- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.601
Olsun o da gençeşimin yaşı var cnm ya o 37 yaşında
Sende öyleÇok tatlısın ya
5.gün emriyolarina diyorlar canım bende bukadar biliyorumKızlar blast nedir ?
Çok cahilim yahu
5.gün emriyolarina diyorlar canım bende bukadar biliyorum
Bağzı şeyler ne kadar istesek de olmuyor
ya çok istediğimiz için olmuyor
yada olması için birşey yapmadığımız için olmuyor
bizim için hangisi geçerli
Valla benim beynim yandıBağzı şeyler ne kadar istesek de olmuyor
ya çok istediğimiz için olmuyor
yada olması için birşey yapmadığımız için olmuyor
bizim için hangisi geçerli
Blast olunca 100 den fazla hücreli oluyo canım normal vücutta embrio 6. Gününde zarından ayrılıp rahme tutunuyormus blast olunca rahime koyduklarında tam tutunma evresinde oldugu için daha iyi kalitede diyorlarBenim blast o zaman
Ben 5.gün embriyosu diyorum ya
Bilemedim sağol canım
profesör olmama az kaldı
5.gün emriyolarina diyorlar canım bende bukadar biliyorum[/QUOTE
Hadi hayirlisi basla bakalim neler olacak hersey gonlunce olsn cnm insallah bende subat 3 de olucam insallah o zaman baslicam Allah izin verirse tabi
Blast olunca 100 den fazla hücreli oluyo canım normal vücutta embrio 6. Gününde zarından ayrılıp rahme tutunuyormus blast olunca rahime koyduklarında tam tutunma evresinde oldugu için daha iyi kalitede diyorlar
Canim gittim bugun keseyi gorduk. Hatta kesenin icinde bebegide kucuuck nokta seklinde gorduk. Ama kalp atislari icin haftaya gidicem. Rahimde kanama alani var dedi doktor. Igne verdi haftada bir vuruncam. Allah a kaldi artik gerisiSelam naptın doktora gittin mi ?
Ohh çok şükür mol gebelik die korkmustun için rahatlamıstır hayırlı ugurlu olsun inş kalp atıslarınıda görürsün musmutlu olursun :)Canim gittim bugun keseyi gorduk. Hatta kesenin icinde bebegide kucuuck nokta seklinde gorduk. Ama kalp atislari icin haftaya gidicem. Rahimde kanama alani var dedi doktor. Igne verdi haftada bir vuruncam. Allah a kaldi artik gerisi
Evet canim yok Allah tan oyle bir sey degil ama bu kanama alani canimi skti iste. Kizlar lutfen dualarinizda bana da yer ayirin lutfennnn....Ohh çok şükür mol gebelik die korkmustun için rahatlamıstır hayırlı ugurlu olsun inş kalp atıslarınıda görürsün musmutlu olursun :)
Milletin uykuda habersiz geçirdiği her evreyi biz ya ordaysa diye tüm hassasiyetiyle yaşıyoruzBlast olunca 100 den fazla hücreli oluyo canım normal vücutta embrio 6. Gününde zarından ayrılıp rahme tutunuyormus blast olunca rahime koyduklarında tam tutunma evresinde oldugu için daha iyi kalitede diyorlar
nazar boncuğu olsun bak ikinci gidişinde geçmiş olucak bile o durum benceCanim gittim bugun keseyi gorduk. Hatta kesenin icinde bebegide kucuuck nokta seklinde gorduk. Ama kalp atislari icin haftaya gidicem. Rahimde kanama alani var dedi doktor. Igne verdi haftada bir vuruncam. Allah a kaldi artik gerisi
Kızlar bişey soracam opu gününde embriyolar 1.gün embriyosu mu oluyor?
Mesela dün ben opu oldum.
Bugun durum icin bana bilgi verdiler. Bugun 2.gün mü olmus oluyor yoksa 1.gün mü?
Cok merak ediyorum
En önemli tavsiyem bu dönemde uykusuz bırakma kendini düşünüp düşünüp ..Yarin kan tahlillerimi vericem kzlar. Uyuyamiyorum rahim filmimi cektrdim.guzel cikti insallah hormonlar falan da iyidir. Eltim hamile bugun doktora gttm onunla ultrasonda bebegi gorunce gzlerim doldu icim icime sigmadi bu nasil bir mucize dedim Kendi kendime bian gzlerimi kapadim ordaki yatani kndim olarak hayal etmek istedim elimi karnima koydm sadece bir an... sonra hic olmicak gibi kndimi bununla hayal bile edemedm hayali bile sigamadi icime hayali bile agzimi sonuna kdr acip gulmeme neden oldu . Esimle disari cktik bugun bebege bir suru seylr aldm onlara bakarken alirken hem cok uzuluyrm hem cok mutlu oluyrm ne tuhaf deilmi insani mutlu edende uzende ayni seyin olmasi herkes kac aylik die sordu herkz kndi bebegime aldimi saniyor hediye dedim hep oyle diyorum artk demek istemiyrm o guzel ciciler bnim dolabimda biriksn istyrm onlara saatlercw bakip bebegim karnmdayken dogacagi gunu hayal etmek istyrm bazen diyorum acaba isyan etmismi oluyorum isyan deil benimkisi sadece duygularima hakim olamiyorum sabirla bekliyorum rabbim bir kapi acsin die bekliyorm birsey olmuyorsa ya hakkimizda hayir olmadi icin yada daha iyisi olacagi icindr diyorum seninde sinavin imtihanin bu diyorum. Ilk deneme oldugu icin hem cok korkuyrm hemde heyecanla bekliyorm korkum acidan deil onun bana tutunamamasndn anne olmak aciya katlanmak deilmi zaten ztn o aciya katlaninca anne olmus sayilmiyormu insan. Psikolojikmen cok etkilenirm icimden bir ses olucak diyor baska bir sesde olumsuzu cagriyor ama ben olumsuzluklara gtmek istemiyorum guzel seyler dusunmek hayal etmek yasamak istiyorum kndimi bi aile olmus gibi hissedemyrm sanki bir yanim eksik gibi esim bana hep destek olmaya calisiyor ama biliyorum oda cok uzuluyor gzleri doluyor ben surekli boyle oldum icinde bisey diyemiyor napsn erkekler duygularini bizimki kdr disa vuramiyor Rabbimden tek duam cok sevdigim esimin canindan kanindan hayirlisiyla bir evlat. Simdide cok mutluyum huzurluyum ama birde evlat olsa bu mutluluga doyulmaz guzel baba olur benim kocam iyi merhametli cnm o bnim. Bende iyi anne olurum sanki biraz fevriyim falan ama olurum heralde oluruz heralde Rabbim izin verirde layik gorurse ... dilerim hepimiz oluruz dilerim sabrimizin sonu selamet olur gunes bir sabahda bizim icin dogar yuvamizn bereketi şenligi artar ... bana yine geldiler icimi buraya dokebikiyrm sanirim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?