2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum
İlk gün sayilmiyor 2.gün 1.gün olarak sayılıyor

Anladım nedemek istediğini

Herkese iyi geceler. Bu forumu açıldığından beri takip ediyorum. Bugun okumaktan öteye geçmek istedim. transferim yapıldı. 25 ocak için gün sayıyorum. Dileğim kimsenin emekleri boşa gitmesin , umarım bebeklerinizi bir bir kucagınıza alırsınız. Dualarım sizinle...

Amin inşallah canım

Gunaydin herkese. Ya negatiften sonra doktor arar gorusmeye cagirir diye bekledim 4 gun oldu ama ne arayan ne soran. Sizinkilerde oyle mi? Yani tam ticari olmus ,tutmadi tamam isim bitti senle mi oluyor.

Gunaydin herkese. Ya negatiften sonra doktor arar gorusmeye cagirir diye bekledim 4 gun oldu ama ne arayan ne soran. Sizinkilerde oyle mi? Yani tam ticari olmus ,tutmadi tamam isim bitti senle mi oluyor.
negatiften sonra genelde doktor arar diye biliyorum bnm aramıştı

2 ay sonra aradılar benide
Ben başka bi hastaneyle anlaşmiştim bile

Ben dün negatif i öğrendim bugün gitmeyecem normalde bugün test günüm doktor arasada gitmeyecem canım takılma

Arkadaşlar mrb allahım hepimize gönlümüzdekini nasip eyler inşallahh ben pkoluyum 1,5 senedir hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik ön görüşmeyi yaptık bi kaç ay ara verdim biraz dinlenicem sonra başlıcam bu arada bebek aspirini - inofolic combi - glukofen kullanıyorum inşallah iyi gelir ilaçlar. sizler tüp bebek için ne kadar para harcadınız birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz yardımcı olursanız sevinirim

2 ay sonra aradılar benide
Ben başka bi hastaneyle anlaşmiştim bile
Iki ay mi. Saka gibi. Benim de ikinci icin yer kafamda netlesiyor boylelikle.
Bu arada kizlar hayit cayini duyaniniz var mi bilmem ama benim arkadasim hayit cayi ile tek yumurtasi varken normal yolla hamile kaldi. Bende basladim iki gundur. Ve ari sutu polen.

Canım doktor bile aramadi sekreter kız aradı beni

Hiç duymadım hayit çayni

Sizin dondurulmuşunuz var mı sıfırdan mi başlicaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…