- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.621
İlk gün sayilmiyor 2.gün 1.gün olarak sayılıyorKızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum
Anladım canımm cok sağol yani bugun benim 1.günümdü. Yarın 2.günüm olacak o zamanİlk gün sayilmiyor 2.gün 1.gün olarak sayılıyor
Anladım nedemek istediğini
Aynen yarın 2.günün olucakAnladım canımm cok sağol yani bugun benim 1.günümdü. Yarın 2.günüm olacak o zaman
Cok sağol canım bilgilendirdiğin içinAynen yarın 2.günün olucak
Herkese iyi geceler. Bu forumu açıldığından beri takip ediyorum. Bugun okumaktan öteye geçmek istedim. transferim yapıldı. 25 ocak için gün sayıyorum. Dileğim kimsenin emekleri boşa gitmesin , umarım bebeklerinizi bir bir kucagınıza alırsınız. Dualarım sizinle...
GünaydınGünaydın canlar
Ne dediler sana embriyoların için Canım bana sadece döllendiler dedi kalitesi için bugün arayacaklar bugün belli olacakmışAnladım canımm cok sağol yani bugun benim 1.günümdü. Yarın 2.günüm olacak o zaman
negatiften sonra genelde doktor arar diye biliyorum bnm aramıştıGunaydin herkese. Ya negatiften sonra doktor arar gorusmeye cagirir diye bekledim 4 gun oldu ama ne arayan ne soran. Sizinkilerde oyle mi? Yani tam ticari olmus ,tutmadi tamam isim bitti senle mi oluyor.
2 ay sonra aradılar benideGunaydin herkese. Ya negatiften sonra doktor arar gorusmeye cagirir diye bekledim 4 gun oldu ama ne arayan ne soran. Sizinkilerde oyle mi? Yani tam ticari olmus ,tutmadi tamam isim bitti senle mi oluyor.
Ben dün negatif i öğrendim bugün gitmeyecem normalde bugün test günüm doktor arasada gitmeyecem canım takılmaGunaydin herkese. Ya negatiften sonra doktor arar gorusmeye cagirir diye bekledim 4 gun oldu ama ne arayan ne soran. Sizinkilerde oyle mi? Yani tam ticari olmus ,tutmadi tamam isim bitti senle mi oluyor.
İnşallah canım teşekkür ederim :)nazar boncuğu olsun bak ikinci gidişinde geçmiş olucak bile o durum bence
Uzuldum canim insallah bir dahaki sefere insallah basaricaz.Ben dün negatif i öğrendim bugün gitmeyecem normalde bugün test günüm doktor arasada gitmeyecem canım takılma
Iki ay mi. Saka gibi. Benim de ikinci icin yer kafamda netlesiyor boylelikle.2 ay sonra aradılar benide
Ben başka bi hastaneyle anlaşmiştim bile
Canım doktor bile aramadi sekreter kız aradı beniIki ay mi. Saka gibi. Benim de ikinci icin yer kafamda netlesiyor boylelikle.
Bu arada kizlar hayit cayini duyaniniz var mi bilmem ama benim arkadasim hayit cayi ile tek yumurtasi varken normal yolla hamile kaldi. Bende basladim iki gundur. Ve ari sutu polen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?