama 4 tanesi mırın kırın ediyo 1 tane transfere uygun var dediler ve açıkçası o da sağlıksızsa diye hiç ümitlenmemiştim. Haliyle donduramadık o kalanlardan ses çıkmadı işte ..
İkinci sefer 5. günü görmeleri bende şok etkisi yaratmıştı.. bu yüzden embriyolog için de tatliş minik bi hediye bile düşünüyorum çünkü ilaç dozlarım arasında bariz bi fark olmadı yine 13 yumurta toplandı ikincide
Biraz da kısmet vakit bugünü gördük çok şükür
Ayyy gercekten mi en büyük korkum şuan o 3 kat merdiven nasıl çıkıcam böle demene çok sevindim vallaCarpediem12 canım bazı hastaneler yarım saat dinlendirip hastanede 2 kat merdiven yurutuyormus bikaç sefer inip çıkartıyolar miş
Nedeni ise hareket olup rahme kan gitmesi için miş duyduğumda çok şaşırmıştim ben
Ben böyle bişey yapmadım ama ilk tedavimde
İkincide yaparmiyim bilmiyorum
Rahme kan gidince tutunmayi daha çok sağlıyorMuş canımAyyy gercekten mi en büyük korkum şuan o 3 kat merdiven nasıl çıkıcam böle demene çok sevindim valla
Yavaş yavaş çık birer birer çık acele etmeden kendini yormadan kuzum bişi olmazAyyy gercekten mi en büyük korkum şuan o 3 kat merdiven nasıl çıkıcam böle demene çok sevindim valla
Benimde yarın adetimin 2.günü bende doktora gidicemMerhaba arkadaşlar. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Yarın adetimin 2. Günü hastaneye gideceğim. Yarın ki yapılan testler için aç- tok farkediyor mu acaba?
Yapma cnm boşver kasık hareketi sonuçtaCarpediem12 canım bazı hastaneler yarım saat dinlendirip hastanede 2 kat merdiven yurutuyormus bikaç sefer inip çıkartıyolar miş
Nedeni ise hareket olup rahme kan gitmesi için miş duyduğumda çok şaşırmıştim ben
Ben böyle bişey yapmadım ama ilk tedavimde
İkincide yaparmiyim bilmiyorum
Aynen öyle yaparım daha var bi 15 gün ama şimdiden naparım nasıl yaparım die stres oldum nasıl yatman gerek filan bişi diolar mı hastanede inş bakalımYavaş yavaş çık birer birer çık acele etmeden kendini yormadan kuzum bişi olmaz
Aynen canım haklısınYapma cnm boşver kasık hareketi sonuçta
Sen o merdiveni transfer öncesi in çık hem idrara sıkıştırır hem önceden gitmiş olur kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?