• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Yarin kan tahlillerimi vericem kzlar. Uyuyamiyorum rahim filmimi cektrdim.guzel cikti insallah hormonlar falan da iyidir. Eltim hamile bugun doktora gttm onunla ultrasonda bebegi gorunce gzlerim doldu icim icime sigmadi bu nasil bir mucize dedim Kendi kendime bian gzlerimi kapadim ordaki yatani kndim olarak hayal etmek istedim elimi karnima koydm sadece bir an... sonra hic olmicak gibi kndimi bununla hayal bile edemedm hayali bile sigamadi icime hayali bile agzimi sonuna kdr acip gulmeme neden oldu . Esimle disari cktik bugun bebege bir suru seylr aldm onlara bakarken alirken hem cok uzuluyrm hem cok mutlu oluyrm ne tuhaf deilmi insani mutlu edende uzende ayni seyin olmasi herkes kac aylik die sordu herkz kndi bebegime aldimi saniyor hediye dedim hep oyle diyorum artk demek istemiyrm o guzel ciciler bnim dolabimda biriksn istyrm onlara saatlercw bakip bebegim karnmdayken dogacagi gunu hayal etmek istyrm bazen diyorum acaba isyan etmismi oluyorum isyan deil benimkisi sadece duygularima hakim olamiyorum sabirla bekliyorum rabbim bir kapi acsin die bekliyorm birsey olmuyorsa ya hakkimizda hayir olmadi icin yada daha iyisi olacagi icindr diyorum seninde sinavin imtihanin bu diyorum. Ilk deneme oldugu icin hem cok korkuyrm hemde heyecanla bekliyorm korkum acidan deil onun bana tutunamamasndn anne olmak aciya katlanmak deilmi zaten ztn o aciya katlaninca anne olmus sayilmiyormu insan. Psikolojikmen cok etkilenirm icimden bir ses olucak diyor baska bir sesde olumsuzu cagriyor ama ben olumsuzluklara gtmek istemiyorum guzel seyler dusunmek hayal etmek yasamak istiyorum kndimi bi aile olmus gibi hissedemyrm sanki bir yanim eksik gibi esim bana hep destek olmaya calisiyor ama biliyorum oda cok uzuluyor gzleri doluyor ben surekli boyle oldum icinde bisey diyemiyor napsn erkekler duygularini bizimki kdr disa vuramiyor Rabbimden tek duam cok sevdigim esimin canindan kanindan hayirlisiyla bir evlat. Simdide cok mutluyum huzurluyum ama birde evlat olsa bu mutluluga doyulmaz guzel baba olur benim kocam iyi merhametli cnm o bnim. Bende iyi anne olurum sanki biraz fevriyim falan ama olurum heralde oluruz heralde Rabbim izin verirde layik gorurse ... dilerim hepimiz oluruz dilerim sabrimizin sonu selamet olur gunes bir sabahda bizim icin dogar yuvamizn bereketi şenligi artar ... bana yine geldiler icimi buraya dokebikiyrm sanirim sadece
Canım nede guzel içini dökmüşsün. Ne düşünüyosan ne hissediyosan ne yaşıyosan ne görüyosan bizde aynı. Tamda snn anlattığın gibiyiz

Iyi aksamlar canlar... bende de misafir vardi .. gun sayiyorum resmen cok umutluyum .. bilmiyorum allahim bosa cevurmez insallah..

Eltimin dogal yoldan ikizler oldu ona gifip geliyoruz bu ara biraz yogundum..

Aynı sekildeyiz o zaman canım bi yandan TV bi yandan kk:-) bu arada adet olmuşsun başlayacaksın canım inşallah hayırlısı olsun ben de pazartesi başladım ignelerime cumartesi kontrol var:-)
Teşekkür ederim canım hepimizin hayırlı olur inşallah
Yarın akşam gidicem doktora bakalım ne ilaçlar vericek merak ediyorum

İlaçları banada yaz olur mu canım bende 2. Günüm ilaçlarda 15. Gün kontrolüm var sadece estrofem kullanıyorum günler gecmio transfer günüm artık gelsin

Kızlar merhaba daha önce yazmadım hiç burda ama okudum çoğunu yazılanların☺️ Dün transferim oldu benim de ama çok saçma bişey yaşadım sizden fikir almak istiyorum.
Transferden önce kabızlık vardı bende. Transfer günü tabi su içiyoruz bir de transferde hemşire karnımızı bastırıyo... transfer bitti odaya çıktım. Çok sıkışmıştım ama sabrediyodum. Transferden yaklaşık bir saat sonra bir karın ağrısı ve büyük tuvaletim de gelince soluğu tuvalette aldım. Ikınmadım ama hem büyük hem küçük tuvalet oldu sizce embriyo çıkıp gitmişmidir o sırada aklımda hep bu soru var. Nette araştırdım ama bişey bulamadım. Canım sıkıldı çok.

İlaçları banada yaz olur mu canım bende 2. Günüm ilaçlarda 15. Gün kontrolüm var sadece estrofem kullanıyorum günler gecmio transfer günüm artık gelsin
Canim ya bu estrofem hapinin iğnesi felan yok mu doktora soylesem iğne yazsa olmaz mı sanki daha iyi olur gibime geliyor

Bana Rahmi hazırlamak için estoferm vereceğim dedi en baştan canım bakalım sana ne verecekler bana da cetreodit verdi cumartesi başlayacağım galiba sen kullandın mi bundan

Canim ya bu estrofem hapinin iğnesi felan yok mu doktora soylesem iğne yazsa olmaz mı sanki daha iyi olur gibime geliyor
Bilmem herkese dondurulmusta bunu vermişler biraz sordum birilerine bakalım sana ne verecek 15 gün sonra ekleme yapcaz ilaçlara dediler ne eklicekled bilmiyorum

Kızlar merhaba daha önce yazmadım hiç burda ama okudum çoğunu yazılanların☺️ Dün transferim oldu benim de ama çok saçma bişey yaşadım sizden fikir almak istiyorum.
Transferden önce kabızlık vardı bende. Transfer günü tabi su içiyoruz bir de transferde hemşire karnımızı bastırıyo... transfer bitti odaya çıktım. Çok sıkışmıştım ama sabrediyodum. Transferden yaklaşık bir saat sonra bir karın ağrısı ve büyük tuvaletim de gelince soluğu tuvalette aldım. Ikınmadım ama hem büyük hem küçük tuvalet oldu sizce embriyo çıkıp gitmişmidir o sırada aklımda hep bu soru var. Nette araştırdım ama bişey bulamadım. Canım sıkıldı çok.
Yok canım çıkıp gitmemiştir merak etme
Emriyo öyle küçük bişeyde çıkıp gitcek bişey değil

Back