- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Merhaba canim hadi insallah 2018 ugur getirir bebegin merhaba der sanaKızlar mrb herkese 34 yaşındayım ilk denemem dün transferim oldu 4 Ocak test tarihim
merhaba arkadaşlar bende antayadan 21 inde transferim oldu test günüm 31.12.2017 yılbaşında zaman geçmiyor...
Hosgeldin hemde yeni yilda test gunun ne guzel insallah pozitifi gorursun tatlim
Aaaa ciddi misinAaaa inanmiyorum kiz bende orada tedavi goruyorum doktorum gokhan bey seninki kim ben subat ayindan bu yana tedavi goruyorum yavas yavas transfer aşamasina geliyoruz gokhan bey cok ugrasiyor sagolsun benimle
Amin inşallah valla dün iyiydim ama bugün çok bunaldım biraz dışarı çıktım 1 saat kadar belim ağrıdı iyi mi yaptım kötü mü bilmedimMerhaba canim hadi insallah 2018 ugur getirir bebegin merhaba der sanayaa transfer olanlar hergun yazsin buraya kendilerini nasil hissediyor hepberaber sayalim gunleri biraz topio hareketli olsun bal10cuk neredesin sesin cikmiyor
Surekli yatmak iyi degil 20 dk ufak adimlarla yuruyus yap ama kendini yorma canim kan ikişi olsun bol bol su iciyorsun degilmi ananas kabak cekirdegi yeAmin inşallah valla dün iyiydim ama bugün çok bunaldım biraz dışarı çıktım 1 saat kadar belim ağrıdı iyi mi yaptım kötü mü bilmedim
Kan akimi iyi diyorlar rahim icin dedigim gibi cokta yorma kendini taze havuc portakal suyu karisimida icAmin inşallah valla dün iyiydim ama bugün çok bunaldım biraz dışarı çıktım 1 saat kadar belim ağrıdı iyi mi yaptım kötü mü bilmedim
Kuzum bende amh dusuklugu var once vitamin beslenme takviyesi yapalim dedi cok sey yaptırdı elime koca listedede verdi beslenme kür listesi 4 ay yaptim sonra basladik agustosta opu oldum sonra kist oldu ilac kullandim sonra bende miyom vardi ameliyat olmam gerekiyordu feza hocamla gokhan hocam aralik ayinda ameliyat yaptilar sonra adet oldum bitti bu adet degil diger adwtte gel d.k.h.verecem dedi sonra transfer gunu belli olacak dedi sanirim subat gibi transferim olur sizin problem dedirAaaa ciddi misinbenimde doktorum gökhan bey. Ben ekimden bu yana tedavideyim. Opum kasımda oldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme yapıldı ve transferim 3 ocakta olacak kısmetse. senin neden şubatta canımcım?
Aaaa ciddi misinbenimde doktorum gökhan bey. Ben ekimden bu yana tedavideyim. Opum kasımda oldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme yapıldı ve transferim 3 ocakta olacak kısmetse. senin neden şubatta canımcım?
Aynen canımArkandan ben gelecem o zaman desene
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Benim pcos um var eşimde de morfoloji problemi. 3 yıllık evliyiz 1 yıl kadar korunduk sanki hemen olacak gibiKuzum bende amh dusuklugu var once vitamin beslenme takviyesi yapalim dedi cok sey yaptırdı elime koca listedede verdi beslenme kür listesi 4 ay yaptim sonra basladik agustosta opu oldum sonra kist oldu ilac kullandim sonra bende miyom vardi ameliyat olmam gerekiyordu feza hocamla gokhan hocam aralik ayinda ameliyat yaptilar sonra adet oldum bitti bu adet degil diger adwtte gel d.k.h.verecem dedi sonra transfer gunu belli olacak dedi sanirim subat gibi transferim olur sizin problem dedir
5.gün 5 tane donduruldu canım. Sizin kaçıncı gün?3 tane canim senin kac tane kacinci gun
Rabbime şukur benimde 5.gun canim kaliteleri nasil benim birinci vede orta kalitedeymis birde senin ilk denemenmi benim ikinci denemem ilk tedavim igrenc metro hastanesinde olmustu5.gün 5 tane donduruldu canım. Sizin kaçıncı gün?
Topragim peki suan sadece estrofem mi kullaniyorsun baska bisey verdimi birde estrofemi kacgundur kullaniyorsun yani transfere kadar igne falan insallah guzel haberler sendende alirizAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Benim pcos um var eşimde de morfoloji problemi. 3 yıllık evliyiz 1 yıl kadar korunduk sanki hemen olacak gibisonrasında olmayınca bikaç zaman takviye kullandı eşim. Sayı dışında bi değişim olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Kasımda opum oldu pcos olunca rahim dinlendirme yapalım dedi gökhan hoca. Dkh kullandım opu sonrası adetimle birlikte. 1 ay sonrada kontrole gittim estrofem verdi bakalım. Salı günü de randevum vardı opu gününe karar verdi hoca balım.. Sizin eşinizde problem var mı??
Benim ilk denemem balım. 1.kalite dedi embriyolog. Ama ayrıntılı konuşmadık..Rabbime şukur benimde 5.gun canim kaliteleri nasil benim birinci vede orta kalitedeymis birde senin ilk denemenmi benim ikinci denemem ilk tedavim igrenc metro hastanesinde olmustu
Topragim peki suan sadece estrofem mi kullaniyorsun baska bisey verdimi birde estrofemi kacgundur kullaniyorsun yani transfere kadar igne falan insallah guzel haberler sendende aliriz
inşallah balım inşallah hepimiz veririz birbirimize pozitif müjdeleriniTopragim peki suan sadece estrofem mi kullaniyorsun baska bisey verdimi birde estrofemi kacgundur kullaniyorsun yani transfere kadar igne falan insallah guzel haberler sendende aliriz
Tmm canim transfer gunu haberdar et bakalim bende d.k.h ndan sonra bu ilaclara baslariminşallah balım inşallah hepimiz veririz birbirimize pozitif müjdelerini
Canım ayın 17 sinde estrofeme başladım. Hamile kalırsam eğer 3 ay daha aralıksız kullanacakmışım. Yarın da progestan fitil başlayacağım. Transfer günü sabah iğne yaptıracağım progestan. Sonra fitil mi iğne mi devam edeceğimi bilmiyorum henüz. Böyle yani. Şuan bide inofolic kullanıyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?