• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ne dediler sana embriyoların için Canım bana sadece döllendiler dedi kalitesi için bugün arayacaklar bugün belli olacakmış
Canım bana da 5 tanesi dollenmis dediler kalitesi icin bişey demediler. Ben de hiç düşünemedim.
Bugun aradıklarında neler sormam lazım kızlar tecrübesi olanlar yardım edermisiniz?

Arkadaşlar mrb allahım hepimize gönlümüzdekini nasip eyler inşallahh :KK9: ben pkoluyum 1,5 senedir hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik ön görüşmeyi yaptık bi kaç ay ara verdim biraz dinlenicem sonra başlıcam bu arada bebek aspirini - inofolic combi - glukofen kullanıyorum inşallah iyi gelir ilaçlar. sizler tüp bebek için ne kadar para harcadınız birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz yardımcı olursanız sevinirim:21::21:
Yaşınız kaç
Ön görüşmeyi nerde yaptınız

Ben raporluydum 3100 hastaneye
550 ilâçlara verdim

Şimdi başka bi hastaneyle anlaştım dondurulmuşlarimla ikinci tedavim için 2000 lira vericem

Canım doktor bile aramadi sekreter kız aradı beni

Hiç duymadım hayit çayni

Sizin dondurulmuşunuz var mı sıfırdan mi başlicaksiniz
Sifirdan canim. Yumurtam cok az 3 tane cikti 1 i donendi sadece.

Bir bak hayit cayina ozellikle pko olanlarda etkili sanirim bende kist vs yok sadece amh dusuk. Onada bise yapilmio sadece olani kaliteli hale getirmeye caliscam.

Devlet Hastanesinden dış heyet raporu çıkarttım ben
Yarısını devlet ödüyor
Ben ilaclara 3500e yakin verdim ( evet cok pahali birde gecirmece oldu sanki bastan max 2000 demislerdi ucuncu kontrolde 2300 u bulduk dedik boyle demediniz bastan max ne die de sormustuk. Neyse kaderimize razi olduk bebege hersey deger sonucta die.

Universite hastanelerinin infertilite bolumune gidip rapor cikartiyorsunuz. Ama bunun sartlari var 3 yil evli olmak erkekte sperm azligi gibi. Zaten hastahanede seni yonlendirirler. Ozel universite hastahaneleride devlet yardimi yapiyor ben ozel bir universite hastahanesinde yaptiriyorum. Devletteki gibi hic ugrastirmadilar. Kendileri hallediyorlar raporu

Yaşınız kaç
Ön görüşmeyi nerde yaptınız

Ben raporluydum 3100 hastaneye
550 ilâçlara verdim

Şimdi başka bi hastaneyle anlaştım dondurulmuşlarimla ikinci tedavim için 2000 lira vericem
27 yaşındayım cnm ön görüşmeyi timur gürganla yaptım rapor hakkında bilgim yok aslında çıkarsam fena olmaz raporu bir sefermi kullanabiliyoruz acaba

Back