- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.641
Canım bana da 5 tanesi dollenmis dediler kalitesi icin bişey demediler. Ben de hiç düşünemedim.Ne dediler sana embriyoların için Canım bana sadece döllendiler dedi kalitesi için bugün arayacaklar bugün belli olacakmış
Yaşınız kaçArkadaşlar mrb allahım hepimize gönlümüzdekini nasip eyler inşallahhben pkoluyum 1,5 senedir hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik ön görüşmeyi yaptık bi kaç ay ara verdim biraz dinlenicem sonra başlıcam bu arada bebek aspirini - inofolic combi - glukofen kullanıyorum inşallah iyi gelir ilaçlar. sizler tüp bebek için ne kadar para harcadınız birde transferden sonra nelere dikkat ettiniz yardımcı olursanız sevinirim
Sifirdan canim. Yumurtam cok az 3 tane cikti 1 i donendi sadece.Canım doktor bile aramadi sekreter kız aradı beni
Hiç duymadım hayit çayni
Sizin dondurulmuşunuz var mı sıfırdan mi başlicaksiniz
İnşallah canim.Uzuldum canim insallah bir dahaki sefere insallah basaricaz.
Ne kadar uygun canım senin ben ilaçlara 1200 verdim işlem e de 6500Yaşınız kaç
Ön görüşmeyi nerde yaptınız
Ben raporluydum 3100 hastaneye
550 ilâçlara verdim
Şimdi başka bi hastaneyle anlaştım dondurulmuşlarimla ikinci tedavim için 2000 lira vericem
Devlet Hastanesinden dış heyet raporu çıkarttım benNe kadar uygun canım senin ben ilaçlara 1200 verdim işlem e de 6500
Ben ilaclara 3500e yakin verdim ( evet cok pahali birde gecirmece oldu sanki bastan max 2000 demislerdi ucuncu kontrolde 2300 u bulduk dedik boyle demediniz bastan max ne die de sormustuk. Neyse kaderimize razi olduk bebege hersey deger sonucta die.Devlet Hastanesinden dış heyet raporu çıkarttım ben
Yarısını devlet ödüyor
Biz de yapabilir miyiz acaba ama ikinci de verirler mi ben sadece ilkinde destek veriyor die biliyorumDevlet Hastanesinden dış heyet raporu çıkarttım ben
Yarısını devlet ödüyor
Hadi hayirli olsun bu arada. Hangi hastanede yaptiriyorsun.Dün regli olmuştum bugün hastaneyi aradım yarın saat 5 te cagirdilar
Dondurulmuş larim ile 2.tedavime başlıcam inşallah
ilk 3 tedaviyi devlet karsiliyorBiz de yapabilir miyiz acaba ama ikinci de verirler mi ben sadece ilkinde destek veriyor die biliyorum
Nasıl yapılıyor bu kızlar ne yapmamız gerekiyor yazar mısınız bı kaç ay sonra ikinciyi deneyecemilk 3 tedaviyi devlet karsiliyor
vermezler canimBen daha bir buçuk yıllık evliyim olmaz o zaman bana vermezler
27 yaşındayım cnm ön görüşmeyi timur gürganla yaptım rapor hakkında bilgim yok aslında çıkarsam fena olmaz raporu bir sefermi kullanabiliyoruz acabaYaşınız kaç
Ön görüşmeyi nerde yaptınız
Ben raporluydum 3100 hastaneye
550 ilâçlara verdim
Şimdi başka bi hastaneyle anlaştım dondurulmuşlarimla ikinci tedavim için 2000 lira vericem
Sadece ilk çocuk için üç kez rapor çıkarma hakkın oluyo cnmBiz de yapabilir miyiz acaba ama ikinci de verirler mi ben sadece ilkinde destek veriyor die biliyorum
İstekle olmuyor ztn yani çıkabilecek durumdaysa doktor söylüyorBen daha bir buçuk yıllık evliyim olmaz o zaman bana vermezler
Eşim de sıkıntı var benim sperm sayısı düşük ama bilmiyorum olur muİstekle olmuyor ztn yani çıkabilecek durumdaysa doktor söylüyor
Kendiliğinden kesin kalamadığın geçerli bi sebep ameliyat raporu varsa üç yıl evlilik şartı aranmıyor
Bi doktorlara sorarsın istanbuldaysan Zeynep Kamil daha seri işlem yapıyoEşim de sıkıntı var benim sperm sayısı düşük ama bilmiyorum olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?