- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.661
kızlar antalyada tüp bebek yaptıran var mi bende 5 gün oldu tedaviye başladım menagon iğne kullanıyorum 2 günde bir gidiorum kontroller yapılıyor,, ilk denemem heyecanlıyım endişeliyim bi o kadarda,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecidiyeköy çevre HastanesiHadi hayirli olsun bu arada. Hangi hastanede yaptiriyorsun.
Üniversite Hastanesinden çıkartiliyor27 yaşındayım cnm ön görüşmeyi timur gürganla yaptım rapor hakkında bilgim yok aslında çıkarsam fena olmaz raporu bir sefermi kullanabiliyoruz acaba
saglicakla inşallah ben yolun başındayım henüz nelerle karşılaşacağım belirsiz kafam allak bullakBu arada sabah ikinci idrarda yapmışsın o yüzden idrar testinde çıkmamıştır dedi doktorum ilk idrarda çıkar dedi
Canim gözün aydın çok sevindim yaselam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
Az önce kan testi sonucumu aldım 28.40 çıkmış
doktorum ikisi değil biri tutunmuş büyük ihtimalle dedi iyi bi değer maşallah nazar değmesin fln dedi snr kapattım bir ağlamışım anlatamam
İnşallah katlandığını ve kalp atışını görmek kısmet olur ama bu değerin yükselmesi bile umut verici
Aaa gozun aydin bebeğim coooook sevindim gercekden ...selam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
doktorum ikisi değil biri tutunmuş büyük ihtimalle dedi iyi bi değer maşallah nazar değmesin fln dedi snr kapattım bir ağlamışım anlatamam
İnşallah katlandığını ve kalp atışını görmek kısmet olur ama bu değerin yükselmesi bile umut verici
Ben yapdiracam cnm antalya da asa yukari 10 gun var adetime ozaman baslayacagim. Ilk tedavim benimdekızlar antalyada tüp bebek yaptıran var mi bende 5 gün oldu tedaviye başladım menagon iğne kullanıyorum 2 günde bir gidiorum kontroller yapılıyor,, ilk denemem heyecanlıyım endişeliyim bi o kadarda,,
Kuzuum hadi guzel haberlere insallahDün regli olmuştum bugün hastaneyi aradım yarın saat 5 te cagirdilar
Dondurulmuş larim ile 2.tedavime başlıcam inşallah
Ari sutunun cok faydali oldugunu duydum cnm.. sifa olsun insallahIki ay mi. Saka gibi. Benim de ikinci icin yer kafamda netlesiyor boylelikle.
Bu arada kizlar hayit cayini duyaniniz var mi bilmem ama benim arkadasim hayit cayi ile tek yumurtasi varken normal yolla hamile kaldi. Bende basladim iki gundur. Ve ari sutu polen.
Sağol kuzum çok şükür bu defalarca 1.20 altı gördükten sonra ilaç gibi geldiCanim gözün aydın çok sevindim ya
Umut oluyor bizlere.. gercekden cok cok sevindim adina cnmmm ... devami saglikli olusur ve yine mujdelersin insallah kuzuSağol kuzum çok şükür bu defalarca 1.20 altı gördükten sonra ilaç gibi geldi
sağol kuzucum bende bendeAaa gozun aydin bebeğim coooook sevindim gercekden ...
İnşallah canımmmUmut oluyor bizlere.. gercekden cok cok sevindim adina cnmmm ... devami saglikli olusur ve yine mujdelersin insallah kuzu
nerede başlıyorsun cnm ben gelecek tup bebek merkezinde başladım 5 gün oldu dr um mete beyBen yapdiracam cnm antalya da asa yukari 10 gun var adetime ozaman baslayacagim. Ilk tedavim benimde
Hayirli olsun canim. Insallah degerlerin katlanarak devam eder.selam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
kızlar antalyada tüp bebek yaptıran var mi bende 5 gün oldu tedaviye başladım menagon iğne kullanıyorum 2 günde bir gidiorum kontroller yapılıyor,, ilk denemem heyecanlıyım endişeliyim bi o kadarda,,