• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aslında biraz da kor
Canım hiç düşündüğümüz gibi zorlu bir süreç değilmiş
İğne aşaması ilaç aşaması ve toplama
En son bebeğe kavuşma inşallah
Canım ben ilk aşılamam da çok rahatsızlandım çok şiddetli ağrılarım falan oldu dr herşey normal demesine rağmen çok korktum dedim aşılama böyle ise tüp bebek daha ağır olmalı

Kızlar ilk defa tüp bebek yaptıracaklar için süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız ben mart ayında umuttepe üniversitesinde yaptırmak istiyorum da çok merak ediyorum nasıl olacak diye
Kısaca anlatıym canım adetin 2 3. Günü gidiosun doktora iğnelere başlatıyor ara ara yumurta takibine gidiyorsun 2 3 günde bir sonrasında genel olarak 13. Günde yumurtalar toplanıyor ufak bi anestezi ile hiç korkulacak bişi yok sonra eğer direk transfer olacaksa 3. Yada 5. Gün transfer ama eğer dondurulacaksa yumurta toplamadan sonraki adetin 2. Günü gidip yeniden bi ilaca baslıosun 20 gün sonra transfer oluyo hiç bi aşamasında korkulacak birsey yok

Aslında biraz da kor

Canım ben ilk aşılamam da çok rahatsızlandım çok şiddetli ağrılarım falan oldu dr herşey normal demesine rağmen çok korktum dedim aşılama böyle ise tüp bebek daha ağır olmalı

Aşılama kolaydı canım
Ben 1 defa denedim
Boşuna vakit kaybetmişim
Tüp bebek şansı %50 - 60
%10 aşılama

Aslında biraz da kor
Canım hiç düşündüğümüz gibi zorlu bir süreç değilmiş
İğne aşaması ilaç aşaması ve toplama
En son bebeğe kavuşma inşallah
Canım ben ilk aşılamam da çok rahatsızlandım çok şiddetli ağrılarım falan oldu dr herşey normal demesine rağmen çok korktum dedim aşılama böyle ise tüp bebek daha a

Aşılama kolaydı canım
Ben 1 defa denedim
Boşuna vakit kaybetmişim
Tüp bebek şansı %50 - 60
%10 aşılama
Bende bir defa denedim çok pişmanım dr o kadarda normal yolla kalamazsan aşılama ile kalamazsın dedi ben bir umuttur denedim acı çektiğim le kaldim

Cnm ben kocaeli gebzede oturuyorum bana kendi dr umuttepede doc dr önerdi çalıştığım için ancak mart da gidebilecegim

Back