• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

27 yaşındayım cnm ön görüşmeyi timur gürganla yaptım rapor hakkında bilgim yok aslında çıkarsam fena olmaz raporu bir sefermi kullanabiliyoruz acaba
Üniversite Hastanesinden çıkartiliyor
3 kere cakartabiliyorsun
Her rapor 1 kere geçerli

selam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
Az önce kan testi sonucumu aldım 28.40 çıkmış :KK200:
doktorum ikisi değil biri tutunmuş büyük ihtimalle dedi iyi bi değer maşallah nazar değmesin fln dedi snr kapattım bir ağlamışım anlatamam
İnşallah katlandığını ve kalp atışını görmek kısmet olur ama bu değerin yükselmesi bile umut verici

Bu arada sabah ikinci idrarda yapmışsın o yüzden idrar testinde çıkmamıştır dedi doktorum ilk idrarda çıkar dedi

selam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
doktorum ikisi değil biri tutunmuş büyük ihtimalle dedi iyi bi değer maşallah nazar değmesin fln dedi snr kapattım bir ağlamışım anlatamam
İnşallah katlandığını ve kalp atışını görmek kısmet olur ama bu değerin yükselmesi bile umut verici
Canim gözün aydın :nazar::anneadayı::KK200: çok sevindim ya :emir_bebek:

Aaa gozun aydin bebeğim coooook sevindim gercekden ...

kızlar antalyada tüp bebek yaptıran var mi bende 5 gün oldu tedaviye başladım menagon iğne kullanıyorum 2 günde bir gidiorum kontroller yapılıyor,, ilk denemem heyecanlıyım endişeliyim bi o kadarda,,
Ben yapdiracam cnm antalya da asa yukari 10 gun var adetime ozaman baslayacagim. Ilk tedavim benimde

Iki ay mi. Saka gibi. Benim de ikinci icin yer kafamda netlesiyor boylelikle.
Bu arada kizlar hayit cayini duyaniniz var mi bilmem ama benim arkadasim hayit cayi ile tek yumurtasi varken normal yolla hamile kaldi. Bende basladim iki gundur. Ve ari sutu polen.
Ari sutunun cok faydali oldugunu duydum cnm.. sifa olsun insallah

Hayirli olsun canim. Insallah degerlerin katlanarak devam eder.

kızlar antalyada tüp bebek yaptıran var mi bende 5 gün oldu tedaviye başladım menagon iğne kullanıyorum 2 günde bir gidiorum kontroller yapılıyor,, ilk denemem heyecanlıyım endişeliyim bi o kadarda,,

merhaba bende yeni başladım Antalya tüp bebeğe ilk denememi tıp fakültesiydi sımdı murat beyle devam ediyoruz.. rahat ol stres çok onemli inşallah herşey güzel olur ben iğnelere 25 inden sonra başlıyacağım beklemedeyim..

Back